SL.NO.Име на курсотВклучете се сега
1Мајстор тренер и фасилитатор (МТФ)Прикажи ги Повеќе
2Сертификација регрутирање аналитичар (CRA)Прикажи ги Повеќе
3Сертифициран психометриски тест професионален (CPTP)Прикажи ги Повеќе
4Сертифициран изведувач на изведба и компетентност (CPCD)Прикажи ги Повеќе
5Сертифициран професионалец за интервенции (CODIP)Прикажи ги Повеќе
6Сертифициран аналитичар за организациски развој (CODA)Прикажи ги Повеќе
7Сертифициран менаџер за учење и развој (CLDM)Прикажи ги Повеќе
8Сертифициран обучувач (CID)Прикажи ги Повеќе
9Сертифициран деловен партнер за човечки ресурси (CHRBP)Прикажи ги Повеќе
10Сертифициран професионалец во HR анализи (CHAMP)Прикажи ги Повеќе
11Сертифициран извршен и живот тренер (CELC)Прикажи ги Повеќе
12Сертифициран професионален биланс на картичка (CBSCP)Прикажи ги Повеќе

 

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!