Blog

Përfitimet e CEH, Përfitimet etike të certifikuara të hakerëve
30 E marte 2018

Cilat janë Përfitimet e Certifikimit të Etikës Haker (CEH) Certifikimi

/
postuar Nga

Përfitimet e certifikimit të CEH

Një vit më parë, një lajm i mirë për teknologjinë e lajmeve, Beta News, foli rreth asaj se si pjesët etiketuese të etikës ishin ndër më të mirat në sigurinë kibernetike. Artikulli ka referuar një qëndrim midis çertifikatave më të përhapura të testimit të depërtimit, Hetuesit etik të çertifikuar (CEH).

CEH ishte certifikimi primar për të sjellë "kapak të errët" të procedurave të piraterisë në një grup standard të shikuesve të profesionistëve të TI; duke i dhënë të mësuarit që pritet të parashikojë ligjërisht dhe të reagojë ndaj metodave kriminale kibernetike.

Si rezultat i popullaritetit të këtij certifikimi, një numër i madh profesionistësh në mbarë botën po planifikojnë ta arrijnë atë. Në rast se po mendoni edhe për CEH, duhet të dini përfitimet që më parë keni kontribuar me mundësinë dhe paratë tuaja.

Këto janë përfitimet e certifikimit CEH:

  • Rritni depërtimin tuaj në rreziqe dhe dobësi
  • Shifni se si të miratoni procesin e mendimit të një hakeri
  • Nuk është vetëm e vlefshme për testuesit e penetrimit
  • CEH do të mbështesë kompensimin tuaj
  • Nxiteni profesionin tuaj të sigurisë
  • Ju do të kuptoni se si të përdorin mjete të vërteta hacking

Në këtë artikull ne do të sqarojmë çdo një nga këto arsye. Lexo për një brenda dhe jashtë të marrë një gjembaç në pse ju duhet të kryejnë vërtetimin. Cilat janë përfitimet e CEH?

Rritni depërtimin tuaj në rreziqe dhe dobësi

Kriminelët kibernetikë janë pionierë dhe vazhdimisht do të gjejnë qasje më të mira për të sulmuar infrastrukturën e TI dhe për të shfrytëzuar dobësitë.

Pa një informacion të rreziqeve dhe dobësive që lidhen me kornizat e kompjuterit tuaj, ju do të keni një kohë të mundimshme duke i mbajtur ato të sigurta.

Nëpërmjet koncentrimit për provimin CEH, ju do të kuptoj se si hakerat sondazhojnë sistemin tuaj për të vendosur nëse jeni objektivi për sulmin. Modulet bazë brenda CEH do t'ju tregojnë këtë procedurë, kështu që ju mund të aplikoni informacionin në biznesin tuaj:

  • Moduli 1: Hyrje në hakmarrjen etike
  • Moduli 2: Gjurmimi i gjurmëve dhe zbulimi
  • Moduli 3: Rrjetet e skanimit
  • Moduli 4: numërim

Këto fusha janë të plota dhe përbëjnë një bazë të fortë për të parë se si ndikimet ndikojnë mbi shoqatat në një mjedis të përditshëm.

Shifni se si të miratoni procesin e mendimit të një hakeri

Përmbushja e Çertifikimi CEH jep "kapak të bardhë" profesionistëve të IT me të kuptuarit në pamjen e një krimineli kibernetik.

Ndërsa bën luftimin e kriminelëve kibernetikë me varësi përfshijnë reagimin ndaj rreziqeve dhe rasteve kur ato ndodhin, është shumë më e rëndësishme të shihet se si këta kriminelë i drejtojnë sulmet dhe teknikat e detajuar.

Duke zbuluar se si të miratojmë procesin e mendimit të një hakeri, do të keni aftësinë për të adoptuar një strategji proaktive, duke shikuar teknikat dhe rregullimet e tanishme të sigurisë për të identifikuar zonat që mund të jenë të pafuqishme ndaj kriminelëve kibernetikë.

Nuk është vetëm e vlefshme për testuesit e penetrimit

La Çertifikimi CEH nuk është vetëm për testuesit e penetrimit. Ky certifikim i adaptueshëm është po ashtu i përsosur për sigurinë e IT dhe profesionistët e sistemit.

Në rast se jeni administrator i sistemit, keni matësin e përsosur për të mbledhur mësimin tuaj të sigurisë në internet me CEH. Ky mësim i realizuar i tanishëm i udhëzuar përmes CEH do të jetë i përkryer për ju dhe grupin tuaj për të siguruar sistemin tuaj kundër kriminelëve kibernetikë.

Në të vërtetë, edhe profesionistët e përgatitur të sigurisë IT do të marrin një nxitje nga përmbushja e CEH. Në shansin që keni marrë një çertifikatë shtetërore anormale, të ngjashme me CISSP (ISC) 2, CEH do të mbledhë informacionin tuaj të sigurisë të sistemit të shëndoshë - përsosur kur bashkohet me hipotezën dhe aftësitë administrative të punuar përmes CISSP.

Ngritni pagën tuaj me certifikimin CEH

Përmbushja e një certifikimi të perceptuar nga industria është një pikë referimi e pagabueshme për aftësitë tuaja dhe mund të jetë e rëndësishme gjatë kalimit në kompensimin e pjesëve të reja.

Shpërblimi normal për profesionistët me certifikimin CEH është £ 55,000, siç tregohet nga informacioni nga ITJobsWatch. Kjo rritje në £ 67,500 dhe £ 87,000 për Penetration Tester dhe Lartë Penetration Tester pjesë individualisht.

Tabela nën tregon kompensimet normale për profesionistët e çertifikuar CEH, detyrimin e ITJobsWatch.

Përparoni karrierën tuaj

Në shansin që ju keni marrë vetëm një ngritje të fortë në IT dhe keni mësuar se si funksionojnë rrjetet brenda shoqatave (për shembull, mund të keni kryer Certifikimet A + dhe Network + të CompTIA-së) - CEH mund t'ju japë një qasje për të rritur pasqyrat tuaja në sigurinë e IT.

Me përjashtim të rastit që jeni në këtë pozicion dhe duhet të hyni në një pjesë kompensuese brenda sigurisë kibernetike, merrni parasysh CEH pranë certifikimit të CompTIA Security +. CEH do të prodhojë pasqyrat tuaja në mjetet dhe sistemet e përdorura nga hakerat, ndërsa Security + do t'ju ofrojë një bazë të të mësuarit të sigurisë së TI.

Ju do të kuptoni se si të përdorin mjete të vërteta hacking

Ndërkohë që mund të keni hulumtuar në mënyrë efektive disa mjete për të grumbulluar përvojën tuaj (ose për të përmbushur kuriozitetin tuaj), është e pamundur që ju keni qenë të arsimuar mësimin brenda dhe jashtë që kërkohet për të shfrytëzuar dhe kuptuar këto mjete.

Sidoqoftë, nëpërmjet CEH-it ju do të kuptoni se si t'i shfrytëzoni vetë mjetet - kurset zyrtare të piraterisë së etikës normalisht do të përfshijnë qasjen në laboratorë të vërtetë 140 dhe më shumë se mjetet e piraterisë së 2,200.

Duke kuptuar se si sulmuesit hakmarrës përdorin mjete të ndryshme ju mundëson të siguroni më mirë rrjetet, aplikacionet dhe burimet e ndryshme.

Metoda më efektive për të marrë certifikimin CEH të shpejtë

Përgatituni me zgjidhje teknologjike inovative në një kurs të përshpejtuar të piraterisë etike dhe do të merrni certifikimin vetëm për 5 ditë.

Bëhuni një Hacker Etik të Certifikuar në Ditët Vetëm të 5

Regjistro tani
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!