Методи за учење

Иновативните технолошки решенија нудат различни избори кога станува збор за начините на учење. Без разлика дали сакате да учат сам или со група, ITS прави се што е можно за вашата удобност и погодност.

Методи за учење

Посветен 1-on-1 обука

Иновативни технолошки решенија посветени 1 ON 1 Методологијата за обука овозможува 100% прилагодување на курсеви и распоред за поединечни студенти.

ct Методи за учење

Обука во училница

Иновативните технолошки решенија овозможуваат обука на учениците од целиот свет од лице во лице. Нашето решение ги вклучува сите услуги поврзани со обуката, како шатл-асоцијација за аеродроми, итн.

ct Методи за учење

Обука на лице место

ИТС е специјализиран за организирање на курс за обука на самото место, за да можете да имате познато опкружување со позната опрема што ќе ви ја обезбеди удобноста и удобноста.

Методи за учење

Инструктор Лед онлајн

Инструктор Лед онлајн обука потврдува дека е најзгодниот начин да се учи од удобноста на вашиот дом, канцеларија или било какви простории по ваш избор.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!