Оракл обука во Гургаон | Oracle сертификација во Гургаон

НаучетеOracle курсво Гургаон. Запиши заOracle обука во Гургаонвоврвна компанија за обука"Иновативни технолошки решенија" и да добиетеOracle сертификација. Добијте детали за надоместоците за курсот, наставната програма, времетраењето, времетраењето на серијата.

Листа на Oracle курсеви за сертификација

SL. Не.Име на курсотВклучете се сега
1ORACLE 11 G PL SQL РАЗВОЈПрикажи ги Повеќе
2ORACLE 11 G PLSQL РАЗВОЈ НА РАЗВОЈПрикажи ги Повеќе
3ORACLE 12 C АДМИНИСТРАЦИЈА НА БАЗАТАПрикажи ги Повеќе
4ORACLE CPQ CLOUD YELLOW BELT REL 2016 R1 ED 1Прикажи ги Повеќе
5ORACLE DATABASE РАБОТИЛНИЦА 11G ADMINISTRATION IПрикажи ги Повеќе
6ORACLE DATABASE РАБОТИЛНИЦА НА 11G АДМИНИСТРАЦИЈА IIПрикажи ги Повеќе
7ORACLE DATABASE 11G ТУНИНГ НА ТРОШОЦИТЕ НА ПРАКТИКАТАПрикажи ги Повеќе
8ORACLE DATABASE 11G RAC ADMINISTRATIONПрикажи ги Повеќе
9ORACLE DATABASE 12C ИНСТАЛИРАЊЕ НА НАГРАДАТАПрикажи ги Повеќе
10ORACLE DATABASE 12C R2 BACKUP RECOVERYПрикажи ги Повеќе
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!