типОбука во училница
РЕГИСТАР
корито WAN310 Оптимизирање на Enterprise Applications и протоколи

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

WAN310 Оптимизирање на Enterprise апликации и протоколи

Овој курс нуди длабинско искуство на Системот за оптимизација на речните корита со практична конфигурација на апликации и протоколи со помош на фамилијата на фабрика за челични челични води и челичен централен контролор за челична глава. Оваа класа обезбедува заеднички и напредни сценарија за слој 7 за забрзување на примената на видео, е-пошта, HTTP, терминални сервисни средини и протоколи за репликација на складирање. Класата, исто така, дава детали за оптимизирање на сообраќајот на UDP и IPv6, приклучување и работа во доменот на Windows и начини за безбедно шифрирање на сите видови на оптимизирани податоци.

предуслови:

  • Се разбира WAN200 оптимизација Essentials

Траење на курсот Времетраење: 5 дена

  • Модул-1: RiOS Оптимизација Преглед
  • Модул-2: Рационализирање на апликациите
  • Модул-3: Оптимизација на транспортот

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
Поврзани клучни зборови