блог

Ваучери за обука на Microsoft SA
14 декември 2017

Откуп на ваучери за обука за Microsoft Software Assurance (SA)

/
Испратено од

Слободна Мајкрософт техничка обука соВаучери за обука за обезбедување на софтвер (SATV)

Што е Microsoft Software Assurance?

Мајкрософт воведе Ваучери за обука на софтвер за осигурување (SA) како лесен и достапен начин за клиентите со количинско лиценцирање да останат актуелни со најновите Производи или курсеви на Microsoft. Според програмата Sofware Assurance, корисниците стекнуваат права да инсталираат ново издание на производи кои се опфатени во договорот за време на периодот на покривање.

Слободна Мајкрософт техничка обука со софтвер за осигурување

Ваучери за обука на Microsoft SA може да се искористат од Microsoft и кои се дадени на квалификувани сопственици на претплата за лиценцирање на софтвер за Microsoft. Сите ваучери се во електронска форма и може да се дистрибуираат само од Microsoft.

Секој ваучер е обележан со одредена вредност - обично од 1 до 5 денови во вредност од бесплатна обука. Бројот на денови за обука што компанијата има на располагање варира од видот и обемот на програмите за лиценцирање што ги имате со Microsoft.

Кои курсеви се одобрени за ваучери за обука на Microsoft SA?

Ваучерите за обука на Microsoft SA може да се искористат за овластен инструктор предводен од обуката Мајкрософт за ИТ професионалец или публика за програмери.

Курсеви кои НЕ ги исполнуваат условите за користење на СА ваучер, вклучуваат Првични клиники, Работни лаборатории и курсеви кои се креирани за крајните корисници - на пример, курсеви за Microsoft Office и Dynamics.

Како да ги искористам СДВ?

SATV Helpdesk од Innovative Technology Solutions го олеснува откупувањето. можеме да ве обучиме за најновите технологии на Microsoft кога и каде и вие и вашиот ИТ кадар ќе ви треба.

Ако имате прашања или ви треба помош за откуп на ваучерот, јавете се+ 91 - 9870480053и побарајте да разговарате со нашиот Helpdesk или да ни пишете на info@itstechschool.com

Листа на подобни курсеви за Microsoft SATV

SL. НЕ.Име на курсотВклучете се сега
110962 НАВРЕМЕНО АВТОМАТИЗИРАНА АДМИНИСТРАЦИЈА ПРОЗОРЦИ ПОКУПНИПрикажи ги Повеќе
210986B MICROSOFT SQL SERVER 2016Прикажи ги Повеќе
320347A ОВЛАСТУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА 365Прикажи ги Повеќе
420487B РАЗВИВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ АЗУРЕПрикажи ги Повеќе
520489 SHAREPOINT SERVER 2013 НАПРЕДЕНИ РЕШЕНИЈАПрикажи ги Повеќе
620532 B РАЗВИВАЊЕ НА MICROSOFT АЗУРИРАЊЕ РЕШЕНИЈАПрикажи ги Повеќе
720740 ИНСТАЛАЦИЈА СКЛАДИРАЊЕ КОМПЈУТЕРНИ WINDOW SERVER 2016Прикажи ги Повеќе
820741 NETWORKING WINDOW SERVER 2016Прикажи ги Повеќе
9АКТИВНИ ИНФОРМАЦИСКИ УСЛУГИ WINDOWS SERVER M10969Прикажи ги Повеќе
10АДМИНИСТРИРАЊЕ ОДРЖУВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИТЕ 7Прикажи ги Повеќе
11ADMINISTERING MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016Прикажи ги Повеќе
12АДМИНИСТРИРАЊЕ НА MICROSOFT РАЗМЕНАТА СЕРВЕР 2016 M20345 1Прикажи ги Повеќе
13ADMINISTERING MICROSOFT SQL SERVER 2014 DATABASES M20462Прикажи ги Повеќе
14Администрирање SQL база на податоциПрикажи ги Повеќе
15УПРАВУВАЊЕ СО ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БАЗАТА НА БД SQL M20764Прикажи ги Повеќе
16АДМИНИСТРИРАЊЕ СИСТЕМСКИ ЦЕНТАР МЕНАЏЕР НА КОНФИГУРАЦИЈА INTUNE M20696Прикажи ги Повеќе
17Менаџер за конфигурација на M20703 1Прикажи ги Повеќе
18АДМИНИСТРИРАЊЕ СИСТЕМСКИ ЦЕНТАР КОНФИГУРАЦИИ MANAGERSCCMПрикажи ги Повеќе
19АДМИНИСТРИРАЊЕ НА WEB SERVER IIS ROLE WINDOWS SERVER M10972Прикажи ги Повеќе
20ADMINISTERING WINDOWS SERVER 2012 M20411Прикажи ги Повеќе
21Напредни решенија MICROSOFT размена на серверот 2013Прикажи ги Повеќе
22НАПРЕДЕНИ РЕШЕНИЈА MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2013Прикажи ги Повеќе
23АНАЛИЗИРАЊЕ НА ПОДАТОЦИ POWERBI M20778Прикажи ги Повеќе
24АНАЛИЗИРАЊЕ НА ПОДАТОЦИ ЗА СЕРВЕРИ ЗА ИЗВЕСТУВАЊЕ НА СЕРВЕРИТЕ M10990Прикажи ги Повеќе
25АВТОМАТСКА АДМИНИСТРАЦИЈА ПРОЗОРЦИ ПОВРШИПрикажи ги Повеќе
26SKYPE ЗА ДЕЛОВНА ОБУКАПрикажи ги Повеќе
27M20339 2 напредни технологии SHAREPOINT 2016Прикажи ги Повеќе
28MCSE МЕСЕЧУВАЊЕ СО СЕРТИФИКАЦИЈА НА ОБУКАТА НА ХНУМКСПрикажи ги Повеќе
29MDSM СО VSXПрикажи ги Повеќе
30MICROSOFT АЗУЧНИ ИНФРАСТРУКТУРА РЕШЕНИЈАПрикажи ги Повеќе
31MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013Прикажи ги Повеќе
32MICROSOFT OFFICE 365 ОБУКАПрикажи ги Повеќе
33MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2013Прикажи ги Повеќе
34СЕРТИФИКАЦИЈА ЗА ОБУКА НА MONGO DBПрикажи ги Повеќе
35МЗ EXCEL ОБУКАПрикажи ги Повеќе
36СЕРТИФИКАЦИЈА ЗА ОБУКА СО МИСЛИПрикажи ги Повеќе
37КОНФИГУРИРАЊЕ ОПЕРАТИВЕН ХИБРИДЕН ЦИНУД МИКРОСОФТ АЗУРЕ СТАК МХНУМХПрикажи ги Повеќе
38ДЕФИНИРАЊЕ НА MICROSOFT РАЗМЕНАТА СЕРВЕР 2016Прикажи ги Повеќе
39ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ОБУКАТА НА БАЗОВИТЕ НА SQLПрикажи ги Повеќе
40ПОДАТОЦИ ЗА ПОПИСАЊЕ СО ТРАНСАКТ SQLПрикажи ги Повеќе
41СОВРШНИ РЕШЕНИЈА MICROSOFT РАЗМЕНА СЕРВЕР
42СОДРЖИНИ РЕШЕНИЈА НА МИКРОСОФТЕН СЕРВЕР СЕРВЕР 2013Прикажи ги Повеќе
43Курс 20742 IDENTITY WINDOW SERVER 2016Прикажи ги Повеќе
44РАЗВИВАЊЕ НА MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2013Прикажи ги Повеќе
45КОНФИГУРИРАЊЕ НА НАСОЧУВАНИТЕ WINDOWS SERVER 2012 УСЛУГИ M20412Прикажи ги Повеќе
46СИСТЕМ НА СИСТЕМОТ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ДАТЦЕНТОР МЕНАЏЕР НА ОПЕРАЦИИ МХНУМКСПрикажи ги Повеќе
47ОСНОВНИ ДУИ ОСНОВНА КОНФИГУРАЦИЈА 7 3 ОБУКАПрикажи ги Повеќе
48ВИСТИНСКА СЕРТИФИКАЦИЈА НА ПОДАТОЦИПрикажи ги Повеќе
49Пишување на пребарувања користејќи Microsoft SQL Server 2008 Transact-SQLПрикажи ги Повеќе
50Персонализација во Microsoft Dynamics 365 за сервиси за продажба и за клиенти (CRM)Прикажи ги Повеќе
51Конфигурација во Microsoft Dynamics 365 за продажба и услуги на клиентитеПрикажи ги Повеќе
52Microsoft Dynamics 365 за талентиПрикажи ги Повеќе
53
Проект менаџмент Сметководство на Microsoft Dynamics 365 операцииПрикажи ги Повеќе
54Финансиско известување во операциите на Microsoft Dynamics 365Прикажи ги Повеќе
55Известување за самопослужување во операциите на Microsoft Dynamics 365Прикажи ги Повеќе
56Microsoft Dynamics 365 апликација за малопродажбаПрикажи ги Повеќе
57Microsoft Dynamics 365 операции трговија и логистикаПрикажи ги Повеќе
58Microsoft Dynamics 365 Operations FinanceПрикажи ги Повеќе
59Оперативно известување во операциите на Microsoft Dynamics 365Прикажи ги Повеќе
60Основи на развој во операциите на Microsoft Dynamics 365Прикажи ги Повеќе
61Програмирање со C # користејќи Microsoft Visual Studio 2010 (M10266)Прикажи ги Повеќе
62Програмирање во Visual Basic со Microsoft Visual Studio 2010 (M10550)Прикажи ги Повеќе
63Microsoft SharePoint 2010, развој на апликацииПрикажи ги Повеќе
64Инженер за поддршка на длабочина на Мајкрософт Lync 2013 (M55070)Прикажи ги Повеќе
65Основи на "Мајкрософт сирење" (M10979)Прикажи ги Повеќе
66Мајкрософт Лазур за AWS Експертите (M40390)Прикажи ги Повеќе
67Одржување, суспендирање на проблеми и развојни решенија со Microsoft SQL Server 2008 Reporting ServicesПрикажи ги Повеќе
68Вовед во веб развој со Microsoft Visual Studio 2010 (M10267)Прикажи ги Повеќе
69Интегрирање на инфраструктурата за идентитет на On-Premises со Microsoft Azure (M10993)Прикажи ги Повеќе
70Интегрирање на основната инфраструктура на On-Premises со Microsoft Azure (M10992)Прикажи ги Повеќе
71Имплементирање на податоци модели и извештаи со Microsoft SQL Server 2014 (M20466)Прикажи ги Повеќе
72Спроведување на складиште на податоци со Microsoft SQL Server 2014 (20463)Прикажи ги Повеќе
73Развивање на веб апликации со Microsoft Visual Studio 2010 (M10264)Прикажи ги Повеќе
74Развивање на Microsoft SQL Server 2014 бази на податоци (M20464)Прикажи ги Повеќе
75Развивање решенија за пристап до податоци со Microsoft Visual Studio 2010 (M10265)Прикажи ги Повеќе
76Дизајнирање на решение за податоци со Microsoft SQL Server 2014 (M20465)Прикажи ги Повеќе
77Дизајнирање на решенија за деловна интелигенција со Microsoft SQL Server 2014 (M20467)Прикажи ги Повеќе
78Проектирање и имплементирање на Microsoft Exchange Server 2016 (M20345-2)Прикажи ги Повеќе
79Основни решенија на Microsoft Lync Server 2013Прикажи ги Повеќе
80Развивање на Мајкрософт Лазур Солушн Мастер КласаПрикажи ги Повеќе
81Конфигурирање, управување и суспендирање на Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
Прикажи ги Повеќе
82Конфигурирање и управување со хибриден Облак со Microsoft Azure Stack (M20537)Прикажи ги Повеќе
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!