Të bëhet një partner

Bëhuni një partner afarist / Ekskluzivitet me Zgjidhjet Teknologjike Inovative, që nga fillimi i biznesit tonë të trajnimit dhe zgjidhjes ITS po rritet nga viti në vit në drejtim të dërgesave, klientëve dhe gjeografisë. Ndërsa Teknologjia e Informacionit është themeluar në qytetet e metrosë të Indisë, për të përhapur krahët tanë rritet biznesi. ITS-ja po kërkon të emërojë një franshizë në qytetet e mëposhtme:

 1. Noida
 2. Kolkata
 3. Chennai
 4. Bangalore - Qyteti Elektronik, rruga Hosur
 5. Pune
 6. Mumbai
 7. Hyderabad
 8. Chennai

Shans më i mirë i suksesit:

Me një partner Affiliate me Solutions Teknologjia Inovative ju përfitoni nga puna dhe përvoja e atyre që tashmë kanë investuar burimet tona në krijimin e një biznesi të suksesshëm. Statistikat tregojnë se fillimi i ndërmarrjeve 90% dështon brenda viteve 05. Se mbi 90% e biznesit të franshizës vazhdojnë të funksionojnë edhe pas viteve 5.

Biznesi i provuar:

Ne jemi duke ofruar shërbimet që janë zhvilluar me sukses, testuar, rafinuar dhe tregtuar.

Përfitimet:

Pasi të bëhesh franchisee me Solutions Innovative Technology, do të përfitoni në aspektin e biznesit vendor, mbështetjes së produktit, Partnerit me HP dhe Redhat, Trajnimin dhe të drejtat e ofrimit për trajnime të ndryshme, Trajnime të Korporatave, Qiratë e infrastrukturës së korporatave, Trajnerë të korporatave dhe shumë më tepër.

Kërkesat

 • Hapësira: 1700 Sq. ft Carpet Area,
 • Lokacioni: I lidhur mirë me transportin publik, hapësirën e parkimit, ashensor - nëse është mbi katin 1st.
 • Investimi: 30 lacs (+ -10%) varet nga qyteti dhe hapësira
 • Kthimi: Rreth 3 lacs dhe / ose varet nga potenciali i tregut.

Investime në IT Trajnim ROI të lartë

Tregu total për arsimin e IT është me vlerë Rs. 33,825 mijë Cr (US $ 50 bn) duke u rritur me ritme shumë të larta. PBB-ja e 5% e Indisë është buxheti për arsimin IT. Përqindja e teknologjisë inovative për teknologji është në rritje 30 për qind në vit dhe 2016-17 pritet të rritet nga 100 për qind. Me një numër në rritje të industrisë së IT dhe shumicës së kompanive që zhvendosin bazën e tyre në ALBANIA.

Kompanitë janë të gatshme të investojnë në ndërtimin e kompetencave për të mbajtur punonjësit e tyre dhe individët janë duke shpenzuar për zhvillimin e karrierës profesionale IT industria e edukimit është në rritje:

 • Rritja e të ardhurave të disponueshme për t'u përkthyer në shpenzime më të larta diskrecionale
 • Kompetencë profesionale
 • Rritja e vetëdijes për certifikimet në ALBANIA
 • Gjithmonë të jeni në konkurrencë, ndërsa ngadalësimi në ekonomi
 • Red Hat
 • cisco
 • microsoft
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!