блог

листа на социјални-обележувачи-сајтови
3 јули 2017

Топ сајтови за социјални обележувачи 2017 за оптимизација

Дали сакате да изградите висококвалитетни линкови со високи ПР социјални обележувачи. Многу е тешко да се пронајде листа со високи ПР социјални обележувачи 2017, нели? Дали некогаш сте се обиделе да ја пронајдете листата на сајтови? Сега нема потреба да се најде таа листа, бидејќи јас создадов високи ПР социјални Селектирај веб-страници листа 2017 за тебе овде.

Добијте целосна листа на следете ги веб-страниците за обележување на ITS Tech School. Исто така, сакам да ви го кажам процесот на работа и потребата од социјални обележувачи на веб-страници. Можете да креирате висококвалитетни линковисо регистрирање на оваа компајлирана листа на обележувачи 2017. Исто така мора да ги проверите овие директориуми за моментално одобрување за брзи линкови.

Што е Социјални обележувачи?

Обележувачите се техника или опција дадени во различни прелистувачи на нашите персонални компјутери, паметни телефони и таблети за да ја зачуваат поврзаноста на одредена страница која може да се користи понатаму во иднина за учење или референца. На овој начин на социјални обележувачи работа, но овие обележувачи се онлајн што може да се спаси во одредена социјална Селектирај веб-сајт за референца. Прекрасната карактеристика на сајтовите за социјални обележувачи е дека другите членови на таа веб-страница за обележување може да ги видат и да ги споделат вашите зачувани врски и да ја посетат одредената веб-страница од вашите зачувани обележувачи. Постои огромен сообраќај на сајтовите за социјални обележувачи и затоа постојат шанси да добиете директен референтен сообраќај од овие веб-страници.

Квалитет линкови се многу важен фактор за да се добие добар пласман за клучниот збор на пребарувачите како Google. Има некои основни работи што треба да ги знаете додека ги поднесувате URL-то на вашиот веб-сајт на веб-страниците за социјални обележувачи:

  • Мора да имате Завршено целиот профил на одредена веб-страница за социјални обележувачи. Започнете од корисничко име за сите социјални поединости, мора да ја пополните секоја колона. Тоа ќе ви даде поголем кредибилитет и ќе го достигне вашиот профил за социјални обележувачи.
  • Не спам на листата со социјални обележувачи со поврзување на толку многу адреси од истото место. Исто така обележете и други веб-страници.
  • Извинете & како други обележувачи за да го добиете истото за возврат.
  • Обидете се да напишете уникатен опис додека испраќате ознака на различен веб-сајт.
  • Изберете право категорија и поднесете ја вашата веб-страница во соодветна категорија.
  • Дајте соодветни ознаки поврзани со вашата статија.
  • Не заборавајте да го потврдите кодот за captcha даден на веб страната при поднесување на обележувачот.
  • Пазете се од реклами за спам. Некои социјални обележувачи ги чуваат скриените врски и скокачки прозорци што ве доведоа до нерелевантни страници и страници за спам.
  • За побрзо индексирање користете ги следните линкови подолу.

Сега за вас собравме веб-страници за социјални обележувачи и создадовме комплетна листа на Слободен Висок ПР Дали Следете социјални обележувачи сајтови Листа.

Листа на социјални обележувачи 2017

Ср. Бр.Веб-страницамесец
1http://www.stumbleupon.com/Jul-17
2https://www.reddit.com/Jul-17
3http://www.citeulike.org/Jul-17
4https://delicious.com/Jul-17
5http://www.pinterest.com/Jul-17
6https://www.tumblr.com/Jul-17
7https://www.diigo.com/Jul-17
8http://slashdot.org/Jul-17
9https://www.google.com/bookmarks/Jul-17
10http://www.newsvine.com/Jul-17
11http://digg.com/Jul-17
12http://www.bibsonomy.org/Jul-17
13http://tryengineeringnews.org/Jul-17
14http://www.folkd.com/Jul-17
15http://www.pearltrees.com/Jul-17
16http://independencescience.co/Jul-17
17http://www.hollywood2012.com/Jul-17
18http://wegokiev.com/Jul-17
19http://fossilafrica.com/Jul-17
20http://kbrabbitry.com/Jul-17
21http://www.bizsugar.com/Jul-17
22http://www.iesa.co/Jul-17
23http://www.fearsteve.com/Jul-17
24http://ihaan.org/Jul-17
25http://bosplus.org/Jul-17
26http://esa-2013.com/Jul-17
27http://immigrationlawpros.com/Jul-17
28http://speedycon.org/Jul-17
29http://utoms.org/Jul-17
30http://atlhtml5.net/Jul-17
31http://london8.net/Jul-17
32http://wirefan.com/Jul-17
33http://dictaf.net/Jul-17
34http://jofrati.net/Jul-17
35http://t3b-system.com/Jul-17
36http://gardicanin.netJul-17
37http://www.usefulenglish.netJul-17
38http://relevare.net/Jul-17
39http://todays1051.net/Jul-17
40http://temateater.net/Jul-17
41http://aixindashi.org/Jul-17
42http://gen-eff.net/Jul-17
43http://vtv10.com/Jul-17
44http://youmob.com/Jul-17
45http://tatvanstories.com/Jul-17
46http://gardicanin.net/Jul-17
47http://www.pixador.net/Jul-17
48http://atlasassistans.net/Jul-17
49http://www.usefulenglish.net/Jul-17
50http://www.addusastory.com/Jul-17
51https://dzone.comJul-17
52http://bjwhj.com/Jul-17
53http://url.org/Jul-17
54http://cocosislandsnews.infoJul-17
55http://www.jodohkita.info/Jul-17
56http://www.airpim.biz/Jul-17
57http://www.prbookmarks.com/Jul-17
58http://www.bookmark4you.com/Jul-17
59http://www.craftjuice.com/Jul-17
60http://www.linkr.hu/Jul-17
61http://www.acymca.net/Jul-17
62http://www.designfloat.com/Jul-17
63http://www.yemle.com/Jul-17
64http://www.zariaetan.com/Jul-17
65http://eugendorf.netJul-17
66http://www.openfaves.com/Jul-17
67http://www.sitejot.com/Jul-17
68http://www.tourdion.com/Jul-17
69http://www.postolia.com/Jul-17
70http://www.addthismark.com/Jul-17
71http://www.yoomark.com/Jul-17

Digital Marketing Training

In Just 1 Month
Запиши се сега

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!