ТРИТОН АП-ПОДАТОЦИ Администраторски курс

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

ТРИТОН AP-EMAIL Администраторски курс

Во текот на трите сесии, ќе ги научите функциите, компонентите и клучните интеграции кои ги овозможуваат AP-EMAIL функционалностите; како да управуваат со политиките, да се справат со инциденти, да го надградуваат, управуваат и оценуваат здравјето на системот AP-EMAIL. Ќе развиете вештини за креирање политики за е-пошта, конфигурирање на шифрирање на е-пошта, управување со инциденти, известување и системска архитектура и одржување.

предуслови:

 • Силно познавање на TCP / IP Suite
 • Основно разбирање на огнениот ѕид

Траење на курсот Времетраење: 2 дена

 • Карактеристики и компоненти
  • Преглед на TRITON APX
  • Прв чекор со AP-EMAIL
 • Сообраќај и политики
  • Сообраќај
  • политики
 • Енкрипција и систем
  • Одржување

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти