SQL Server Што е ново мислење

SQL Server Што е ново мислење Проценка (Времетраење: 20 мин.)

инструкции:

  • Сите прашања се задолжителни
  • Означувањето се базира само на излезот.
  • Секое прашање носи ознаки 1
  • Некои прашања може да имаат повеќе од еден точен одговор.

Ве молиме пополнете ги вашите информации и продолжете со проценката ...

Мора да наведете текст.
Мора да наведете адреса за е-пошта.
Мора да наведете број.
Мора да наведете текст.
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!