Blog

slide2
22 Maj 2017

Si të krijoni karrierë në marketing dixhital?

Marketing Digital

Të bësh një punë dhe të ndërtoj një karrierë janë dy gjëra të ndryshme, kërkoj nga të rinjtë, njerëzit që punojnë, aspirantët e karrierës, të rinjtë e papunë të jenë gjithnjë të qarta - nëse ata janë duke kërkuar punë apo karrierë? "Job" mund të jeni duke shkuar në një zyrë ose duke bërë një punë në kohë të kufizuar dhe çdo ditë po bëni të njëjtën gjë dhe në vend të kësaj ju merrni disa para. por "Karriera" a po bëni një punë që ju pëlqen dhe për të fituar shpërblim për të dhe kjo do t'ju japë shanset për të rritur dhe rritur jashtëzakonisht. Sepse e dua punën dhe dua të ndërtoj një pozicion të njëjtë. Kursi i Marketingut Dixhital ka ndryshuar jetën e shumë sipërmarrësve.

Dhe sot në botën e medias digjitale, nëse doni të bëni punë ose të ndërtoni karrierën tuaj e cila është e lehtë në krahasim me të kaluarën. Sepse në Bota dixhitale ne kemi qasje në të dhëna të mëdha në të gjithë globin. Dhe nëse jeni një i ri i papunësuar, Amvise, kolegji që shkon student, tregtar ose sipërmarrës ju duhet të pajiseni me dixhitale për të shitur ose ofruar shërbime.

Fuqia e Marketingut Dixhital

Flipkart founded in 2007 with bunch of employees and limited services – now have 30000 employees and turnover of Rs. 15,129 crore, and they are simply selling the goods through digital media. Blogs – Amit Agrawal publishing blogs on www.labnol.org and earn Rs. 20 lacs to 30 lacs per month only through his IT tech blogs. It is power of Digital media that one can earn by sharing the knowledge.

Pra, nëse ju tashmë e humbni autobusin e karrierës - mos e bëni këtë sepse këtu ne Zgjidhjet inovative të teknologjisë ju ofrojmë të bashkoheni me kursin tonë, domethënë Marketing Digital Media, ne do të bëjmë ju kaq të fuqishëm me dijen në mediat digjitale që ju mund të planifikoni për krijimin e faqeve të internetit, planin për fushatat e marketingut digjital, marketing media për klientët tuaj ose produktet e kompanisë suaj, Rritja e biznesit tuaj nëpërmjet marketingut të medias digjitale nëpërmjet postës botuese të Facebook, Instagram.

Karriera e marketingut dixhital është më e mira për amvise (punë për amvise, punë nga shtëpia) sepse ne kuptojmë që krijuesit e shtëpisë kanë përgjegjësitë e tyre si familja, fëmijët, detyra e shtëpisë dhe shumë më tepër, por mos u shqetësoni në botën dixhitale që nuk keni nevojë të humbni talentin tuaj , Kursi i marketingut të medias digjitale do t'ju ndihmojë të fitoni njohuritë thelbësore me anë të të cilave ju mund të nxisni biznesin tuaj lokal, ju mund të promovoni interesin tuaj, ju mund të shkruani bloget për ushqimin, si të kujdeseni për fëmijët, disa mësime të vogla për temën tuaj. Shumë mundësi janë për ju - prandaj çfarë jeni duke pritur për t'u bashkuar me tonë - Kursi i marketingut dixhital dhe tregoni talentin tuaj të jetë një anëtar fitues për familjen tuaj.

Shopkeepers / Sipërmarrësit / start up - sfidat më të mëdha vjen në kujt të punësojnë ata që mund të bëjnë marketing dixhital për veten e tyre, si të gjurmojnë atë që po bëjnë, po bëjnë mirë apo jo, çfarë do të jetë ROI në marketing, a po marr ndonjë përfitim apo jo - po, ka kaq shumë pyetje pa përgjigje, nuk duhet të shqetësoheni - vetëm disa orë rezervë nga koha juaj dhe mësoni marketingun e medias digjitale, eksperti ynë do të kuptojë biznesin tuaj dhe do t'ju ndihmojë për të ndërtuar ndonjë strategji për marketing dixhital.

Rinia e papunë - kompjutera është gjithmonë një karrierë fitimprurëse, por problemi vjen kur ju nuk jeni studiuar kompjuterë në shkallë, kështu që nuk duhet të shqetësoheni - nëse jeni duke studiuar lëndë jo kompjuterike si BA, BCOM, BSC dhe ende dëshiron të ndërtojë karrierë në Kompjuter, këtu ne ju jep mundësinë për të bërë këtë. 1000s të vendeve të lira të punës që janë në kërkim të profesionistëve të marketingut dixhital, bashkohen me ne Kursi i marketingut në mediat digjitale të ketë një karrierë progresive në marketingun e mediave digjitale.

BBA / MBA / profesioniste në marketing - ju e dini sa është e vështirë të gjeneroni një plumb të nxehtë në treg, sa e vështirë është të shpjegoni përfitimet e produkteve, sa e vështirë është të lehtësoni klientët tuaj për shërbime, dhe ne jemi të sigurt që duhet të përdorni PowerPoint, prezantime, email, thirrje të ftohta, për marketing derë, rruga tregon kaq të vështirë, dhe ne jemi të sigurt që e dini se kush është klienti juaj, cila gjeografi, cilën grup moshe, cilën gjini, duke paguar kapacitetin dhe shumë parametra, dhe nëse ne do t'ju japim një mundësi duke inkuadruar një shpallje në specifikoni grupin sipas parametrave - a nuk mendoni se do të jetë GREAT! Po, është e gjitha e mundshme në botën e medias digjitale, kështu që tani mendoni se çfarë duhet të bëni, punë të vështirë ose punë inteligjente.

Arritja e qëllimit duke mësuar Marketing Digital nga Zgjidhjet teknologjike inovative.

DM Training

Get Digital Marketing Training in Just 1 Month
Regjistro tani

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!