типОбука во училница
РЕГИСТАР
ТРИТОН АП-ВЕБ

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

ТРИТОН АП Веб

Во текот на четирите сесии студентите ќе ги научат карактеристиките, компонентите и клучните интеграции кои ги овозможуваат AP-WEB функционалностите; како да администрираат политики, да се справат со инциденти, да го надградуваат и управуваат и да го проценуваат здравјето на AP-WEB системот. Студентите ќе развијат вештини за креирање на веб-политики, управување со инциденти, известување и системска архитектура и одржување.

предуслови:

 • Силно познавање на TCP / IP сопствена
 • Основни заштитен ѕид знаење

Траење на курсот Времетраење: 2 дена

 • Вовед
 • ТРИТОН AP-WEB Преглед, карактеристики и предности
 • TRITON AP-WEB компоненти и архитектура
 • Пример за распоредувања и најдобри практики
 • ТРИТОН менаџер
 • лиценцирање
 • Управување со политики
 • Управување со корисници
 • Известувања
 • Извештаи
 • Систем за здравство и
 • Инцидент одговор

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти