Blog

r-python
1 Dhjetor 2017

Gjërat që duhet të dini për R, Python dhe Hadoop

/
postuar Nga

Arsyet 10 që duhet të mësoni R, Python dhe Hadoop

Analiza e informacionit Analytics Domain vazhdon të tejkalojë pritjet në Software si një Shërbim, ose organizata SaaS, siç e njohim me famë. Gjithkush duhet të hyjë Të dhënat Big dhe ata kanë një ton hapje për të punuar në ngritje. Megjithatë, duke bërë përparim në shkencat e të dhënave, është themelore të kuptojmë se çfarë është dhe cili Certifikatë e të Dhënave të të Dhënave duhet të zgjidhet. Ky është vendi R, Python dhe Hadoop hyni dhe këtu janë dhjetë motivime të mëdha për t'i njohur ata. Këto janë dialektet në thelb të programimit që duhet të mësohen për t'u futur në industrinë e shkencave të informacionit, ku përfshihen emra të rrahur si Google, Banka e Amerikës dhe The New York Times.

Accessibility:Si pritet që një klient tjetër t'i mësojë ato? R, për shembull, lejohet të prezantojë dhe të udhëheqë dhe që i jep klientit autonominë për t'u ulur dhe për të mësuar rreth tij kudo. Piton, pastaj përsëri, është më pak e kërkuar për të mësuar dhe disa thonë se kjo është dialektet më të drejtpërdrejta të programimit. Hadoop, është edhe një herë, i aksesueshëm në sistemet me burim të hapur, gjë që e bën të arritshme lehtë. Kontigjenti në strehimin tuaj, klienti mund të shfrytëzojë cilindo prej tyre. i thjeshtë

përmirësimet: Sa i përket ekzaminimit të informacionit, këto tre dialektet e programimit me burim të hapur janë më të zakonshmet. Përfaqësimi i importit të informacionit, Hartimi i hartave dhe përpunimi paralel mund të realizohet më së miri me ta, si pasojë e të cilave duhet të redesignohen vazhdimisht fazat e hetimit të përfshira, gjë që përsëri bëhet më pak e kërkuar nga ata.

Platforma e kryqëzuar: Dialekte programuese mund të përdoren të gjithë në faza të ndryshme, të ngjashme me Windows, Mac OS X, Linux dhe një çift të gjithë më shumë, duke u lejuar klientëve të përfundojnë punën e tyre në çdo vegël. R dhe dizajnuesit Python janë duke menduar për qasjet për të menaxhuar madhësi të mëdha të informacionit përgjatë fazave më të mëdha dhe duke marrë një goditje në të dy bazat e të dhënave SQL dhe NoSQL.

Paparashikueshmëria e bërë e thjeshtë: Këto tre dialektet e programimit përdoren për t'u kujdesur për informacione të gjera dhe komplekse, të quajtura gjithashtu Big Data. Rekreacionet më të rënda dhe komplekse duhet të jenë të mundshme në thjeshtësi relative duke përdorur këto dialekte, në grupe elite ose me procesorë të shumtë. Python parashtron informacion superior ndaj çdo gjëje R megjithatë të dy diskutuan mirë me të Hadoop, duke u dhënë klientëve zgjedhjen e varësisë nga komponentët e ndryshëm për të zgjedhur se cilën duhet të kandidojë.

Pranueshmëria mbresëlënëse: Me një numër kaq të madh avantazhesh, dialekti është rritur në të gjithë njohjen e bordit dhe rreth 2 milion klientë i shfrytëzojnë ato në mbarë botën duke menaxhuar në shkencë informatike. Deri tani R është rritur në të gjithë dërgesën e bordit me Oracle, SAP, Netezza dhe Teredata kanë filluar krijimin e ndërfaqeve që shfrytëzimet R si një mbështetje shkencore.

Përparime të matshme: Çdo përmirësim i ri i redesignimit të programeve ndodh në mënyrë të sigurtë në një nga këto tri dialekte pasi ato janë më të zhvilluara dhe më të adaptueshme. Me përparime të reja si ff dhe bigmemory, tani është e mundshme për të menaxhuar grupet e të dhënave më të mëdha se kujtesa. Python parashtron informacion shumë më mirë dhe sinkronizim me të Hadoop është një shpërblim i veçantë.

Thjeshtësia e botimit: Meqë dialekti i programimit përfshinë mirë shpërndarjen e regjistrimeve, ato janë zgjidhja më e mirë e shpërndarësit. Thithja e lehtë me të dhënat LaTeX shpërndarjen e kuadrit dhe gjithashtu komponenti i të instaluar në raportet e trajtimit të fjalës është një gjigant përveç pikë. Secili nga dialektet ka sisteme mjaft të konsiderueshme biologjike, duke e bërë më të thjeshtë shpërndarjen dhe trajtimin e vëllimeve të mëdha të informacionit.

Easy to use: R, Hadoop dhe Python janë të lehtë për të kuptuar dhe mbështet importin e informacionit nga Microsoft Excel, Access, MySQL, SQLite dhe Oracle, duke lejuar çdo klient me ndonjë produkt të punojë pa pengesë. Piton është përdorur me sukses për Përpunimin e Gjuhës Natyrore dhe Apache Spark ka bërë informacionin e gjetur Hadoop bunches më të hapur në mënyrë efektive.

Organizimi: Lidhjet e komunitetit dhe administrimi i sistemeve është një pjesë e domosdoshme e çdo shoqate në mbarë botën dhe klientët entuziastë janë vazhdimisht duke u ndërlidhur me strukturat për të folur për këto dialekte më shumë se çdo gjë tjetër, duke garantuar një tregti të qëndrueshme të të dhënave pozitive. Kohëzgjatja e shpërndarjes së Anaconda-s ka më shumë se 300 ose më shumë paketa që kanë mbledhur sondazhe rave nga klientët në mbarë botën në diskutimin e tyre, duke i futur ato në lidhje me paketat e ardhshme.

Debugging Simple: Skanimi dhe hetimi është më pak i kërkuar me këto dialekte sesa të tjerat në dritën e faktit se shumica e pajisjeve për zgjidhjen e problemeve janë bërë në përputhje me këto dialekte, duke u lejuar klientëve të vendosin gjërat ideale me aftësi më të spikatura. Çdo dialekt ka përparësitë dhe disavantazhet e veta, por mund të thuhet R, Python dhe Hadoop marrëveshjet janë ashtu si dhe mund të pritet përdorimi për të mbajtur kornizat tuaja të sigurta dhe alternativa më e mirë në rast se ju duhet të shkoni për një redesign të tërë kuadrit.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!