Blog

android-trajnimi Gurgaon-saj
15 nëntor 2016

E re për zhvillimin dhe testimin e Android

/
postuar Nga

Rreth Android:

Android OS (sistemi operativ) është zhvilluar nga Google i cili përdoret nga 80% e telefonave të mençur në botë. Kjo do të thotë se ka një mundësi të jashtëzakonshme për të android zhvilluesit për të ardhmen e tyre të ardhshme. Nëse marrim parasysh faktin se gjenerata e ardhshme e përdoruesve të internetit (që është më shumë se 1 miliardë) mund të hyjnë në internet për herë të parë në celularin e tyre. Zhvillimi është aftësia për të zhvilluar një aplikacion funksional dhe i projektuar mirë Android do t'ju ofrojë një mundësi fantastike për t'u lidhur me numrin e njerëzve që kthehen në telefonat e tyre të internetit të aktivizuar për të gjetur ndonjë informacion për ndonjë gjë gjatë ecjes ose lëvizjes në veturë ose tren .

Për fat të mirë për njerëzit që janë të prirur për të mësuar zhvillimin e aplikacioneve Android, në procesin e kthimit nga konsumatori tek krijuesit, ka shumë opsione për të ndjekur, të cilat do të bëjnë një punë të shkëlqyer për t'ju ndihmuar të mësoni bazat e programeve Android dhe Java. Ju gjithashtu do të kuptojnë se ju keni filluar një kurs emocionues për t'u bërë një zhvillues ekspert i Android.

Trajnimi i Android

Kursi i trajnimit Android është dizajnuar për studentët që janë të rinj në android dhe dëshirojnë të mësojnë se si mund të ndërtojnë aplikacione të fuqishme për Android dhe t'i testojnë ato. Gjë e mirë për këtë trajnim android është se ju nuk keni nevojë për aftësi të ekspertëve në kodim për t'u regjistruar në këtë kurs trajnimi android. Nëse e dini se si të përdorni një telefon të mençur për të shfletuar internetin ose për të dërguar fotot dhe postën tek miqtë tuaj, do të ishte e mjaftueshme.

Mësoni diçka të re nuk është e lehtë:

Siç e dini se të mësuarit ndonjë gjë të re nuk është e lehtë nëse është një zhvillim i aplikacioneve Android / Testimi ose dizajnimi i fotografive duke përdorur Photoshop ose CorelDraw. Ju duhet të keni një pasion, si dhe entuziazëm për të mësuar diçka të re dhe pastaj të ecni përpara për të arritur ekspertizën në të. Kurse të mira të trajnimit Android dhe mësime në zhvillimin e Android / Testimi do t'ju ndihmojnë të ecni nëpër procesin e krijimit të aplikacioneve më të mira funksionale Android që faktor të lartë në parametrat e formës dhe funksionalitetit.

Zgjedhja e një Instituti të Trajnimit më të Mirë:

Deri në fund të kursit të trajnimit Android, do të keni njohuri të mjaftueshme për të zhvilluar dhe testuar aplikacione të thjeshta por të fuqishme që mund t'i ndani me të njohurit tuaj. Është shumë e rëndësishme të zgjidhet ofruesi i trajnimit me mençuri, pasi që vetëm institutet e autorizuara të mësimit të IT-së, të tilla si Zgjidhjet Teknologjike Inovative, posedojnë ekspertizën dhe njohurinë e nevojshme ju ofron.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!