microsoft_learning_logo2

Microsoft SharePoint 2013
сертификација

Зошто да одбереш?

Иновативни технолошки решенија е компанија која обезбедува обуки за индивидуални, корпоративни и колеџи за ИТ и професионални вештини. Покрај обуките, ИТС располага со простории за обука достапни во сите корпоративни центри во Индија за корпоративни потреби за обука.

World’s Best Trainers
Guarantee To Run Courses
Back to Back Certification
Customised Hands-On Training
Microsoft Silver Learning Partner
Choice Of 9 Exotic Locations

За пребарување кликнете овде

Microsoft SharePoint Серверски курсеви 2013

Основни решенија на Microsoft SharePoint Server 2013

Траење на курсот: 5 дена

 • Организирајте информации во SharePoint
 • План за откривање
 • Опишете ги клучните компоненти достапни во SharePoint за распоредување на IA
 • План за откривање како дел од спроведувањето на ИА
 • Документирајте ја вашата логичка архитектура
 • Инсталација и конфигурација на скрипта

Напредни решенија на Microsoft SharePoint Server 2013

Траење на курсот: 5 дена

 • Конфигурирање на фарми на SharePoint Server 2013
 • Креирајте и конфигурирајте колекции на сајтови и страници
 • Дизајн SharePoint инфраструктура за висока достапност
 • План за наплата на катастрофи
 • Дизајн и конфигурирање на топологија на апликација за услуги
 • Креирајте и конфигурирате Каталог на Корпоративни апликации

Развивање на Microsoft SharePoint Server 2013 Core решенија

Траење на курсот: 5 дена

 • Планирајте и дизајнирајте ги апликациите за подобри перформанси и приспособливост во актуелниот курс
 • Креирајте и прилагодете го изгледот и однесувањето на елементите на корисничкиот интерфејс
 • Развијте код за сопствени компоненти со авторизација и автентикација
 • Научете како да ги распоредите и дистрибуирате апликациите SharePoint
 • Спроведување на REST-API и модел на клиентска страна

Развивање на напредни решенија за Microsoft SharePoint Server 2013

Траење на курсот: 5 дена

 • Автентикати и авторизирај апликации за SharePoint
 • Дизајнирајте ги апликациите за изведба
 • Конфигурирај термини на Метаподатоци за Метаподатоци
 • Изградба пребарувања со KQL и FQL
 • Изврши пребарувања од кодот
 • Регистрирајте го провајдерот на прилагодено документ
 • Применува политика за прилагодена ревизија
 • Користете ја контролата на панелот на уредот

Дојдете до нас?

SL.NO.Име на курсотВклучете се сега
120331: Основни решенија на Microsoft SharePoint Server 2013Прикажи ги Повеќе
220332: Напредни решенија на Microsoft SharePoint Server 2013Прикажи ги Повеќе
3Microsoft SharePoint Server 2013Прикажи ги Повеќе
420488B: Развивање на Microsoft SharePoint Server 2013 Core решенијаПрикажи ги Повеќе
520489: Развивање на напредни решенија за Microsoft SharePoint Server 2013Прикажи ги Повеќе
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!