Blog

23 Dhjetor 2016

Kurset e shpejta 4. Certifikimi i shkathët dhe Scrum Master

Certifikimet në Scrum, sistemi kryesor për avancimin e programimit të shkathët

Përgatitja e çrregullimeve dhe Certifikatat kënaqin vizionin e deklaratës agile duke inkurajuar përpjekje më të spikatura të koordinuara, profitabilitet dhe arritje në mesin e kolegëve. Kjo zhvillim në mbarë botën ndryshon shoqatat dhe i çon ato në shuma më të larta të ekzekutimit.

Kursi i Trajnimit Agile Scrum Master

1. Master Certified Scrum

Grupet e Certified ScrumMaster® sipërmarrje të ligjshme përdorin Scrum, duke përmirësuar probabilitetin e arritjes së përgjithshme të ndërmarrjes. CSM-të kuptojnë cilësitë e Scrum, praktikat dhe aplikimet dhe japin një nivel informacioni dhe aftësie përtej asaj të shefave sipërmarrës normalë. CSM-të vazhdojnë të jenë "pionierë të varfër", duke ndihmuar gjithçka që ka mbetur nga bashkëpunimi i Scrum-it së bashku dhe për të marrë në strukturën Scrum. CSM gjithashtu mbrojnë grupin nga devijimet e brendshme dhe të jashtme. Perfundo më shumë rreth pjesës ScrumMaster dhe shiko një rast të agjendës së ScrumMaster.

Cilat janë avantazhet e një konfirmimi të ScrumMaster?

Duke blerë një Certified ScrumMaster® konfirmim ju:

Rritja e hapjeve të profesionit tuaj duke mbetur i aplikueshëm dhe tërheqës mbi të gjitha fushat e industrisë që përqafojnë praktikat e shkathëta.

Ekspozoni bizneseve dhe shokëve realizimin tuaj të mësimit në qendër Scrum.

Merrni në themelimin e Scrum dhe shkalla e ScrumMaster Certified pjesë nga personalitetet më të mirë në Scrum.

Vizatoni me një grup specialistësh të perceptuar Scrum, të cilët janë të përqendruar në ndryshimet e vazhdueshme.

Si një CSM, ju do të keni kapacitetin për të mbushur pjesë të kolegut ScrumMaster ose Scrum. Nëpërmjet procedurës së afirmimit, ju do të merrni një kuptim të sistemit Scrum, duke përfshirë pjesët e grupit, ushtrimet dhe kuriozitetet.

Me pohimin tuaj CSM, ju gjithashtu do të keni pranimin në një regjistrim 2-vjeçar me Scrum Alliance. Përmes kësaj pjesëmarrjeje ju mund të bashkoni grupet e klientëve të lagjes, organizatat joformale online, të hyni në skonto të thella në ngjarjet shoqërore, dhe pjesë shtesë vetëm pasuritë. Për më tepër, CSM-të mund të përdorin një logo të përbërë në mënyrë unike për të nxjerrë në pah certifikatat e tyre.

Nevojat për konfirmimin e ScrumMaster

Për të fituar certifikatën e CSM, duhet të merrni një kurs CSM nga një Trajner Certified Scrum (CST) ose Endorsed Scrum Trainer (EST) dhe të tregoni përparimin tuaj nëpërmjet testit tonë CSM në internet.

Lëvizja fillestare drejt CSM-së tuaj po e njoh veten me Scrum. Ne kemi urdhëruar një rundown të ​​aseteve që mund t'ju ndihmojnë të kuptoni se si Scrum ndryshon universin e funksionit.

Në atë pikë shkoni në një ballë për ballë, kurs dy ditor (16 orë) CSM udhëzuar nga një trajner i autorizuar i Aleancës Scrum. Pas përfundimit të kursit, duhet të kaloni provimin e CSM. Për të marrë një rezultat kalimtar, duhet t'i përgjigjeni me saktësi 24-it të pyetjeve të 35-it. Ju do të jeni të kualifikuar për 16 Scrum Education Units furnizim të pafund të këtij kursi.

Pasi të keni kaluar provimin e CSM, do t'ju kërkohet të pranoni Marrëveshjen e Licencës dhe të përfundoni profilin tuaj të regjistrimit të Aleancës Scrum.

Çfarë bëni kur të merrni certifikatën CSM?

Të jesh i qartë Agile është një ekskursion afatgjatë. Konsolidimi i standardeve dhe praktikave të Scrum në universin tuaj të punës merr qëndrueshmëri, këmbëngulje, dhe një premtim për ndryshim të pandërprerë. Përveç kësaj, përmirësoni aftësitë dhe aftësitë tuaja duke:

  • Bashkimi me një grup të klientëve.
  • Bartja e përvojës suaj në grupin e njerëzve të Aleancës Scrum duke kontribuar me një artikull në faqen tonë.
  • Shkuarja në mbledhjet e Aleancës për Scrum.
  • Pjesëmarrja në Grupin CSM LinkedIn.
  • Zhvillimi i pasqyrave tuaja në temat më të fundit të Scrum duke fituar Kualifikimet e Shtuara.
  • Marrja e përvojës dhe aftësisë për të përfunduar dukshëm një Certified Scrum Professional (CSP).

Reklamoni veten duke u treguar të tjerëve arritjet tuaja me një certifikatë CSM, logot CSM dhe një profil dinamik dhe të redaktueshëm në faqen e Aleancës Scrum.

2. Menaxhimi i projektit i shkathët-praktikues

Akreditimi APMG-International AgilePM® do të thotë të adresosh nevojat e atyre që punojnë në një mjedis të përqendruar në sipërmarrje, të cilët duhet të jenë të shkathët.

Konsolidoni përshtatshmërinë me procesin e demonstruar për bartjen e suksesshme të sipërmarrjes së frytshme.

Drejtimi ynë AgilePM, i krijuar në bashkëpunim me Konsorciumin e Biznesit të Agjiluar, ofron një metodë të përsëritur që mundëson një harmoni të përsosur mes vlerësimeve, tërësisë dhe perceptimit të kërkuar për menaxhimin e ndërmarrjeve të mira dhe ritmin, ndryshimin dhe fuqizimin e shpejtë të dhënë nga agile .

Përqendrimi i menaxhimit të sipërmarrjeve të shkathët është në krijimin e masave për fuqizimin e grupeve sipërmarrëse për t'iu përgjigjur me sukses nevojave në zhvillim, duke angazhuar personelin e sipërmarrjes dhe duke fuqizuar përpjekjet dhe pronësinë e përbashkët të zgjeruar.

3. Menaxhimi i Projektit Agile

Çfarë është Menaxhimi i Projekteve Agile?

"Bëhuni ashtu siç bëjmë, ne bëjmë çdo ditë qëndrim ups. Ne jemi agile. "

Një moment. Para se të mund të deklaroni se grupi juaj është i shkathët, është kritik që të ketë një mirëkuptim të mirë të asaj që është e shkathët. dhe ???? Cilat janë një pjesë e roleve të shkathët ????? Menaxhimi i ndërmarrjeve agile është një qasje e orientuar nga nderimi që lejon menaxherët e projektit që të përcjellin punë të lartë, punë të nivelit të lartë ?? dhe të duken si gjysmë shekuj për partnerët e tyre. Ajo nuk është aspak sikur mënyra më e shtrenjtë, e shtrenjtë dhe e gabuar për t'u marrë me menaxhimin e ndërmarrjeve, gjë që ka përcjellë rezultate konfliktuoze për një kohë mjaft të gjatë.

Ndërmarrjet e programimit ndryshojnë vazhdimisht. Në pikën kur klientët mbështeten në përfundimin e parakushteve para se të mund të testojnë modelet e modeleve, shtyrjet e sipërme dhe të gjata shpesh dëmtojnë sipërmarrjen. Menaxhimi i projektit i shkathët ka të bëjë me kapjen e ndryshimeve, madje edhe në fund të përmirësimit. Ajo ka të bëjë me përcjelljen e elementeve me nderimin më të mirë të biznesit për të filluar, dhe të kesh të dhëna të vazhdueshme për të mbikëqyrur me vendosmëri koston, kohën dhe shkallën.

Menaxhimi i programeve të shkathët zvogëlon cilësinë e shumëfishtë duke ndarë ciklin e shumë muajsh të nevojave për ndërtim për të gjithë sipërmarrjen, duke ndërtuar të gjithë artikullin dhe pas kësaj testimi për të zbuluar disa defekte të artikullit. Pjesë të vogla, të përdorshme të artikullit të produktit tregohen, krijohen dhe provohen në cikle të arsyeshme, dy deri në katër javë.

4. Agile dhe Scrum

Ndryshimi fillon kur një ndërgjegjësim që kushtet ekzistuese mund të përmirësohet transformohet në një dëshirë për të arritur diçka tjetër nga ajo që pritet. Pjesa më e madhe e ndërgjegjes dhe dëshirës në planet, në çdo rast, nuk do të shkojë askund në shansin që ju të mos i siguroni aftësinë për të qenë të shkathët. Ju do të keni nevojë për të mësuar aftësi të reja, si dhe për të zhbirësuar ato të vjetra për të qenë të aftë në procedurën e shkathët, duke përfshirë:

Aftësi të reja të specializuara, për shembull, testimi i robotizimit dhe zhvillimi i planit

Udhëzime hap pas hapi për të menduar dhe për të punuar si grup

Udhëzime për të bërë programimin e punës brenda kutive kohore të shkurtra

Meqenëse procesi i shkathët i Scrum-it është në mënyrë adekuate unike në lidhje me avancimin zakonor të programimit, zakonisht kërkohet përgatitja e mësimit në vend ose tutoring. Ajo që duket se funksionon më mirë për shumicën e organizatave është një përgatitje themelore, e fokusuar në gatishmërinë për të bërë përpjekje për të mposhtur dhe për të kuptuar standardet e saj qendrore.

Kjo përgatitje e përgjithshme zakonisht kapet me praktikën-përgatitja ose ndreqja e veçantë, për shembull, duke sjellë një mjeshtër përmirësimi të testuar për aty për të punuar me grupe me kodin e tyre.

Mountain Goat Software ofron përgatitje dhe në vend-shpime për t'ju ndihmuar ju dhe grupit tuaj të tregojnë shenja të përmirësimit në shkathtësi dhe Scrum. Për të forcuar përgatitjet, organizatat duhet të japin hapje (wikis, drekë dhe mësime të rastësishme, tregti ndër-grupore) për grupet për t'i dhënë të dhëna njëri-tjetrit.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!