Untitled-1-300x132 Red Hat

Партнер за обука на Red Hat

____________________________________________

Ред Хет курс за обука и сертификација

Станете сертифициран од Red Hat од овластен партнер за обука на Red Hat

Како водечки партнер во Индија за Red Hat, го доставуваме официјалното лице Ред Хет и JBoss курсеви за програмери и други ИТ професионалци. Рацете на лаборатории и обука врз основа на реалниот свет апликации и искуство. Тоа ви помага да стекнат самодоверба и вештини што ви требаат за да успеете, без разлика во која област на експертиза ќе работите да бидете сертифицирани. Од брзиот тек курсеви до основните наставни програми и испитите, ние виртуелизација, Enterprise Linux, cloud computing, JBoss , и обука за складирање што треба да го освоите за секојдневните задачи. Иновативни технолошки решенија е најдобар обука за црвена шапка институт во Гургаон, Индија

Ние сме чест Група Red Hat ни посакуваше овластен партнер за обука на Red Hat во 2017 во Индија за шест од изминатите осум години.

НаучетеРед Хет курсотво Гургаон. Запиши заРед Хет обука во Гургаонвоврвна компанија за обука"Иновативни технолошки решенија" и да добиетеСертификација на Red Hat. Добијте детали за надоместоците за курсот, наставната програма, времетраењето, времетраењето на серијата.

 

Листа на курсеви за обука и сертификација на Red Hat во Гургаон:

SL. Не.Име на курсотЗапиши се сега
1RH124 АДМИНИСТРАЦИЈА НА ЦРВЕНАТА кошула IПрикажи ги Повеќе
2RH134 АДМИНИСТРАЦИЈА НА ЦРВЕНА КОСТА IIПрикажи ги Повеќе
3RH199 ЦРВЕН ХАТ СЕРТИФИЧЕН СИСТЕМ ADMINISTRATOR RHCSAПрикажи ги Повеќе
4RH254 АДМИНИСТРАЦИЈА НА ЦРВЕНА КОСТА IIIПрикажи ги Повеќе
5RH299 ОТСТРАНУВАНА ХЕТ ПЕРСОНАЛЕН ENGINEERПрикажи ги Повеќе
6JB225 RED HAT РАЗВОЈ НА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЈАБОС ПРЕТПРИЈАТИЈА IПрикажи ги Повеќе
7JB248 RED HAT JBOSS АДМИНИСТРАЦИЈА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ IПрикажи ги Повеќе
8JB297 RED HAT РАЗВОЈ НА JBOSSПрикажи ги Повеќе
9JB325 RED HAT РАЗВОЈ НА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЈА IIПрикажи ги Повеќе
10JB348 RED HAT JBOSS АДМИНИСТРАЦИЈА ЗА ПРИМЕНА IIПрикажи ги Повеќе
11JB417 РАЗВОЈ НА СИЛИЧИЈАРД СО РАБОТНИ СЕРВИСИ ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА ЏБОСПрикажи ги Повеќе
12JB421 RED HAT JBOSS ОСИГУРУВАЊЕ КАМЕЛЕН РАЗВОЈПрикажи ги Повеќе
13JB427 РАЗВОЈУВАЊЕ НА РАБОТНИТЕ АПЛИКАЦИИ СО ЦРВЕН КОТ JBOSS BPM SUITEПрикажи ги Повеќе
14JB435 ПРЕТПРИЈАТИЈА НА УСЛУГАТА НА АВТОМОБИЛСКИОТ АВТОБУСЕН РОЗЕН КРАЈОТ ДАТУМ JBOSSПрикажи ги Повеќе
15JB437 RED HAT JBOSS А MQ развој и разумПрикажи ги Повеќе
16JB439 RED HAT JBOSS ОСВЕТЛУВАЊЕ НА РАПИДОТПрикажи ги Повеќе
17JB450 RED HAT РАЗВОЈ НА ВИРУЕЊЕ НА ПОДАТОЦИ JBOSSПрикажи ги Повеќе
18JB453 RED HAT РАЗВОЈ НА ПОДАТОЦИ ЗА ЈОБОС ПОДАТОЦИПрикажи ги Повеќе
19JB463 РАЗВОЈНИ ПРАВИЛА АПЛИКАЦИИ СО ЦРВЕН Хет JBOSS BRMSПрикажи ги Повеќе
20JB465 ИМПЛЕМЕНТАЛНА ЦРВЕНА КОЈА ЈБОС БРМСПрикажи ги Повеќе
21JB501 ГРАДЕЊЕ НА НАПРЕДЕНИТЕ ЦРВЕНИ КОМПЈУТЕРСКИ АПЛИКАЦИИПрикажи ги Повеќе
22DO276 СОСТАВУВАЊЕ НА СОФТВЕРСКИ АПЛИКАЦИИПрикажи ги Повеќе
23DO280 OPENSHIFT ПРЕТПРИЕМНА АДМИНИСТРАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
24РАЗВОЈ НА ПРЕТПАНДУВАЊЕ ДОКУМЕНТПрикажи ги Повеќе
25УПРАВУВАЊЕ СО КОНФИГУРАЦИЈА ДОКУНУКС СО КУКЛАПрикажи ги Повеќе
26ДОКУМУС АВТОМАТСКА СО ВИСОКОПрикажи ги Повеќе
27ЦЕФХУНУКС ЦРВЕН ХЕТ ЦЕФ СКЛАДИРАЊЕПрикажи ги Повеќе
28ЦЕФХУНУКС ЦРВЕН ХЕТ ЦЕФ СКЛАДИРАЊЕПрикажи ги Повеќе
29CL110 RED HAT ОТПЕЧАТНА АДМИНИСТРАЦИЈА IПрикажи ги Повеќе
30CL210 ЦРВЕНА ШКАМКА АДМИНИСТРАЦИЈА IIПрикажи ги Повеќе
31CL310 RED HAT ОТПЕЧАТНА АДМИНИСТРАЦИЈА IIIПрикажи ги Повеќе
32CL314 APACHE QPID MESSAGINGПрикажи ги Повеќе
33CL315 RABBITMQ MESSAGINGПрикажи ги Повеќе

Дознај на свој начин, на свој темпо

згради Ред Хет

Обука на лице место
Приватна обука за целиот тим или оддел, доставена на вашата локација, во центар за обука или онлајн

Фондацијата Ред Хет

Обука во училница
Во живо, тренинг предводени од инструктор во интерактивна училница спроведена низ целиот свет во удобна и професионална средина

експерт-инструктор Ред Хет

Виртуелна обука
Во живо, обуката предводена од инструктори спроведена преку интернет, со истите практични лаборатории како и нашата традиционална обука за училница

Изгради свои вештини

Без разлика дали ја ажурирате вашата експертиза или стекнувате нови вештини, тука започнувате. Главни задачи за Red Hat Enterprise Linux®, Red Hat JBoss®Middleware, Red Hat OpenStack®Платформа, и многу повеќе. Исто така можете да ги забрзате можностите за учење со тоа што ќе ги искористите посебните стапки и личниот пристап до нашите советници за наставната програма со нашите понуди за обука за енергија пред Самитот на Red Hat.

Магистер на вештини што треба да се кандидира

Создајте одлична хибридна облачна стратегија со дополнување OpenStackсо развој на менаџмент, и автоматизација придонеси.

Дознајте повеќе и добијте сертификат:

Анисивна Ред Хет jboss-150x150 Red Hat отвара-150x150 Red Hat openstack-150x150 Red Hat кукла-150x150 Red Hat

учење Ред Хет

Инвестирајте во сопствен успех

Сте слушнале сите за вредноста на Red Hat обука.Затворете ја јазот во ИТ вештините во начинот на кој најдобро учат и Учете на свој начин, на свое место.

За пребарување кликнете овде

Нашите испити. На твоето време.

Програмата за сертификација на Red Hat е конзистентна, доверлива и доверлива. Испитите се практични, што ги прави подобри показатели за вашето познавање. Секој испит ја испитува вашата способност да ги извршува вистинските ИТ задачи исто како што ќе работите на работа.

Со проширени места за тестирање низ целиот свет, Red Hat Individual Exams може да ви помогне да ги докажете своите вештини и да се подготвите за глобален пазар. Можете да ги полагате испитите за сертификација на Red Hat како индивидуален испит на сигурна, лична станица за тестирање на локација на Red Hat или Red Hat партнер.

Индивидуалните испити на Red Hat ви дозволуваат да закажете испит во време и локација што е погодно за вас. Подгответе се на свое темпо и земете испит на станица за тестирање во близина на вас.

Подготвени да ги унапредат своите вештини

Регистрирањето и земањето индивидуален испит е лесно

 1. Изберете го вашиот испит и пригоден начин за обука, потоа пополнете го формуларот за барање и поднесете. Ќе добиете е-пошта или повик од нас за да го потврдите вашето барање и да ги наведете следните чекори.
 2. Ќе мора да плаќате такси онлајн или можете да платите со пари во нашите простории. По добивањето на вашата исплата, ние ќе го закажеме вашиот испит со избирање на вашиот испит, датум и време. Ќе добиете потврда за вашиот закажан испит и детални инструкции за тоа што треба да направите на денот на тестирање.
 3. Покажете се за вашиот испит на одбраниот датум и време и земете го испитот.

Поврзани блогови

Договор за пристигнување:

 • Ред Хет Курс за обука
 • Ред Хет обука сертификација
 • Redhat обука Се разбира & Сертификација
 • Партнер за обука на Red Hat
 • Најдобра награда за обука на Red Hat во Индија
 • Redhat Центар за обука во Делхи NCR
 • Обука за Red Hat во Gurgaon
 • Redhat курс за обука курсеви
 • Ред Хет сертификација Цена во Индија
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!