Соби за обука во Хајдерабад

Иновативните технолошки решенија располагаат со простории за обука во Хајдерабад, главниот град на двете јужни држави, Андрапрадеш и Телангана. ИТ првенствено во ИТ-обуки, изнајмување на простории за обука и компанија за услуги на ИТ решенија. ИТС центарот за обука, Хајдерабад обезбедува простории за обука за вработи во MNCs и производи компанииза нивните потреби за обука. ИТС центарот за обука дизајниран со цел да даде богато искуство во учењето со нашата најсовремена инфраструктура и сите капацитети, како на Корпоративна обука.

ИТ има повеќе локации за обука во Хајдерабад т.е. во IThe Парк Рахеја Mindspace, Хитец Сити, Мадхапур, 2) 100 патот на нозете, друштво Шри Ayyappa, Madhapur 3) Хитеч Сити патот, Мадхапур, Хајдерабад. ИТ има целосно 15 соби за обука за изнајмување во Хајдерабад и можат да примат учесници на 300 во еден ден. ИТС Gurgaon тренинг соби, Хајдерабад се опремени со високо-квалитетни машини, надземни проектори и бели табла.

За Хајдерабад

Во Хајдерабад, централниот регион на бизнисот се случува во HITEC Сити, предградие Мадхапур, каде ITS има центри за обука. Развојот на HITEC Сити поттикна неколку ИТ и ITES компании да воспостават операции во градот, и ги поттикна граѓанските бустери да го нарекуваат нивниот град "Cyberabad". Големи ИТ компании кои имаат свои поставувања во Хајдерабад, 3i Infotech, Амазон, Аналогни уреди, Банка на Америка, Broadridge Financial Solutions, Компјутерски соработници, Главен IQ, Capgemini, Covansys Corporation, Dell, Deloitte, EA Mobile, EA Sports, Facebook, FactSet Research Systems , Џенерал Електрик (ГЕ), Гугл, Хјулит-Пакард, ХСБЦ-ГЛТ, Интерграф, Инвенсис, Јуно Онлајн услуги, Канбај, Каспер, Кин, Минд Тре, Оракл, Поларис, Софтвер за напредок, Квантком, Ритам и Хуес Студио, Xilinx.

За резервација пошта на aman.khanna@itsgroup.in

 

Достапни објекти:

 1. Покриен монтиран проектор
 2. Бела табла со маркери
 3. Вода шишиња
 4. Пен и рампа
 5. Резервна копија од моќност 100%
 6. 02 време чај / кафе со закуски
 7. Вегетаријански ручек во бифе

Интернет - Да, поврзување на линија со голема брзина.

Компјутери - 4 GB RAM на 32 GB RAM машини се достапни.

Ethernet LAN / Wi-Fi конекција

Место: 1

Друштвото на Шри Ayyappa, Мадхапур, Хајдерабад, Телангана 500081, Индија.

Лаборатории

ЛабораторииСедишта
LAB 130
LAB 224
LAB 324
LAB 420

  Место: 2

  Рахеја Mindspace IT Park, HITEC Сити, Хајдерабад, 500081, Индија.

  Лаборатории

  ЛабораторииСедишта
  LAB 140
  LAB 240
  LAB 320
  LAB 420
  LAB 518
  LAB 618
  LAB 718

   Место: 3

   Тренинг соби, Саи Prithivi Cyber ​​Arcade, Madhapur, Хајдерабад 500081, Индија.

   Лаборатории

   ЛабораторииСедишта
   LAB 132
   LAB 232
   LAB 332
   LAB 418
   LAB 518
   LAB 618
   LAB 718
    GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!