Обука и сертификација

Сите курсеви за сертификација и обука

црвено-хет-круг-2 обука и сертификација

Технологијата со отворен код е една од најшироко користените технологии во денешниот свет и Redhat доминира во безбедни сервери базирани средини. Redhat Нуди разновидност на курс, обука и сертификација за индивидуален раст. Задачите опфатени во Red Hat System.

Прочитај повеќе

Microsoft-1 обука и сертификација

Работата на производот на "Мајкрософт" е од суштинско значење или за испорака или интеграција на проекти, така што ние на ИТС со помош на обука ве направиме поефикасно да ја користиме технологијата на Microsoft и да станеме сертифициран професионалец од Microsoft. За да ја разбереме улогата на АД РМС.

Прочитај повеќе

ITIL обука и сертификација

на ITIL Рамката за информатичка технологија (Infrastructure Infrastructure Library) е дизајнирана да го стандардизира изборот, планирањето, испораката и поддршката на ИТ услугите за бизнис. Целта е да се подобри ефикасноста и да се постигнат предвидливи нивоа на услуги.

Прочитај повеќе

EC-Council-Logo-300x120 Обука и сертификација

Лидер во образованието за сајбер-безбедност НЕГОВИТЕнуди акредитирани интернет-сајбер безбедносни степени за унапредување на ИТ кариерата за безбедност.Совет на ЕКе глобален лидер во програмите за сертификација на InfoSec Cyber ​​Security, како што е CEH

Прочитај повеќе

HR-курсеви-Logo-300x120 Обука и сертификација

Човечки ресурсисе користи за да ги опише и луѓето кои работат за компанија или организација и одделението одговорно за управување со вработените. Тој е дизајниран да ги максимизира перформансите на вработените во служба на стратешките цели на работодавачот.

Прочитај повеќе

Отворање обука и сертификација

DevOps значи, лице кое ги разбира операциите и работи на развој, но во контекст на развојот на кариера, го носи здружението на "модерниот" Системски програмер. Можностите за кариера се зголемуваат.

Прочитај повеќе

aws-thumbnail Обука и сертификација

Амазон Веб Услуги (AWS) е безбедна облак услуги платформа, нудат моќ на пресметување, складирање на базата на податоци, испорака на содржина и други функционалности за да им помогне на бизнисите скала и grow.Learn од AWS експерти како да ги искористат вашите развивачки вештини.

Прочитај повеќе

обука за аголна минијатура и сертификација

AngularJS е структурна рамка за динамички веб-апликации. Тоа е рамка за JavaScript и може да биде додадена на HTML страница со ознака за скрипта. AngularJS ги проширува HTML атрибутите со директивитеAngularJSДокументација.

Прочитај повеќе

Обука за безбедност и сертификација

Запознајте се со најдобрите практики за безбедност, поддржувајте програми за ИТ безбедност и политика со рамката NIST, или заработувате Pрешетка мрежи, компјутери, програми, CISSP, CompTIA Security +, CASP, CEH сертификати и многу повеќе!

Прочитај повеќе

обуки и сертификација од Cisco

CISCO е светски лидер во мрежата и рутирање на апарати. CISCO нуди комплетна кариера со своите сертификати како CCNA, CCNP & CCIE. Тој нуди најнова мешавина на технологија.

Прочитај повеќе

дигитален маркетинг обука и сертификација

 Дигитален маркетинг е подкатегорија на маркетингот што користи дигитална технологија за поставување и продавање на производи. It се протега надвор од интернет маркетинг за да вклучите канали кои не бараат употреба на интернет.

Прочитај повеќе

Обука за управување со проекти и сертификација

Управување со проекти е дисциплина на иницирање, планирање, извршување, контролирање и затворање на работата на тимот за постигнување на специфични цели и исполнување на специфични критериуми за успех во определеното време.

Прочитај повеќе

софтвер за тестирање Обука и сертификација

Тест техники вклучуваат процес на извршување на програма или апликација со намера за наоѓање софтвер грешки (грешки или други дефекти), и потврдување дека софтвер производот е погоден за употреба.

Прочитај повеќе

oracle-thumbnail Обука и сертификација

Oracle е еден од најголемите продавачи на ИТ пазарот на претпријатието и името на својот водечки производ, систем за управување со релациони бази на податоци кој формално се нарекува Oracle База на податоци.

Прочитај повеќе

Управување со процеси и сертификација

Управување со процесот е составен дел на секој современ оперативен систем (ОС). Оперативниот систем мора да ги распредели ресурсите процеси, овозможи процеси да споделуваат и разменуваат информации, да ги заштитат ресурсите на секоја од нив процес од други процеси.

Прочитај повеќе

други курсеви за обука и сертификација

Најдете повеќе ИТ-обуки што ви се потребни: F5 GTM, Primavera P6, Интеграција на податоци. Запознајте се со нови вештини, подготвувајте се за сертификати преку интернет и обезбедете виртуелна обука за да им помогнете на програмерите, ИТ професионалци.

Прочитај повеќе

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!