Цел на безбедност и придобивки

високо платен порастЗабрзување на кариера раст и да добиете високо платена работа.

целЌе добиете повеќе и повеќе можности за кариера за да ја постигнете вашата цел.

семинари

Највисок раст во кариерата со напредни ИТ професионални вештини.

највисок раст

Побарајте ја вашата квалификација со технологии за виртуелизација за раст на побарувачката на кариера.

тастатура

Запознајте се со безбедносните курсеви и водете ја иднината на високо ниво.

професионален напредок

Подобрете го вашето CV за подобра изложеност, аплицирајте за интервјуа со право и високо платени работни места.

Научете Security Course во Гургаон. Запиши за обука за безбедност во Гургаон во врвни тренинг компанија "Иновативни технолошки решенија" и се безбедност сертификација. Добијте детали за надоместоците за курсот, наставната програма, времетраењето, времетраењето на серијата.

Листа на курсеви за сертификација на безбедност

SL. НЕ.Име на курсотВклучете се сега
1TREND MICRO DEEP DISCOVERYПрикажи ги Повеќе
2TREND MICRO DEEP SECURITY SCANПрикажи ги Повеќе
3ТРЕНД МИКРО КАНЦЕЛАРИСКО СКЕНПрикажи ги Повеќе
4ТРЕТОН АП ДАТСКИ АДМИНИСТРАТОР КУРСПрикажи ги Повеќе
5ТРЕТОН АП ЕМАЛ АДМИНИСТРАТОРСКИ КУРСПрикажи ги Повеќе
6ТРИТОН АП ВЕБПрикажи ги Повеќе
7АДМИНИСТРАЦИЈА НА ВИЈАТСКИ ФАРВАЛПрикажи ги Повеќе
8WAN310 ОПТИМИЗИРАНИ ПРОТОКОЛИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕТПРИЈАТИЈАПрикажи ги Повеќе
9WAN350 ИМПЛЕМЕНТАЛНИ АРХИТЕКТУРИ ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА НА ПРЕТПРИЈАТИЈАПрикажи ги Повеќе
10WIRESHARK сертифицирана мрежа АНАЛИТИЧКА ОБУКАПрикажи ги Повеќе
11АНАЛИЗАТОР ЗА ПРОМЕТ НА НЕФТВОРПрикажи ги Повеќе
12NETMOTION МОБИЛНОСТ 11 04Прикажи ги Повеќе
13УПРАВУВАЧ НА МРЕЖА ЗА КОНФИГУРАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
14МОНИТОР НА МРЕЖАТА НА МРЕЖАТАПрикажи ги Повеќе
15СЕРТИФИЧЕН АдминистраторПрикажи ги Повеќе
16FIREWALL 8 0 ДЕБОГ И ДЕФИНИРАЊЕПрикажи ги Повеќе
17Обука 8 0 ОСНОВНИ ОБУКИПрикажи ги Повеќе
18ОБУКА ЗА ФОРИЈАЛИЗАМЕРПрикажи ги Повеќе
20FORTIAUTHENTICATORПрикажи ги Повеќе
21РАДИВНА АЛТЕОНА НИВО 1Прикажи ги Повеќе
22РАДИВНА АЛТЕОНА НИВО 2Прикажи ги Повеќе
23ОБРАЗОВАНИЕ ЗА РАБОТНА АПСПОЛАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
24П КОНФИГУРАЦИЈА НА РАДАР СИЕМ 7 ХНУМКС АДМИНИСТРАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
25Q РАДАР СИЕМ ФОНДАЦИИПрикажи ги Повеќе
26PANORAMA 8 0 УПРАВУВААТ МНОГУ ФУНКЦИИПрикажи ги Повеќе
27PCS PULSE CONNECT SECUREПрикажи ги Повеќе
28ОБУКА НА ПРАШАЛНИОТ АДМИНИСТРАТОРПрикажи ги Повеќе
29CYBEROAM сертифициран мрежен безбедносен експертПрикажи ги Повеќе
31ЦИБЕРУМ СЕРТИФИКУВАНА МРЕЖА ЗА СИГУРНОСТ ПРОФЕСИОНАЛНА CCNSPПрикажи ги Повеќе
32Сертифициран инженер за СОФОСПрикажи ги Повеќе
33СОФОС ОУЗ АРХИТЕКТ УТМАПрикажи ги Повеќе
34СИММАНТ ПРЕВЕНЦИЈА НА ПОДАТОЦИ ЗА ПОДАТОЦИ ЗА ПОДАТОЦИПрикажи ги Повеќе
35SYMANTEC ЕДПОЗИТНА АДМИНИСТРАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
36ARCSIGHT ESM 6 9 НАПРЕДНА АНАЛИТИЧКА ОБУКАПрикажи ги Повеќе
37РАБОТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈА НА АРКСАЙТ ЛОГЕРПрикажи ги Повеќе
38СРЕБРЕН ПИК ПОДГОТВЕН ОПТИМИЗАЦИЈА ОСНОВНИ ОСНОВНИ ОБУКИ СПОКСПрикажи ги Повеќе
39ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИЧКА БЕЗБЕДНОСТ НА SKYBOXПрикажи ги Повеќе
40Сертифициран инженер за СОФОСПрикажи ги Повеќе
41СОФОС ОУЗ АРХИТЕКТ УТМАПрикажи ги Повеќе
42СИММАНТ ПРЕВЕНЦИЈА НА ПОДАТОЦИ ЗА ПОДАТОЦИ ЗА ПОДАТОЦИПрикажи ги Повеќе
43SYMANTEC ЕДПОЗИТНА АДМИНИСТРАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
44ОБУКА ЗА ПЛАСОТ НА ПЛАНОТПрикажи ги Повеќе
45УПОТРЕБЕН ПЛАТЕН ПЕРСПЕКТИВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ПАКЕТПрикажи ги Повеќе
46ПЛАТЕН ПЛАТЕН СЕРТИФИКЕН ПАКЕТСКА ПРОФЕСИОНАЛНАПрикажи ги Повеќе
47ПЛАН ЗА ПЛАКУВАЊЕ НА БЛАГО ПЛАЌАЊЕ УПРАВУВАЧ НА PROXYSGПрикажи ги Повеќе
48АНАЛИТИЧНИОТ АНАЛИТИК НА БЛАГО ПЛАСА ОДГОВОРЕН АНАЛИТИКА ЗА БЕЗБЕДНОСТПрикажи ги Повеќе
49ПРОФЕСИОНАЛНИ АНАЛИТИКИ ЗА БЕЗБЕДНОТ ПЛАТЕН СЕРТИФИЦИРАН БЕЗБЕДНОСТПрикажи ги Повеќе
50АДМИНИСТРАТОР ЗА ПЛАЌАЊЕ НА ПЛАНОТ НА ПЛАНОТПрикажи ги Повеќе
51ДИРЕКТОР ЗА БЛАН ПЛАТПрикажи ги Повеќе
52БЛУ ГАЛЕРИЈАПрикажи ги Повеќе
53ПЛАТНА ПРИМЕНА НА БЛАПрикажи ги Повеќе
54ФУНДАМЕНТАЛНА ОБУКА ЗА БЛУКАТПрикажи ги Повеќе
55БУЕАЧАТ ИПАМ ЕСАМЕНТИПрикажи ги Повеќе
56BLUECAT SECURITY ADVANCED CONFIGURATIONПрикажи ги Повеќе
57ППС ПУЛС ПОЛИТИКА БЕЗБЕДНОПрикажи ги Повеќе
58СЕРТИФИЦИРАНА МРЕЖА ОПРЕДЕЛЕН СПЕЦИАЛИСТ ЗА ОБУКА НА CNFSПрикажи ги Повеќе
59СЕРТИФИЦИРАН СОНЦЕВЕН АДМИНИСТРАТОР ЗА БЕЗБЕДНОСТПрикажи ги Повеќе
60СЕРТИФИЦИРАН СОНЦЕВЕН БЕЗБЕДНОСЕН ПРОФЕСИОНАЛЕНЦСППрикажи ги Повеќе
61ПРОВЕРКА ТОЧЕН ОДБОРЕН БЕЗБЕДНОСЕН АДМИНИСТРАТОР R80Прикажи ги Повеќе
62ПРОВЕРЕТЕ ТОЧКА ПОВТОРЕН БЕЗБЕДНОСЕН ЕКСПЕРТПрикажи ги Повеќе
63ОСЛОБОДУВАЈ IПрикажи ги Повеќе
64ОБУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА FORTIGATE IIПрикажи ги Повеќе
65ФОРТИМИЛПрикажи ги Повеќе
66FORTIMANAGERПрикажи ги Повеќе
67ФОРТИНЕТ ПОТВРДУВАНА ОБУКАПрикажи ги Повеќе
68FORTIWEBПрикажи ги Повеќе
69GFI LANGUARDПрикажи ги Повеќе
70HP ARCSIGHT ESM 6 9 АДМИНИСТРАТОР ЗА БЕЗБЕДНОСТПрикажи ги Повеќе
71ОСНОВНИ ОПТИМИЗАЦИИ ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА ВО РЕКЛАМНИОТ WAN200Прикажи ги Повеќе
72БЕЗБЕДНОСНА БАНКА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВАФПрикажи ги Повеќе
73CDIC CORE DDI ИНТЕРМЕДИЈАТНА КОНФИГУРАЦИЈАПрикажи ги Повеќе
74КЕМП сертифициран инженерПрикажи ги Повеќе
75ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА ОПТ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА СРЕБРЕНО ПИК WAN DSPWT TRAINING SPOPПрикажи ги Повеќе

Услуги со додадена вредност од партнери

кариера-сијалица

КАРИЕРА ИНСПИРИРАНА

експерт-инструктор

ЕКСПЕРТСКИ ИНСТРУКТИВ

рацете на

РАКОМЕТНИ ВЕШТИНИ

Ефективна обука Решенија за нашите клиенти да им помогнат за нивниот раст.

За пребарување кликнете овде

За иновативни технолошки решенија

Иновативни технолошки решенија кои се движат кон водечка глобална водечка компанија за ИТ и професионални вештини за обука и решенија. ИТС во соработка со компании за развој на софтвер и хардвер кои обезбедуваат обука и решенија за многу големи и мали претпријатија низ целиот свет. ITS е најпосакуван продавач на МНК како HP, EMC и многу повеќе за обезбедување на простории за обука и уредување на инфраструктурата за потребите за обука во APAC / APJ регионот. ИТС е добро познат по усвојувањето на иновациите во испораката на обуки и секогаш ажурирани со релевантни содржини за испорака од страна на одлични инструктори. ITS е познато дека е најфлексибилен во прилагодување на содржината на обуката и е подготвен да испорача обука во било која временска зона.

Земете ја вашата кариера на следното ниво

Security Training in Gurgaon | Security Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on Security as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and Security Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on Security from our Security Training. Our Security Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on Security.

Innovative technology solutions is well-equipped Security Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known Security Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. Security labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on Security Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best Security Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

Security Training Introduction

Security is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using Security services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on Security. After visualizing the demand of Security, Innovative Technology solutions started offering Security training in Gurgaon for individual and Security training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on Security in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for Security Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for Security training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • Security training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on Security, Corporate trainer for Security , Bootcamp for Security training. Best Security training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on Security training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online Security training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online Security training programme. Taking online or classroom Security training from India is always cost effective.


ОсвртиAre you looking for Security Certification training in India


✓ Security training in Gurgaon


✓ Security training from India


✓ Security online training


✓ Security training


✓ Security classroom training


✓ Security certification

✓ Security video tutorial


✓ Security training in India


✓ Enterprise training on Security


✓ Use Security efficiently


✓ Security guide


✓ best Security training institutes in delhi ncr


GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!