ITIL подготовка испит - 1

ITIL Mock Тест

инструкции

  1. Сите 40 прашања треба да се обидат
  2. Сите одговори треба да бидат означени на одговорениот лист
  3. Имате 60 минути за да го комплетирате овој документ
  4. Мора да постигнете 26 или повеќе од можните 40 марки (65%) за да го положите овој испит
Мора да наведете текст.
Мора да наведете текст.
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!