типОбука во училница
РЕГИСТАР

VYATTA Firewall администрација

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

VYATTA Firewall администрација

Vyatta е рутирање / заштитен ѕид / VPN платформа базирана на Debian GNU / Linux кој работи на хардвер x86 или amd64 и многу хипервизори на виртуелна машина. Широко се користи во облак инфраструктура. Тоа е ценет од неговата робусност, сигурност и услугите кои ги нуди. Vyatta е повеќе како IOS, JunOS и други платформи на претпријатието.

предуслови:

Лицата кои го посетуваат овој курс треба да имаат општо познавање на TCP / IP и работно познавање на Windows, UNIX, мрежна технологија и интернет.

Траење на курсот Времетраење: 3 дена

  • Вовед во ВЈАТТА
  • Политики на заштитен ѕид
  • NAT
  • Рутирање
  • Проверка
  • VPN од страната до локацијата
  • Далечен пристап VPN
  • IPS
  • ОУЗ карактеристики
  • Смена на проблеми

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти