Rreth nesh

Zgjidhjet teknologjike inovative drejtohen drejt IT-së dhe aftësimit profesional të zhvillimit të aftësive dhe kompanisë së ofruesve të zgjidhjeve. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin.IT është partneri i preferuar i trajnimit për Microsoft, Redhat, Këshilli i KE-së, Axelos & HP Training. ITS është shitësi i preferuar për MNC si Gemalto, American Express, Nagarro, Getronics, Gemalto, Bureau Veritas, Sopra Setria, TCS, Kronos, HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomave të trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

Kapele e kuqe
microsoft
KE-Këshilli
Axelos

mision

Ofruesi kryesor i trajnimit në botë nga 2020.

Klientët tanë

 • Nagarro
 • NPH
 • kronos
 • GETRONICS
 • GEMALTO
 • dellemc
 • amerikan
 • Ericsson
 • HCL
 • zyrë
 • soprasteria
 • komunikimet tata
 • mëz

vizion

Trajnime efektive Zgjidhje për klientët tanë për t'i ndihmuar ata për rritjen e tyre.

KE-Këshilli-Logo1

KE-Këshilli

KE-Këshilliështë një lider botëror në programet e certifikatës së Sigurisë Cyber ​​Security të InfoSec si Certifikimi i Etikës Hacker dhe Haker i Kompjuterave Hacking Mjeko-ligjor. KE-KëshilliUniversiteti ofron diploma të akredituara në internet të sigurisë kibernetike.

rrethi i kuq i kuq

Kapele e kuqe

Teknologjia e Hapur Burimi është një nga teknologjitë më të përdorura në botën e sotme dhe Redhat është duke dominuar në mjedise të sigurta të serverit. Redhat ofron shumëllojshmëri të kurseve, trajnimeve dhe certifikimit për rritjen individuale

microsoft

microsoft

Puna në produktin e Microsoft është thelbësor ose për shpërndarjen ose integrimin e projekteve, kështu që ne në ITS me ndihmën e trajnimeve ju bëjmë më të efektshëm për të përdorur teknologjinë e Microsoft dhe të bëheni një profesionist i certifikuar me Microsoft

Axelos

Cisco

Mësoni rrethAXELOS'Zgjidhjet e Praktikave më të Mira, që mbulojnë Menaxhimin e Shërbimeve të TI, Resilitetin në Cyber, Projektin, Programin, Portofoli, Rrezikun dhe Menaxhimin e Vlerave. Mësoni rreth punës nëAXELOSPraktika më e mirë globale.

299
kurse
1,200
Studentët

Rele madhe ekologjike

ITS ofron shërbime fleksibël të trajnimit dhe konsulencës në programim, menaxhim të projekteve dhe menaxhim të shërbimeve IT.
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!