Blog

Udhëzues hap pas hapi për t'u bërë një CCNP Wireless Certified Professional
27 Qershor 2017

Udhëzues hap pas hapi për t'u bërë një CCNP Wireless Certified Professional

CCNP wireless Certified Professional

Cisco ofron certifikime të nivelit të lartë profesional si CCNA dhe CCNP. që nga CCNP është një nivel më i lartë se ai CCNA, është më shumë hutuese dhe kërkon informacione dhe përpjekje më të spikatura. Nëse duhet të ndodhë një certifikim pa tel, standardet dhe hipotezat e rrjeteve pa tel përdoren për të prodhuar një institucion për profesionistët për të plotësuar nevojat e rrjeteve pa tel. Me rritjen e të nxënit përmes certifikimit, profesionistët mund të bëjnë një interpretim të nevojave të biznesit në mënyrë efektive në një instalim funksional. Na jepni tani një shans për të parë CCNP Wireless certifikimit në detaje.

Çka është certifikimi CCNP Wireless?

Çertifikimi Cisco Certified Network Professional Wireless përqendrohet në inovacionin e rrjeteve celulare duke përdorur artikujt Cisco. Ajo u njoh në 2009 me të marrë parasysh nevojat e biznesit në zhvillim. Çertifikatat mbulojnë përcjelljen, planifikimin, sigurimin dhe hetimin e rrjeteve celulare të Cisco.

CCNP Wireless përhapen lëndë si drejtimi i studimeve në vend, marrja e parakushteve të klientit, ekzekutimi i rrjeteve pa tela, sigurimi i themelimit të LAN-it pa tel dhe shumë pika të tjera shtetërore anormale. Profesionistët që kanë këtë çertifikim perceptohen në të gjithë botën, pasi kanë shtyrë përfshirjen e tyre me pajisjet celulare të Cisco. Ky është certifikimi më i mirë për profesionistët që kërkojnë punë më të mira dhe paga më të larta. Nën poshtë janë mjetet për të marrë certifikimin.

Shiko gjithashtu :CCNA Certification - Një Udhëzues i plotë

Hapi 1: Shikoni në shansin tuaj se jeni të kualifikuar për të marrë certifikimin

Profesionistë të rrjeteve me valë si projektuesit e rrjetit, menaxherët e rrjetit dhe specialistët e rrjetit mund të marrin çertifikimin për të rritur njohuritë dhe prirjet e tyre. Individët që kërkojnë këto pozicione mund ta zgjedhin këtë për të përfunduar në mënyrë të dukshme të kualifikuar për hapje të lidhura për punë. Është vlerësuar se punësimet do të rriten me mbi 20% midis viteve 2008 dhe 2018. Shkalla e zhvillimit të biznesit mbështetet të jetë rreth 30 duke e bërë atë të dobishme për profesionistët në këtë fushë. E ardhmja sheh një ton hapje për punën që vjen drejtimin e tyre sapo të fitojnë certifikimin.

Hapi 2: Fitimi i çertifikimit

Një burrë që ka nevojë të marrë certifikimin duhet të ketë ose CCNA Wireless ose CCIE certifikimit. Kjo nënkupton për të marrë certifikimin me valë të CCNP, ai ose ajo duhet të marrë së pari Cisco Certified Network Associate Wireless ose Çertifikim Cisco Certified Internetwork Expert në çdo udhë.

Ekzistojnë katër provime për certifikimin me valë. Këto janë XUUMX-642 CUWSS, 731-642 IUWVN, 741-642 IUWMS dhe 746-642 IAUWS. Secili nga provimet përmban adresa 736 në 50 që duhet të përfundojë brenda një ore e gjysmë. Për çdo provim, ekziston një kurs trajnimi i ditëve 60. Këto kurse përgatisin konkurrentin për të ngritur një rrjet pa tel, të inkorporojnë elementë të ndryshëm si Voice over Wireless Local Area Administration, përfitimet e transportueshmërisë dhe sigurimin e rrjetit nga rreziqet e mundshme.

Hap 3: Rinovimi i certifikimit

Çdo certifikim profesional i ofruar nga Cisco mbetet e konsiderueshme deri në një kohë prej vetëm tre vjetësh. Pas kësaj epoke, gabimet e certifikimit dhe mbajtësi i testamentit nuk janë kurrë më të kualifikuar për avantazhet profesionale. Ai duhet të aplikojë për ri-certifikim për t'i vlerësuar ato. Ai ka katër zgjedhje për të shfletuar. Ai duhet të kalojë çdo provim të nivelit profesional para përfundimit të certifikimit ose duhet të kalojë ndonjë nga provimet CCIE aktuale. Një alternativë e tretë është të kalojë oferta e ofruar tani Cisco Certified Design Expert (CCDE) të përbërë ose në tokë. Zgjedhja e fundit është të kalojë takimet e bordit dhe nevojat e studimit për certifikimin Cisco Certified Architect (CCAr) që e konfirmon atë për të gjitha çertifikatat e nivelit më të ulët.

CCNP Wireless është një çertifikatë më e madhe e cila kërkon që konkurrentët që marrin provimin duhet të kenë bazë të shkëlqyeshme në territor. Kjo përfshin të dyja mësimet hipotetike dhe funksionale në dritën e faktit se pasi të certifikohen, ata do të punojnë në një situatë të vërtetë të rrjetëzimit. Kjo do të vërë në provë çfarëdo aftësie që ata kanë nëpërmjet certifikimit.

Shiko gjithashtu :Pse kompanitë kërkojnë Profesionistë të Sigurisë dhe Administratorë Çertifikuar nga CEH?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!