Blog

Certifikimi i Bashkëpunimit të CCNP
28 Qershor 2017

Gjëra të rëndësishme për të dini për Certifikimin e Bashkëpunimit CCNP

/
postuar Nga

Certifikimi i Bashkëpunimit të CCNP

Oportuni i karrierës në IT

CCNP Bashkëpunimi Certifikimi:Nevoja në rritje e specialistëve dhe shumëfishimi i profesionistëve që luftojnë për detyra të krahasueshme kanë nxjerrë shkopinj dhe indikatorë të rinj matësish. Kjo është më themelore në industrinë e IT ku rrethanat janë shumë të egra, për shkak të avancimit të vazhdueshëm të biznesit në tërësi. Një duhet, në përputhje me rrethanat, të gjykohet duke zgjedhur ngritjen e aftësive të tyre dhe përcaktimin e çertifikatave dhe kurseve duhet të bazohet në të si të thuash.

Certifikimi i Cisco

Çertifikatat më prestigjioze në biznesin e IT janë Çertifikatat e Cisco dhe ata kanë një strukturë të karakterizuar për konfirmimin e një personi. Piramida që ata marrin pas kanë nivele me nivelin e kalimit në bazën, të ndjekur nga niveli Associate, në atë nivel të nivelit Profesional, më pas është niveli i ekspertëve së fundmi në krye është niveli i Arkitektit. Përveç nivelit të seksioneve, secili nivel ka gjerësisht nëntë certifikime dhe nënkuptimet duhet të mësojnë dhe të pastrojnë çdo nivel. Certifikatat në vazhdimësinë e tyre të lëvizjes janë:

 • Re
 • Përpjekje të koordinuara
 • Qendra e të dhënave
  • dizajni
  • industrial
  • Routing dhe Switching
  • Siguri
  • Ofrues shërbimi
  • pa tel

Nivelet

Çdo nivel i piramidës ka pjesën e tij për të luajtur dhe përfshin një risi alternative për të përmbushur parakushtin e profileve të ndryshme të punësimit. Sa më i lartë të shkoni në nivelet që shtrëngoni aftësitë tuaja dhe nxitni kurse, nxehni aftësitë tuaja të rrjetëzimit. 'Niveli Profesional' ka këto certifikime -

 • CCDP
 • CCNP Cloud
 • Bashkëpunimi i CCNP
 • Qendra e të Dhënave CCNP
 • Routing CCNP dhe Switching
 • CCNP Security
 • Ofruesi i Shërbimit të CCNP
 • CCNP Wireless
 • CCNP Bashkëpunimi - Niveli i Avancuar

Bashkëpunimi i CCNP është programi i çertifikimit të drejtuar nga puna dhe trajnimi është bërë, duke u kujtuar, për të përmirësuar aftësinë tuaj dhe aftësinë për të përcjellë 'Vlerësimet e biznesit'. Për çdo organizatë IT rrjeteve realizimin e biznesit me zhvillimin është një domosdoshmëri absolute dhe Bashkëpunimi i CCNP ju zotëron me këtë kapacitet për të ndërtuar qëndrueshmërinë e përpjekjeve të përbashkëta të shoqatës suaj.

Ju mund ta bëni këtë certifikim pas kulminacionin e kërkuar të certifikimit CCNA Collaboration të konsiderueshme ose ndonjë certifikatë CCIE. Shoqërimi është trajnimi i përshkruar që duhet të përjetoni

 • Ekzekutimi i telefonisë dhe videove IP të Cisco, Pjesa 1
 • Ekzekutimi i telefonisë dhe videove IP të Cisco, Pjesa 2
 • Hetimi i telefonisë dhe videove IP të Cisco
 • Ekzekutimi i Aplikacioneve të Bashkëpunimit Cisco

Shoqërues janë ekzaminimet që duhet të pastroni -

 • 300-070 CIPTV1
 • 300-075 CIPTV2
 • 300-080 CTCOLLAB
 • 300-085 CAPPS

Në vijim janë pikat e interesit të provimeve:

Ekzaminimi - Kohëzgjatja - Numri i pyetjeve

 • 300-070 CIPTV1 - minuta 75 - 55-65
 • 300-075 CIPTV2 - minuta 75 - 50-60
 • 300-080 CTCOLLAB - minuta 75 - 55-65
 • 300-085 CAPPS - minuta 75 - 55-65

Politikat CCNP Collaboration Exam -

 • Person që janë 18years ose më lart janë të kualifikuar për ekzaminim.
 • Fokusi i testit validizon arkivin me një foto të kompjuterizuar dhe një shenjë të avancuar, gjithashtu, dy ID të fotografive të miratuara nga qeveria. (Me jo më pak se një shenjë përcjellëse).
 • Njerëzit që banojnë në vende si - Kuba, Irani, Siria, Koreja e Veriut dhe Sudani janë të kufizuar nga ky ekzaminim.
 • Rezultatet janë llogaritur në internet dhe llogariten për të paguar pak vëmendje për të kaluar ose fizzle.
 • Një nevojë shpresëdhënëse për t'u ulur për pesë ditë me radhë për të rimarrë provimin.
 • Pasi të përfundojë në mënyrë efektive ekzaminimi, nxirret një raport rezultati i gdhendur me fotografinë e kompjuterizuar të besimtarëve.
 • Ju mund të gjurmoni avancimin, statusin dhe pikat e interesit të çertifikimit me - Cisco Certification Tracking System.

Ricertifikimi i përpjekjeve të koordinuara të CCNP

Çertifikimi është i ligjshëm për një kohë të gjatë dhe mund të ricertifikohet duke kaluar ndonjë nga keto deri në datën e skadimit të provimit:

 • Aktual 642-XXX / 300-XXX Provimi i nivelit profesional,
 • Ekzaminimi i tanishëm CCIE i Shkruar,
 • CCDE aktuale e përbërë / poshtë në tokë Ekzaminimi,
 • CCAr takohen.

Më e rëndësishmja e të gjithave është të kërkojë certifikimin dhe trajnimin nga një Cisco Learning Partner i regjistruar si - "SAJ"Të cilët ofrojnë kurset më të fundit, të rifreskuara dhe superlative Cisco për profesionistët e rrjeteve.

Shiko gjithashtu : CCNA Certification - Një Udhëzues i plotë

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!