Blog

kuzhinier automatizoj amazon cloud aws
13 Dhjetor 2016

Administroni re me Chef Automate dhe AWS

/
postuar Nga

Chef dhe AWS: Një organizatë vitale

AWS OpsWorks për Chef Automate është një përpjekje e përbashkët për të shkuar në treg në mes të Amazon Web Services dhe Boss software, Inc. Kjo nënkupton, të dy organizatat janë të përqendruara në prosperitetin tuaj me këtë administratë. Jemi të kënaqur me bashkëpunëtorët dhe ne jemi duke punuar me zell për t'ju paraqitur më të mirën se cilat secila nga fazat tona sjell në tavolinë. Do të vazhdojmë të punojmë së bashku dhe mund të varet nga vëzhgimi që kjo ofertë të vazhdojë të rritet duke pasur parasysh kritikat e klientëve. Dy pionierë të tregut kanë bashkëpunuar për të siguruar që ju jeni gati për të (siç e kemi thënë që nga fillimi) "menaxhoni cloud".

Chef Automate si një përfitim mbikëqyrës

At Shef, ne shohim një model me klientët tanë më të mëdhenj. Meqenëse i kemi ndryshuar shoqatat e tyre duke i ndihmuar ata që të shkarkojnë kodin më shpejt, më të sigurt dhe më të sigurtë, Chef Automate kthehet në një administrim themelor të misionit. Ashtu si çdo mision administrimi bazë, duke garantuar qasjen e tij dhe besueshmërinë e informacionit kërkon disa energji serioze, përpjekje dhe pasuri. Klientët tanë Fortune 500 duhet të gllabërojnë fazat e administrimit të themelimit dhe zbatimit të misioneve si administratë të mbikëqyrur.

AWS OpsWorks për Chef Automate jep një nivel të njëjtë të efektivitetit, sigurisë dhe cilësisë së palëkundur për Chef Automate që ju keni pritur përgjithësisht nga çdo përfitim AWS. Në krahasim me spekullimin e dytë të cilësisë së palëkundur të pajisjeve tuaja ose përshtatshmërinë e sistemit tuaj, ju mund të jepni AWS ka një shans për të mbikëqyrur Chef Automate për ju me vlerësimin 24x7x365 dhe vlerësimin e pagave si ju. Lejoni që AWS të merret me përforcimet tuaja, rivendos dhe rinovon programimin. Kjo ju autorizon juve dhe grupit tuaj për të investuar më pak energji në mbikëqyrjen e Chef Automate dhe kohë shtesë duke u përqëndruar në rrahjen e rivalëve tuaj.

Zgjero në shoqatën tënde me AWS

AWS OpsPunimet për Chef Automate është një përfitim lokal AWS. Ashtu si çdo administratë që blini nga AWS, ata janë tregtari i rekordeve. AWS jep mbështetje, merret me administratën tuaj dhe është qëllimi juaj i kontaktit për pjesën më të madhe të shqetësimeve tuaja. Chef Software Inc. është një bashkëpunëtor i AWS dhe ne mbështesim shfrytëzimin e tyre të artikujve tanë. Me AWS OpsWorks për Chef Automate, ju po zgjeroni në marrëdhënien e tanishme që tani keni me Amazon Web Services. Çdo përdorim i kësaj administrate shfaqet si një detaj në ngarkesën tuaj të AWS. Ju merrni të gjithë forcën e Chef, sponsorizuar nga furnizuesi cloud që ju patjetër dini dhe besim. Pjesa më e madhe e përdorimit të Chef-it është inkorporuar në një mënyrë të thjeshtë, të thjeshtë për t'u përdorur dhe e thjeshtë për të parë zonën. Ashtu si një segment tjetër bazë i raftit të aplikacioneve, është një pjesë e një pakete rregulluese të përcaktuar për ju nga AWS.

Forca e biznesit Chef dhe grupi me burim të hapur

Kjo ofertë e re është një rrugë e thjeshtë për klientët e AWS për të provuar artikullin e biznesit të Chef: Chef Automate. Me deri në 10 shpërndarës të lirë për një vit, kjo është një qasje përgjithësisht e sigurt për të filluar shpejt dhe perceptojnë se si Makinë Chef ju jep perceptueshmëri, qëndrueshmëri dhe një proces tipik të punës, ndërsa merreni me të gjitha ndryshimet rreth aranzhimeve tuaja të aplikimit. Me AWS OpsWorks për Chef Automate, gjithashtu jeni gati të shfrytëzoni shumicën e instrumenteve me burim të hapur që gjenden rregullisht në sistemin biologjik të Chef duke përfshirë cookbooks të supermarketeve, kuzhinën e testimit, InSpec, Habitat dhe (padyshim) Chef për t'u marrë me Kuadri i AWS dhe aplikacionet. Ju merrni shansin për të ndikuar në të mirë të të dy universeve dhe të filloni me parakohshme të një kapjeje.

Filloj

Nuk ka qenë kurrë më i shpejtë ose më pak i kërkuar për të filluar me Chef Automate; të arritshme tani në të njëjtën rehati të AWS si administratat e tjera të brezit.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!