Календар за обука

Престојни настани

ITIL Foundation - (23-06-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 23rd Јуни 2018 до 24th Јуни 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (30-06-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 30th Јуни 2018 до 1st Јули 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

Вградени системи - (3rd Јули 2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 5 денови Обука за вградени од 03rd јули 2018 до 07th јули 2018.

Дознај повеќе "
Noida, Noida, Утар Прадеш Индија + Google на сајтот

Скум - (4 јули 2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за Scrum од 4th јули 2018 до 5th јули 2018.

Дознај повеќе "
Noida, Noida, Утар Прадеш Индија + Google на сајтот

ITIL Средно - SO (7-07-2018)

Иновативните технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за оперативно работење на ITIL од 07th јули 2018 до 08th јули 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (07-07-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 07th јули 2018 до 08th јули 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (14-07-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 14th јули 2018 до 15th јули 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (21-07-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 21st јули 2018 до 22nd Јули 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

Основен Linux (23 јули 2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 6 денови Обука за Основен Линукс од 23rd Јули 2018 до 28th Јули 2018.

Дознај повеќе "
Noida, Noida, Утар Прадеш Индија + Google на сајтот

ITIL Foundation - (28-07-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 28th јули 2018 до 29th јули 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

Селен (31 јули 2018)

Иновативните технолошки решенија спроведуваат 5 денови Обука за селен од 31st јули 2018 до 04th јули 2018.

Дознај повеќе "
Noida, Noida, Утар Прадеш Индија + Google на сајтот

ITIL Foundation - (04-08-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 04th Август 2018 до 05th Август 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (11-08-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 11th Август 2018 до 12th Август 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (25-08-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 25th Август 2018 до 26th Август 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот

ITIL Foundation - (01-09-2018)

Иновативни технолошки решенија спроведуваат 2 денови Обука за ITIL Foundation од 01st септември 2018 до 02nd Септември 2018.

Дознај повеќе "
Гургаон, Б 100 A, јужен град 1, кули за потпис,
Gurgaon, Харајана 122001 Индија
+ Google на сајтот
 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!