Blog

10-arsye
21 E marte 2017

Certifikimi PMP - Arsyet 10 për të marrë certifikatën PMP

Arsyet 10 për të bërë një Certifikatë PMP

The Project Management Professional (PMP) accreditation is a standout amongst the most imperative certifications for industry. ItXCHARXs perceived all inclusive and demonstrates that you are skilful, experienced and qualified in the field of venture administration. With a specific end goal to apply you require a four year degree (BachelorXCHARXs degree or the worldwide identical) and no less than three yearsXCHARX of venture administration encounter. You additionally require no less than 4500 hours of driving and coordinating activities alongside 35 hours of Project Management Education. Regardless of the possibility that you donXCHARXt hold a BachelorXCHARXs degree, you can in any case apply.

Në rast se ju keni një konfirmim ndihmës (shkolla e mesme ose e krahasueshme në mbarë botën) dhe nuk keni më pak se pesë vjet administrim të sipërmarrjes së bashku me orët 7500 të koordinimit dhe drejtimit të automjeteve dhe orëve 35 të udhëzimeve për administrimin e ndërmarrjeve, ju gjithashtu mund të furnizoni.

Si trainimi i certifikimit PMP është i dobishëm

Të ardhmen më të mirë

Extent of PMP is phenomenal. It is one of the primary 10 accreditations on the planet. PMP certification is very much perceived crosswise over businesses. Many organizations have made it required for the PMs to accomplish a PMP or proportionate certification. On the off chance that you donXCHARXt have this certification then you are not considered for the PM (Project Manager) assignment. This may limit your vocation advance. Another inspiration to do PMP is compensation. According to PMIXCHARXs Salary Survey ninth release, those with a PMP certification gather a higher compensation (20% higher by and large) than those without this certification.

PMP dhe Opportunity Karriera

Duke pasur certifikimin absolutisht do ta bëjë më të thjeshtë për të zbuluar një profesion si një program ose Menaxher i Projektit. Shtrirja e PMP është e mrekullueshme. Është një çertifikatë e njohur dhe e njohur. Si për shikime të ndryshme, është një nga çertifikatat kryesore të 10 në planet.

Menaxherët e PMP besuan se kanë aftësi të avancuara

Ndërkohë që kjo është një lypësi që të provohet pika e gabuar, zgjerimi i mbikëqyrësve me trajnimin e certifikimit PMP normalisht njihen se kanë një rregullim të lëvizur të aftësive të vlerës për të garantuar arritjen e një sipërmarrjeje.

Certifikimi PMP është i shtrirë

Zgjerimi i Menaxhimit të Certifikimit Profesional është në mbarë botën si dhe. Ka shumë ndërmarrje që kërkojnë shefat që kanë përjetuar trajnime PMP. Një pjesë e ilustrimeve janë projektimi ndihmës, ndërtimi i vitalitetit, ndërmarrjet e naftës dhe gazit, zhvillimi, transportimi dhe inxhinieri. Me certifikimin PMP, ju mund të udhëheqni paketën.

Një Certifikatë PMP bën Resume juaj më atraktive.

In case you’re searching for an occupation as a venture or program supervisor—or are still at a very early stage in your venture administration vocation—a Project Management Professional certification is an extraordinary qualification to add to your resume.

Përparime më të mira

Great job openings, many organizations and occupations have obligatory prerequisite of PMP certification, so on the off chance that you are not a PMP guaranteed, you can’t generally get advanced, regardless of how much years of experience you have. There are additional odds of advancement inside your relationship as it aides in enhanced venture execution, consequently the association likewise gets profited.

Ngjituni në paga

Sipas Studimit të Pagave të Menaxhimit të Projekteve të PMI, mbajtësit e kualifikimeve të nëntë edicion-Project Management Professional (PMP) në SHBA morën një normë normale prej 22% më shumë se moshatarët e tyre jo-kredencialë në 2015.

Zgjasë Karrierën e Menaxhimit Kërkon Certifikimin PMP

Ju duhet pa dyshim të vendosni burime në PMP në shansin që ju po parashikoni të punoni në fushën e administrimit të sipërmarrjes për çdo gjë që ka mbetur nga jeta juaj. Kjo jo thjesht tregon përkushtimin tuaj dhe synon të mbani pozicionin tuaj në një distancë të gjatë, duke ju ndihmuar gjithashtu të mësoni prirjet e niveleve të shtyrë të rëndësishme në këtë fushë.

Përmirësohet si një mbikëqyrës sipërmarrës

Kjo ju ndihmon në përmirësimin e mbikëqyrësit të një sipërmarrje të frytshme. Përmes periudhës së kohës, në përfundim të këtij certifikimi, merrni informacion rreth pajisjeve dhe strategjive për të bërë sipërmarrjen tuaj më të frytshme. Kjo më në fund ndërton nderimin tuaj në organizatë. Ju do të keni shanse për të punuar së bashku dhe administrimin e sistemeve me ekspertë të tjerë të administratës sipërmarrëse anembanë globit, të cilat mund të krijojnë pozitivisht shanset e arritjeve dhe përmirësimeve të ekspertëve.

Ju do të jeni një individ nga një qëndrim në mesin e tubimeve më prestigjioze të ekspertëve

Duke përmbushur certifikimin PMP, emri juaj do të inkorporohet në mbledhjen më të madhe dhe më prestigjioze të Ekspertit të Menaxhimit të Projektit të konfirmuar.

On the off chance that you’ve been hoping to do a vocation switch, PMP accreditations can help you. By picking up an accreditation where you may require years of experience, you can begin at the entryways with a higher position and pay than else you would be able to do. PMP certification won’t be the most effortless thing you will do in your profession yet it will incite you positively.

Mësoni PMP është jashtëzakonisht e drejtpërdrejtë dhe e dobishme në SAJ. Ajo edukon metodat krijuese të punës dhe lejon anëtarët të marrin të mësuarit nga trajtimi në tokë deri në tokë të sipërmarrjeve të ndryshme.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!