Blog

Profesionistët-ulje-banner-636 400 ×
1 korrik 2017

Mundësitë e Karrierës pas Doing CCNA Certification

/
postuar Nga

Një çertifikim Cisco CCNA është lëvizja themelore drejt një profesioni efektiv me një qëndrim në mesin e markave më prestigjioze të biznesit Networking. Cisco Systems është një kampion në mesin e prodhuesve më të mirënjohur, iniciatorëve dhe tregtarëve të Networking Routers dhe Switches. Cisco drejton një 'Rrjet të Njeriut' të gjerë - një strukturë multimediale të zgjuar dhe super të parë që lidh njerëzit me botën me korrespondencë audio dhe video të zgjedhur. Certifikimi CCNA është lëvizja themelore drejt një jetese me këtë markë. CCNA është vetëm një ecje e rëndësishme në një kohë të tërhequr dhe në një masë të madhe zgjedhjen thirrje gjallërues që ju jeni duke bërë për të ardhmen tuaj.

Cisco ofron trajnime CCNA dhe konfirmime që do t'ju mundësojnë të përparoni në mënyrën tuaj të zgjedhur të profesionit. Cisco programet e afirmimit të punës ofrojnë marrëveshje në pesë nivele -

  • hyrje
  • Koleg
  • Profesional
  • Ekspert
  • Arkitekt

Inxhinierët cloud, shefat e reve dhe kuadri ndërton: Niveli Associate ofron CCNA të ndryshme ose Cisco Certified Network Associate të përgatiten. CCNA Cloud është e dobishme për inxhinierët cloud, drejtuesit e cloud dhe inxhinierët e kornizës. Kjo marrëveshje është një mënyrë e mahnitshme për t'u marrë me marrjen e aftësive qendrore dhe për të gjetur se si të mbikëqyrin me sukses lëvizjet e zhvillimit në përkatësinë. Courseware-i i propozuar përfshin të kuptuarit e Cisco Cloud Fundamentals dhe paraqitjen e Cisco Cloud Administration të cilat janë të aksesueshme nga biblioteka elektronike e Cisco.

Operacionet e Sigurisë: CCNA Cyber ​​Ops është një gatishmëri që do të hapë dyer të hapura për ju. Mbajtja e sigurisë së kompjuterizuar është një punë e vështirë për të cilën trajnimi i CCNA Cyber ​​Ops do t'ju krijojë. Pas këtij akreditimi, ju mund të filloni profesionin tuaj me përqendrim në operacionet e sigurisë. Nëpërmjet Qendrës së të Dhënave CCNA, CISCO ofron një planifikim të gjerë që do t'ju mundësojë të kurseni kohë dhe para në këndvështrime, për shembull, kornizën e kultivimit të serverit, përdorimin dhe mirëmbajtjen. Për ata të inkorporuar në rrethet ku IT dhe kornizat aktuale takohen, CCNA Industriale është vendimi më i mirë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për mbledhjen, trajtimin e kontrollit, dhe ndërmarrjet e naftës dhe gazit.

Siguria: Një tjetër CCNA trajnimi që jep CISCO është CCNA Security. Një kornizë e aftë me sigurinë CCNA do të ketë aftësinë për të zhvilluar një strukturë të sigurisë, perceptimin e rreziqeve dhe për të moderuar rregullimin e rreziqeve. Ai ose ajo do të jetë i aftë në zhvillimin e përdorur si një pjesë e strukturës së sigurisë. Ekspertët me CCNA Routing, Cisco CCENT dhe Switching, ose ndonjë certifikatë CCIE janë të arsyeshme faturë për të planifikuar për CCNA Sigurimit të akreditimit.

Wireless: CCNA Wireless afirmimi trajton çështjen e ekspertëve të talentuar wireless për të garantuar se avancimi i përdorur nga biznesi është në një botë të përsosur përvijuar, kontrolluar dhe për më tepër rreth e rrotull rrethuar. Ky lloj trajnimi do të shtrijë njohuritë dhe aftësitë tuaja në konfigurimin LAN, kontrollin dhe ekzaminimin. Ju do të keni mundësinë për të ekzekutuar rrjetin e përqëndruar të largët për të organizuar dhe çfarë është rrjeti më i përqendruar i aksesit. Ky akreditim ka disa paragjykime paraprake.

përfundim

Certifikatat, për shembull, CCNA japin një ngritje të denjë për thirrjen tuaj dhe ju bën një përparim përpara. Çertifikatat në CCNA ju mundësojnë të transformoni në një aset kritik për lidhjen tuaj.

Shiko gjithashtu :

CCNA Certification - Një Udhëzues i plotë

CCNA Certified Professionals - Intervistë Pyetje dhe Përgjigje

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!