Сертифициран мастер тренинг

календари 2-2 Денови Работилница за PSM, PSPO. Ограничени седишта !!!
ракувањеСкар одобри курсеви
scrum_pspoПонудена сертификација
ЛокацијаGurgaon, Индија

Брзо прашање?

Полињата означени со * се бара

Што посебно за курсот?

Scrum е рамка во која луѓето можат да се справат со комплексни адаптивни проблеми, додека продуктивно и креативно доставуваат производи со најголема можна вредност.

scrum_certiПрофесионални Scrum Certifications (покажете им на работодавците и врсници вашето постигнување на основни и Advance Scrum знаење.Секој што бара сертификат Scrum, исто така, може да ги завршат нивните обуки)
училницаИнтерактивни сесии од експертски тренери (Интерактивни сесии во училниците кои го подобруваат учењето, Обука спроведена од ITS одобрени обучени обучувачи - најдобри умови во Scrum!)
кариераРазвој на кариера (Проширете ги можностите за кариера, позиционирајќи се себеси напред на пазарот во сите индустриски сектори, усвојувајќи ги искуствата на Scrum. Членови на тимот од Scrum како програмери и сопственици на производи можат да научат за PSM и PSPO)

Резултати за учење

Јасно разбирање на правилата на Scrum
Дејствува како Scrum мајстори за Scrum тимови и засегнати страни
Зголемување на ефективноста на Scrum во тек
Максимизирање на вредноста на софтверските производи и системи
Разбирање на принципите на агилно управување со проекти
Намалување на вкупните трошоци за сопственост
Ефективни перформанси на тимот преку одговорности за улоги

Професионална обука за сертификати за сертификација

scrum_pspo

PSM

ПСМ I, II и III ниво на сертификати се постигнуваат за добивање на минимален резултат на донесување во ригорозна проценка, која се одржува на интернет.

  • ПСМ ми носители темелно ги разбираат основите и можат да ја користат глобално прифатената терминологија и пристапи кон Scrum.
  • Имателите на PSM II имаат длабоко разбирање на принципите и процесите кои ја поткрепуваат рамката Scrum и можат ефикасно да го применат Scrum во организацискиот контекст.
  • PSM III носителите на сертификати демонстрираат одлично ниво на владеење над Scrum.

Scrum_psm

PSPO

На онлајн испит PSPO е ригорозен испит и бара минимален резултат за да се постигне сертификација.

  • ПСПО морам да бидам поминат пред да се обидам многу потешко
  • PSPO II. Веднаш да ја објавите обуката (Scrum.org), учениците ќе добијат е-маил со обезбедување на нивната лозинка за да се обиде да ја процени сертификација. Ако ученикот ја земе проценката во 14 дена и не освои најмалку 85%, тие имаат право на 2nd обид без трошоци. 2nd е-пошта со нова лозинка автоматски ќе биде испратена до ученикот.
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!