блог

18 април 2017

Поставување обука за дигитална трансформација на вашата компанија

Земете gander на практично секој бизнис во овој момент, и ќе видите индикации за приближување дигитална трансформација. Тоа го нарекува типично прашање, бидејќи повеќето организации денес знаат дека е предуслов да се приклучат на дигиталните методологии во секојдневните и долгите операции.

Како пионер во технологијата за подготовка на просторот, треба да ја олесниме агонијата на тие прогресии и потези за нашите клиенти. Тоа е причината зошто постојано размислуваме за пристапи за подготвување на повеќе достапни и поедноставни за да проголтаме. Еден пристап е уште една подготвителна позиција на барање: Дигитално учење. Ова е од витално значење врз основа на тоа што ние не даваме огромна суштина само за да го отсликаме она што е како сега на пазарот. Наместо тоа, ние се обидуваме да создадеме поврзување со супстанции во тематски региони каде што гледаме дупка на пазарот. Ова им овозможува на организациите да имаат избор на подготовка на точките во зависност од тоа кој превоз го организира почитувањето идеално за одредена група и појава.

На крајот, дигиталното учење е за доставување на најдобрата ставка за да им помогне на организациите да ги однесат своите работници од големи до неверојатни. Потребни ни се размислувања за да научиме наместо да купиме членство и никогаш да не го искористиме тоа. За да го охрабриме учењето, ние секогаш правиме пилоти и се прилагодуваме на критиките за да го надградуваме знаењето за учење.

За да ја оствариме нашата цел да ја направиме најдобрата ставка, вложуваме значителна мерка за енергија која работи со наставни создавачи на пред-креативни вежби, наспроти едноставно преместување во генерациската фаза.

На пример, додека слајдовите со преклопување преку глас може да ви помогнат да заземате осамена идеја во одреден временски момент, научивме преку истражување и клиент се среќава дека нашите клиенти редовно сакаат нешто што е надвор од клучните информации за теми. Тоа е причината зошто во пред-создавање имаме толку многу време.

Сфаќајќи дека приближувањето на ученикот до дома, темпераментот, инспирациите или дури и секојдневните обврски за занимање може да заземе дел од износот што го поседуваат, тој гледа прекрасен изглед за да му дозволи на некого да се подготви кога се подготвени да ги проголтаат тековните податоци. "На шансите да научите малку повремено и да му се придружите на вашето учење во вашиот работен живот (или испитување!), Тоа учење се покажува како дел од вашето искуство и обратно. Знаеш зошто го учиш она што го учеш, и можеш без многу да се вовлечеш во новите парчиња со она што дефинитивно го знаеш.

Оригиналното учење и подобрување на стручноста се она што било кој администратор и кој е мрзелив. Останатите хибернација нема ни најмала помош да се развијат вашите клиенти или колеги. Ние сме во моментов се занимаваат со дигитални подготовка портфолија особено за Мајкрософт и развој на апликации, но ние дополнително имаме и други обемни теми на водичот кои скала територии како облак и сајбер безбедноста.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!