Blog

26 prill 2017

Analistët e Biznesit Certifikimi për Fillestar dhe Profesional

Certifikimi i Analistëve të Biznesit

Analistët e biznesit i njohin çështjet, prishen nevojën, merren me një grup projekti dhe njohin ndryshimet me nxitjen e një biznesi. Ata përmirësojnë dhe zgjidhin procedurat e biznesit, për shembull, rendimentin, rentabilitetin e qarkullimit dhe të tjerat. Zgjidhjet që ato ofrojnë janë risi. Interesi për analistët është në ngritje në të gjitha divizionet.

Kualifikimet kërkojnë aftësi që mund të mësoni në kursin e analistit të biznesit. Një kurs i kursit dhe ekspertëve në fusha të lidhura me biznesin ju ka vendosur mjaftueshëm për vitrinë e okupimit. Sidoqoftë, programet e certifikatave ofrojnë trajnim më të veçantë. Kursi udhëzon elementet delikate të procedurës së analizës dhe jep mësime të dobishme për mësim.

Kursi është i rëndësishëm për ekspertët dhe specialistët të cilët kanë nevojë të qëndrojnë të rëndësishëm në profesionin e reklamimit dhe përveç kësaj ata drejtpërdrejt nga shkolla.

Informacione të kursit

Kursi i analistit të biznesit është për ata që intrigohen duke ndihmuar klientët të takohen qëllimet e biznesit. Kolegjet dhe universitetet ofrojnë kursin në zyra, për shembull, përmirësimin e aftë dhe vazhdimin e trajnimit. Kohëzgjatja e kursit të certifikatës standarde është më pak se një vit dhe kërkon që të peshoni kurset 4 në 10 së bashku me zgjedhjet.

Idetë e mësimit në një kurs të analizës së biznesit përfshijnë:

 • Pjesë të një analisti të biznesit
 • Kuptimi i nevojave të një shoqate
 • Hipotezat kryesore në lidhje me analizën e biznesit
 • Rritja e spekulimeve të një projekti
 • Vlerësimi dhe kujdesi për çështjet e identifikuara me një biznes
 • Kurset standarde
 • Kursi i bazave të analizës së biznesit

Një kurs i rëndësishëm për analizën e biznesit ju njofton me pjesët e analistët dhe angazhimin e tyre ndaj organizatës. Është një rishikim i thirrjes që ndan punësimin e një ANALIST Biznesi. Disa nga detyrat tuaja po përdorin strategji dhe sisteme bazë për t'u kujdesur për çështjet e biznesit, për të vlerësuar arritjen e një zgjidhjeje dhe për të kontrolluar.

Kursi i Planifikimit dhe Menaxhimit të Projektit

In planifikimi dhe menaxhimi i projektit, ju merrni në sistemet bazë dhe teknikat për trajtimin e një projekti të mundshëm. Përveç kësaj, ju jeni të grihë me hetime kontekstuale. Pikët në kurs janë:

 • Ballafaqimi me të gjitha dëshirat
 • Vendosni koston, asetet themelore dhe shkallën e tërë projektit
 • Teknikat e planifikimit
 • Nevoja dhe ekzekutimi i projektit
 • Bartja e cilesise
 • Kursi i grumbullimit të kërkesave

Lënda tregon procedurat e drejtimit të rishikimeve, takimeve, mbledhjes dhe regjistrimit të kërkesave, për shembull, mbledhjeve të qendrave, konceptimit dhe të tjerave. Ju rritni përfshirjen e shpejtë të dorës duke bërë një arkivë të kërkesave të biznesit.

Zhvillimi dhe plotësimi i kursit të kërkesave të biznesit

Në kurs, kuptojeni se si të ndash informacionin e mbledhur dhe kërkoni një zgjidhje që trajton çështjet e partnerit. Furnizim i pafund i një pako zgjidhjeje, ju provoni dhe vlerësoni rezultatet.

Kursi i Vlerësimit të Zgjidhjes

Më në fund, kupto se si përgatisni analiza. Ky progres përfshin testimin dhe miratimin e zgjidhjeve për të garantuar cilësinë dhe rezultatin e frytshëm. Zgjidhjet duhet të plotësojnë kërkesat e klientit dhe të arrijnë rezultatet e dëshiruara. Ju do të punoni për të bërë teste për konfirmimin e zgjidhjeve të propozuara.

Mënyrat zgjedhëse për t'u bërë analist biznesi

Mënyra të shumta mund të të mbërrijnë në një profesion të analistit të biznesit. Shanset e tua mund të jenë më të mira nëse IT dhe aftësitë tuaja të biznesit janë të larta. Një kuptim i pagabueshëm i një tregu ju shton edhe më tutje. Përveç të mësuarit, këto mjete mund t'ju ndihmojnë të transformoheni në një analist biznesi:

1. Zhvilluesi i softuerit

Zhvilluesit e softuerëve kanë informacion minierash dhe analiza, dhe aftësi relacionale. Duke shqyrtuar analizën e biznesit dhe duke u bashkuar me informacionin e avancimit të softuerit ju ndihmon të ngarkoni të ardhura më të larta në një punë të analistit të biznesit.

2. Merrni një Certifikatë të Analizës së Biznesit

Regjistro në një program të certifikatës së analizës së biznesit për shansin që ju të keni një certifikatë katër vjeçare në zona, për shembull, HR, korniza e të dhënave, kontabiliteti dhe biznesi. Ju do të merrni aftësitë vitale për të marrë një profesion si një analist biznesi.

3. Specializimi i Industrisë

Zhvendosja e profesioneve pas një kohe të gjatë të përfshirjes në dhe industria mund të sjellë nxitjen tuaj deri në vitrinë e punësimit. Analizoni analizën e biznesit për të marrë aftësi dhe kualifikimet tuaja do të dalin. Ju jo vetëm që do të frymëzoni bizneset, por do të fitoni më shumë.

Ku mund të merrni kursin e Analistit të Biznesit

Një kurs standard i analistëve të biznesit nënkupton informacionin bazë dhe aftësitë për të përmirësuar format e biznesit. Kursi ju mundëson të ndaheni dhe të rregulloni ushtrimet e biznesit, të merrni kërkesa të caktuara, të analizoni me sukses alternativat, të bëni dokumentacion të saktë dhe të mbikëqyrni kërkesat në mes të jetës së projektit.

Shumica e kolegjeve ofrojnë një kurs 4-vjeçar për programet e studimeve pasuniversitare dhe atyre të diplomuar të biznesit. Disa organizata të TI gjithashtu ofrojnë kurse të ngjashme. Inovative Solutions Technology është një rast i veçantë që kur kemi kurse të fundit dhe të shtyrë Oracle Certification për analistë të rinj dhe me përvojë.

përfundim

Më shumë biznese janë duke u lidhur me analistët për t'i ndihmuar ata të përshtaten me gjendjen në zhvillim. Aktualisht, analiza e biznesit është një pjesë e kurse biznesi në kolegje dhe fondacione të tjera të trajnimit në mbarë botën. Ju mund ta merrni kursin edhe nga ITS.

Trajnimi i ITIL

Get IT Courses & Certification
Regjistro tani

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!