Blog

itstechschool
14 Shkurt 2017

Metoda më efektive për t'u bërë RHCE Certified

Si të bëhet RHCE Certified?

Certifikimi i RHCE (Red Hat Certified Engineer) është një nga çertifikatat më të dëshiruara dhe të kërkuara në të gjithë globin. Një RHCE është në thelb një Red Hat Administrator i Sistemit të Çertifikuar (RHCSA) i cili ka aftësi dhe aftësi shtesë që kërkohen për të përfunduar dukshëm një ekzekutiv të sistemit të lartë. Një ekspert i certifikuar i RHCE është përgjegjës për mbikëqyrjen dhe punën e sistemeve të Red Hat Enterprise Linux që janë në thelb një sistem dispersioni Linux i krijuar nga Red Hat. Ky sistem tani është i lirë dhe i hapur. Në këtë mënyrë nuk është e habitshme që fitimi i një certifikimi RHCE është parë si një pikë kthese e kryer nga ekspertët e IT. Pikëpamjet e profesionit po garantojnë dhe përmbushin lartë. Përkundër faktit se, për të siguruar RHCE siguruar do të thotë të RHCSA garantuar të parë. Si të certifikuar RHCE?

Procedura për të marrë RHCE Certified

Para se të fitosh një certifikatë të RHCE, duhet të konfirmohet RHCSA. Trajnimi i përshkruar është i detyruar të përcaktojë aftësitë tuaja aktuale. Administratorët e Windows që kanë më pak përvojë në Linux duhet të shkojnë për kurset Red Hat System Administration I dhe II (RH124 dhe RH134) dhe Red Hat System Administration III (RH254) për t'u përgatitur për provim. Nëse nuk ka shumë vështirësi të aludosh në pointers below:

Drejtuesit e sistemit të Windows të cilët kanë hasni më të vogël në Linux:

  • Red Hat Administrimi i Sistemit I (RH124)
  • Red Hat Administrimi i Sistemit II (RH134)
  • Red Hat Administrimi i Sistemit III (RH254)

Mbikëqyrësit Linux ose UNIX që kanë rreth 1 deri në 3 vite përvojë:

  • Kursi i Rrugës Rapid RHCSA (RH199)
  • Red Hat Administrimi i Sistemit III (RH254)

Ju mund të vendosni në çdo formë stërvitore e cila është e përshtatshme për ju si - në klasë, në internet, ose në faqen tuaj. Ka shumë fondacione që japin kurse trajnimi RHCSA dhe nivele të tjera të suksesshme.

Audienca RHCE: Kur duhet të shkoni për të?

Ata RHCSA pohoi ekspertë që mund të duan të fitojnë një aftësi të nivelit të lartë duke mbajtur parasysh qëllimin përfundimtar për të çuar përpara profesionet e tyre duhet të shkojnë për çertifikimin e RHCE. Ju gjithashtu mund të siguroheni që RHCE të sigurohet në rast se jeni një ekzekutiv ekzekutiv i sistemit të lartë megjithatë megjithatë nuk është konfirmuar. Përveç kësaj, në rast se keni përfunduar kursin e shpejtë të kursit RHCE ose individët që kanë përfunduar Administrimin e Sistemit I, II dhe III.

Pra, për të përfunduar certifikimin e RHCE, duhet të kaloni provimin XCEUMX orë RHCE (EX3.5) në funksion të Linux 300. Për shansin që një RHCE konfirmon duhet të recertify ose në rast se dikush dëshiron të marrë pjesë në një studim laboratorik para se të marrë provimin RHCE, ju duhet të shkoni në laboratorin RHCE Certification (RH7). Kjo është një strukturë e dobishme katër ditore e drejtuar nga një mësues ku ju merrni pushim për të punuar në secilën prej laboratorëve nga kurset e Administrimit të Sistemit të Red Hat, II dhe III, së bashku me kursin Rapid Track.

Çfarë do të ishit i aftë të bësh pasi të bëhesh i certifikuar nga RHCE?

Siç shprehet nga Red Hat, si një çështje me rëndësi të parë çdo RHCE do të kishte atë që duhet për një RHCSA siguruar aftë. Pavarësisht kësaj, ata do të kishin kapacitetin për të vendosur parametrat e runtimes; caktoni kurse statike, pako që ndan dhe organizon interpretimin e adresës; krijimi dhe përcjellja jep një llogari të përdorimit të sistemit; prerjet e sistemit të projektimit, përfshirë prerjet e largëta; caktoni një iniciator (iSCSI); përdor skriptimin e skripteve për të mekanizuar ndërmarrjet e mbështetjes së sistemit dhe për të hartuar një sistem për të dhënë administrata organizuese si HTTP / HTTPS, FTP, NFS, SMB dhe kështu me radhë.

Së bashku këto linja, duhet të jetë e garantuar RHCSA para se të konfirmohet RHCE pasi certifikimi i RHCSA dhe kurset e trajnimit të RHCSA janë të koordinuara drejt ndërtimit të një arsyeje për aftësitë që pritet të punojnë të gjitha sendet e Red Hat. Për të marrë afirmimin e RHCE sugjeron rezultatet e mundshme të profesionit dhe njohjen e industrisë. Përkundër faktit që ju duhet të merrni pas procedurës sqaruar më lartë nga Red Hat për të marrë certifikimin. Ju duhet të kaloni disa provime për të rritur vetë tuaj duke pasur parasysh qëllimin përfundimtar për të marrë një provim për certifikimin RHCE.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!