hr-logo-300x32 Човечки ресурси

Бидете сертифицирани HR генерали

со хумани ресурси Управување

Насо хумани ресурсие едно лице или вработен во вашата организација.Човечки ресурсие исто така организациска функција која се занимава со луѓето и прашања поврзани со луѓе како компензација, вработување, управување со перформансите и обука.Човечки ресурсиСпецијалисти за регрутирање управуваат со потребите за вработување и сместување на компанијата.Човечки ресурсипрофесионалци им помагаат на организациите да се запознаат со мноштвоцеливо врска со ангажирањето, односите со вработените, обуката и организационата структура.

Цели и цели:

  • Им помага на организацијата да ги достигне своите цели.

  • Обезбедува ефективно искористување и максимален развој на човечките ресурси.

  • Ги идентификува и ги задоволува потребите на поединците.

  • Постигнува и одржува висок морал кај вработените.

  • Обезбедува организацијата со добро обучени и добро мотивирани вработени.

  • Ги подобрува можностите на вработените за извршување на сегашната работа.

  • Инволвира чувство на тимски дух, тимска работа и меѓу-тимска соработка.

Методи за учење


Посветен 1 на 1 обука

Иновативни технолошки решенија посветени 1 ON 1 Методологијата за обука овозможува 100% прилагодување на курсеви и распоред за поединечни студенти.


Обука во училница

Иновативните технолошки решенија овозможуваат обука на учениците од целиот свет од лице во лице.


Обука на лице место

ИТС е специјализиран за организирање на курс за обука на самото место, за да можете да имате познато опкружување со позната опрема што ќе ви ја обезбеди удобноста и удобноста.


Инструктор Лед онлајн

Инструктор Лед онлајн обука потврдува дека е најзгодниот начин да се учи од удобноста на вашиот дом, канцеларија или било какви простории по ваш избор.

Листа на сите човечки ресурси (HR) курсеви

SL.NO.Име на курсотВклучете се сега
1Мајстор тренер и фасилитатор (МТФ)Прикажи ги Повеќе
2Сертификација регрутирање аналитичар (CRA)Прикажи ги Повеќе
3Сертифициран психометриски тест професионален (CPTP)Прикажи ги Повеќе
4Сертифициран изведувач на изведба и компетентност (CPCD)Прикажи ги Повеќе
5Сертифициран професионалец за интервенции (CODIP)Прикажи ги Повеќе
6Сертифициран аналитичар за организациски развој (CODA)Прикажи ги Повеќе
7Сертифициран менаџер за учење и развој (CLDM)Прикажи ги Повеќе
8Сертифициран обучувач (CID)Прикажи ги Повеќе
9Сертифициран деловен партнер за човечки ресурси (CHRBP)Прикажи ги Повеќе
10Сертифициран професионалец во HR анализи (CHAMP)Прикажи ги Повеќе
11Сертифициран извршен и живот тренер (CELC)Прикажи ги Повеќе
12Сертифициран професионален биланс на картичка (CBSCP)Прикажи ги Повеќе

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!