блог

DSC_0800
21 септември 2017

Доставен ITIL фондација за обука 16th септември - 17th септември.

/
Испратено од

Честитки за сите учесници за успешно завршување на #ITIL v3 Foundation  # тренинг by #ITS

DSC_0795-700x400 Доделена обука за обука за ITIL 16th септември - 17th септември.

DSC_0794-1-700x400 Доделена обука за обука за ITIL 16th септември - 17th септември.

DSC_0796-1-700x400 Доделена обука за обука за ITIL 16th септември - 17th септември.

DSC_0797-700x400 Доделена обука за обука за ITIL 16th септември - 17th септември.

DSC_0801-3-700x400 Доделена обука за обука за ITIL 16th септември - 17th септември.

ITIL Foundation #certification во Иновативни технолошки решенија (Gurgaon)

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!