Kërkoni një thirrje prapa?

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

AWS Qëllimi dhe Përfitimet

Certifikimi AWS i lartë i paguar-rritjePërshpejtoni rritjen e karrierës dhe Merrni punë me pagesë të lartë.

Qëllimi AWS CertifikimiJu do të merrni gjithnjë e më shumë mundësi karriere për të arritur qëllimin tuaj.

Certifikimi AWS i karrierës Kërkesa

Rritja më e lartë në karrierë me aftësi profesionale të avancuara të TI.

Certifikimi më i lartë i AWS

Furnizoni kualifikimin tuaj me teknologjitë e virtualizimit për rritjen e kërkesës për karrierë.

Certifikimi i ndërmjetëm i AWS

Mëso AWS dhe Drejtoni të ardhmen.

duart mbi Certifikimin e AWS

Përmirësimi i CV-së tuaj për ekspozim më të mirë, Aplikoni për intervista me punë të drejta dhe të larta.

Kurset e AWS


Arkitekturë në trajnimin e AWS

Arkitektura në AWS (Shërbimet e Amazon Amazon) Kursi i trajnimit përfshin konceptet teknike të ndërtimit të infrastrukturës së AWS. Qëllimi i kursit është të mësojë arkitektët e zgjidhjes se si ata mund të përdorin më së miri AWS cloud duke shfrytëzuar shërbimet AWS. Pjesëmarrësit gjithashtu do të mësojnë modelet e rekomanduara të dizajnit dhe praktikat më të mira të cloud AWS për dizajnimin dhe optimizimin e zgjidhjeve të TI (Teknologjisë Inovative).

  • Ndiqni praktikat më të mira të arkitekturës së AWS dhe parimet e rekomanduara për të marrë vendimet e infrastrukturës së TI.
  • Arkitekt është një zgjidhje e besueshme dhe e disponueshme për shërbimet e AWS.
  • Zbatimi i karakteristikave të elasticitetit dhe fleksibilitetit në infrastrukturën e IT duke përdorur shërbimet e menaxhuara nga AWS.
  • Minimizoni kostot dhe përmirësoni performancën duke bërë që infrastruktura e bazuar në AWS të jetë shumë efikase.
  • Përdorni kornizën e mirë të arkitektuar për të përmirësuar arkitekturën e IT me AWS

Aws Trajnimi thelbësor teknik

AWS(Amazon WebSherbime)Kursi teknik i Essentials nëSAJ(Innovative Technology Solutions) ka për qëllim të njohë pjesëmarrësit me produktet, shërbimet dhe zgjidhjet e përbashkëta tëAmazon WebServices. Ai ju siguron bazat për t'u bërë më i aftë në identifikimin e shërbimeve të Shërbimeve të Web Amazon, në mënyrë që të mund të merrni vendime të informuara për zgjidhjet IT bazuar në kërkesat tuaja të biznesit dhe të filloni të punoni në AWS.

  • Mësoni rreth koncepteve themelore të dizajnit të qendrës së të dhënave.
  • Kuptojnë konceptet dhe terminologjinë e lidhur me platformën AWS
  • Mësoni të lundroni dhe përdorni AWS Management Console.
  • Identiteti dhe Menaxhimi i Qasjes (IAM) dhe Zbatimi i praktikave të sigurisë për AWS.
  • Përdorni shërbimet e infrastrukturës, duke përfshirëAmazon Elastic Compute Cloud (EC2), Blerja Elastike e Bllokut Amazon (EBS), Amazon VPC (Cloud Virtual Private), Shkallë Automatike, Balancimi i Ngarkesës Elastike (ELB) dhe Amazon S3 (Simple Storage Service).

Lista e kurseve të certifikimit të AWS

Mësoj Kurs AWS në Gurgaon. Regjistrohuni përTrajnimi i AWS në Gurgaon in kompani e trajnimit të lartë "Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrni Certifikimit AWS. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Sl. Jo.Emri i kursitRegjistro tani
1ARCHITECTING NË TRAJNIM AWS Shiko me shume
2TRAJNIMET ESSENTIALE TEKNIKE AWS
Shiko me shume

Projektuar për Kërkesat më të Kërkuara

sigurimi i AWS Certification

Aftësi gjithëpërfshirëse të sigurisë për të përmbushur kërkesat më të vështira të sigurisë së informacionit.

në përputhje me AWS Certification

Kontrollet e pasura, auditimet dhe akreditimet e gjera të sigurisë. pse u shërbejmë klientëve tanë më së miri?

certifikimin hibrid AWS

Ndërtoni arkitektura hibride IT që zgjerojnë infrastrukturën tuaj në lokal në Cloud.

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!