hr-logo-300x32 Човечки ресурси

Бидете сертифицирани HR генерали

Барам повик назад?

Полињата означени со * се бара

со хумани ресурси Управување

Насо хумани ресурсие едно лице или вработен во вашата организација.Човечки ресурсие исто така организациска функција која се занимава со луѓето и прашања поврзани со луѓе како компензација, вработување, управување со перформансите и обука.Човечки ресурсиСпецијалисти за регрутирање управуваат со потребите за вработување и сместување на компанијата.Човечки ресурсипрофесионалци им помагаат на организациите да се запознаат со мноштвоцеливо врска со ангажирањето, односите со вработените, обуката и организационата структура.

Цели и цели:

  • Им помага на организацијата да ги достигне своите цели.

  • Обезбедува ефективно искористување и максимален развој на човечките ресурси.

  • Ги идентификува и ги задоволува потребите на поединците.

  • Постигнува и одржува висок морал кај вработените.

  • Обезбедува организацијата со добро обучени и добро мотивирани вработени.

  • Ги подобрува можностите на вработените за извршување на сегашната работа.

  • Инволвира чувство на тимски дух, тимска работа и меѓу-тимска соработка.

Методи за учење


Посветен 1 на 1 обука

Иновативни технолошки решенија посветени 1 ON 1 Методологијата за обука овозможува 100% прилагодување на курсеви и распоред за поединечни студенти.


Обука во училница

Иновативните технолошки решенија овозможуваат обука на учениците од целиот свет од лице во лице.


Обука на лице место

ИТС е специјализиран за организирање на обука на курсот на самото место, за да можете да имате запознаена околина со позната опрема која ќе ви ја обезбеди удобноста и удобноста.


Инструктор Лед онлајн

Инструктор Лед онлајн обука потврдува дека е најзгодниот начин да се учи од удобноста на вашиот дом, канцеларија или било какви простории по ваш избор.

 

 

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!