Blog

Kurset e 9 IT që studentët duhet të bëjnë pas kalimit të provimeve të bordit 2017 12th
13 Qershor 2017

Kurset e 9 IT që studentët duhet të bëjnë pas kalimit të provimeve të bordit 2017 12th

IT kurse dhe certifikim pas provimeve 12th

Rezultatet e klasës CBSE XII janë jashtë, studentë të shumtë do të zgjohen për pranimin se është koha e duhur për të zgjedhur një kurs. Kurset e TI-së ofrojnë një mundësi të mrekullueshme pasi ato kërkohen shumë dhe mund t'u bëjnë të mundur njerëzve që të kërkohen në mënyrë aktive në trazirat dixhitale që po vazhdojnë të jenë të forta. Këtu janë disa kurse të vlefshme që mund të vendosin studentët standardë 12th.

1. Hyrje në Java

Emri i kursit: SCJA OCP Java SE 7 Kursi i Trajnimit dhe Certifikimit Programues

Ky kurs jep mësim të zhvillimit të aplikimit për studentët. Kjo është një fazë awesome për të fabrikuar një institut në programimin Java dhe të njohin konceptet si kapsulim, abstraksion dhe trashëgimi.

Përfitimet - Me mundësinë për të përparuar në Java, ju mund të bëhet një programues Java. Përveç kësaj, më vonë ju mund të plotësoni si drejtues të projektit ose programit me një punë ku një informacion i lartë në fund të Java do t'ju mundësojë të krijoni aranzhime praktike gjatë mbikëqyrjes së proceseve.

2. C #

Emri i kursit: 10266A: C # Essentials Trajnimi

Ky program përfshin strukturën e programit C #, implementimin dhe sintaksën e gjuhës. Programuesit e nivelit më të ulët të ndërmjetëm marrin mësimin dhe aftësitë e kërkuara për prodhimin e aplikacioneve C #. Kursi mbulon gjithashtu tema të tilla si .NET Framework, duke përdorur studio vizuale dhe C # për të krijuar aplikacione të .NET Framework.

Përfitimet - Një institucion në C # do t'ju përgatisë që të bëheni inxhinierë të sistemit dhe programues të desktop.

3. Linux +

Emri i kursit:CompTIA Linux +

Lënda Linux + inkurajon që ju të fitoni tre certifikime - CompTIA Linux +, LPIC-1, dhe Novell Certified Linux Administrator. Temat e mbuluara gjatë kursit ju japin mundësi të kuptoni konceptet e Linux Products, Debian dhe Ubuntu.

Përfitimet - Sapo të përfundoni këtë kurs do të keni kapacitet për të mbikëqyrur pajisjet, konfiguroni qasjen në distancë, mekanizoni porositë, prodhoni statistika rekorde dhe bëni aktivitete të tjera të lidhura me mësimin e Linux. Ju do të bëheni një ekspert i vrarë me një gjendje abnormale aftësie për të marrë një goditje në këtë fazë intensive në biznesin e softuerit.

4. Cloud Essentials

Emri i kursit: CompTIA Cloud Essentials

Studentët, rezultatet e dymbëdhjetë të klasës së të cilëve janë jashtë mund të bëjnë këtë kurs i cili do t'i aklimojë ato me konceptet e cloud-computing.

Përfitimet - Ndërsa studentët marrin një kuptim të lartë të kuptimit të strategjive për administrimin e reve. Ata do të mbledhin informacione të rëndësishme mbi elementët e shërbimeve cloud nga aspekti teknik dhe tregtar, të cilat aktualisht janë një parakusht për pozitat e respektuara në sektorin e IT dhe jo IT.

5. Realitet virtual

Kursi name: Realiteti Virtual me Unity Engine, Google Cardboard dhe Oculus Rift

Kursi jep trajnim praktik mbi motorin Unity3D për të krijuar një situatë virtuale për Oculus Rift dhe Google Cardboard.

Përfitimet - Ju do të ndërtoni një themel të fortë rreth teknologjisë së realitetit virtual dhe aplikacioneve të tij moderne. Më e përshtatshme për projektuesit e lojërave të çuditshme, ky kurs është një shquar midis më të kërkuarve për kurse nga studentët.

6. server +

Emri i kursit: CompTia Server +

Ky kurs mbulon tema si softueri, hardveri, ruajtja, rikuperimi i fatkeqësive, praktikat më të mira në një situatë IT dhe zgjidhja e problemeve. Midis këtij kursi, ju mund të hetojë ruajtjen e sistemit të serverit së bashku me konceptet e shërimit të katastrofave.

Përfitimet - Përveç qëllimit të këtij kursi është se është një kurs shitës i paanshëm dhe merr aftësi për web servera dhe teknologji specifike në web. Duke vepruar, mund të bëheni një profesionist i mirë në instalimin, ruajtjen dhe zgjidhjen e problemeve të rrjeteve të territorit lokal.

7. Security +

Emri i kursit: CompTIA Security + Certifikimi Trajnimi

Ky kurs IT / Computer pas dymbëdhjetë ju jep një shans për të aplikuar të mësuarit e sigurisë së të dhënave në rrjetet e vërteta. Ju do të krijoni një mendje të fortë në konceptet e sigurisë së IT si administrimi i identitetit, zbutja e rrezikut dhe administrimi i rrezikut, kriptografia, infrastruktura e sigurisë, kontrolli i qasjes në rrjet dhe shumë të tjerë.

Përfitimet - Përshtatuni për t'u bërë ekspertë të sigurisë, konsulentë sigurie ose inxhinierë sigurie. Ndërsa krimet kibernetike rriten të rriten, një karrierë në internet siguri mund të jetë një zgjedhje jashtëzakonisht shpërblimtare.

8. Network +

Emri i kursit: CompTIA N +

Lënda jep trajnim bazë në instalimin, konfigurimin, mirëmbajtjen, mbikëqyrjen dhe zgjidhjen e problemeve të një infrastrukture rrjeti.

Përfitimet - Ju do të thithni aftësinë për të dalluar karakteristikat e protokolleve të rrjetit, komponentët e zbatimit të LAN dhe WAN, çështjet në sigurinë e rrjetit etj. Asnjë kompani sot nuk mund të punojë pa një mbikëqyrës rrjeti, duke shtuar popullaritetin e këtij kursi dhe stabilitetin profesional më vonë. .

9. Realiteti i përzier

Emri i kursit: Realiteti i përzier (AR dhe VR) Me Unitetin 3D dhe Microsoft HoloLens

Të bësh këtë kurs ju jep një shans për të kombinuar Realitetin e Shtuar dhe Realitetin Virtual përmes HoloLens-it dhe të merrni një mendim për punën e ndërlikuar të botës virtuale. Ai ju fut në fazën HoloLens dhe qasjet më të mira për të bashkëvepruar me kompjuterë.

Përfitimet - Ndërsa mësoni dhe aktualizoni kontrollin e lëvizjes dhe hartën hapësinore, kthejeni eksitim tuaj të njohjes dhe mbikëqyrjes së realitetit virtual dhe realitetit të zgjeruar dhe ta transformoni atë në një karrierë të suksesshme.

Në mbylljet, qoftë se ju keni dalë provimet tuaja të dymbëdhjetë standardeve të bordit, mund të qëndroni të gëzuar duke kuptuar se nuk ka mungesë të zgjedhjeve për karrierë pas provimeve të dymbëdhjetë standardeve. Duke pasur parasysh interesat dhe qëllimet, studentët mund të zgjedhin secilën nga kurset e mësipërme për të ndërtuar bazën e përsosur të informacionit dhe mendimit dhe për të garantuar një karrierë të suksesshme më vonë.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!