типОбука во училница
РЕГИСТАР
корито WAN350 за имплементирање на архитектури за оптимизација на претпријатија

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

WAN350 Имплементирање архитектури за оптимизација на претпријатија

Овој курс нуди длабинско искуство на Riverbed ® оптимизација систем Со практично инсталирање и конфигурација со помош на челичната глава апаратот и Steel Head CX за виртуелни распоредувања со челичен централен контролор за интеграција на челични глави. Оваа класа ги опфаќа заедничките и напредните сценарија со QoS и двете сериски и паралелни челични глави, како и интензивни виртуелни во-патека распоредувања со PBR, WCCP и Steel Head Interceptor.

предуслови:

  • Челичен уред за распоредување и управување со челик за челик или за управување со WAN200 Essentials за оптимизација

Траење на курсот Времетраење: 5 дена

  • Модул-1: Преглед на челични глави
  • Модул-2: Квалитет на услугата (QoS)
  • Модул-3: избор на патека

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
Поврзани клучни зборови