Blog

3 E marte 2017

Carreer e Cisco Engineers plotësisht varet nga CCNA Certification

/
postuar Nga

Karriera e inxhinierëve të Cisco varet nga Evolucioni i CCNA Certification

Industria e IT vazhdimisht ndeshet me rushes e ndryshimeve dhe inovacioneve që shtyjnë nevojën për aftësi të reja. Deklarimi i ndryshimeve reale në nivelin e kalimit të programit të certifikimit CCNA nga Cisco shihet si një fazë drejt përshtatjes së trajnimit me ndryshimet më të fundit kompjuterike që prekin industrinë e IT.

Industria e TI-së është në skajin e pasigurt të lëvizjes së kompjuterizuar. Tani për tani, Cisco ka paraqitur ndryshime në çertifikimin e saj më të mbajtur në përgjithësi, programin e trajnimit CCNA për Routing dhe Switching. Më parë, inxhinierët u shfaqën në nivel kuti, për shembull, konfigurimi i pajisjeve, pajisjet mbikëqyrëse, përmirësimi i softuerit, përmirësimi i përmirësimeve dhe kështu me radhë. Metoda e pajisjes sipas pajisjes për t'u marrë me një rrjet është diçka e së kaluarës me arsyetimin se koha e kompjuterizuar e sotme detyron procedurat të ndodhin shpejt. Në këtë mënyrë, disa ndryshime u nevojitën në trajnimin e kaluar duke mbajtur parasysh qëllimin përfundimtar për ta bërë atë më të vlefshëm për inxhinierët e ditëve të sotme.

Kursi i trajnimit CISCO CCNA & Certifikimi

Trajnimi i ri Cisco ASA

Mënyra për të mbajtur ritmin me kohën e përparuar nuk është të ndërtojmë shpejtësinë e shkrimit pasi thjesht do t'i shtonte gabimet. Gabimet njerëzore mund të shkaktojnë joproduktive të gjera të rrjetit dhe përpjekjet për të zgjidhur më shpejt do të mirëprisnin joproduktive më të padëshiruara. Trajnimi i ndryshuar i CCNA thekson aftësitë e rëndësishme për t'u marrë me një rrjet në krahasim me rregullimin e pajisjeve pasi që shumica e ndërmarrjeve të identifikuara me atë tani janë të mekanizuara.

Programi i ri fokusohet në bazat e rrjeteve të programueshëm, llojeve të ndryshme të kontrollorëve dhe aparateve të arritshme që mund të mbështesin SDN-të. Certifikimi CCNA nuk është propozuar për të ndryshuar inxhinierët Cisco në programuesit, por shpreson të ndihmojë ata të kuptojnë thelbin. Po ashtu thekson marrjen në ndërfaqen e cloud dhe shërbimet e virtualizuara me rrjetin. Ky veprim në aftësitë, duke përfshirë programimin dhe shkencat e informacionit, është diçka që duhet të marrin në konsideratë partnerët e trajnimit të Cisco ASA. Inxhinierët e Cisco duhet të jenë shumë të arsimuar në rajone të reja të aftësive dhe të zbulojnë partnerët e trajnimit që kanë rifreskuar programet e tyre arsimore.

Duke marrë parasysh lëvizjen e re të kompjuterizuar, është thelbësore që furnizuesit e trajnimit të përshtaten shpejt me nevojat aktuale të inovacionit. Në mënyrë të ngjashme, është me rëndësi që inxhinierët të rifreskojnë aftësitë e tyre dhe programi i ri i CCNA-së mund t'i kontrollojë njerëzit në mënyrë korrekte.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!