Blog

26 Dhjetor 2016

5 Kurse më të mira të trajnimit për Citrix dhe certifikime për të ndërtuar karrierën tuaj në Citrix

/
postuar Nga

Kurset e trajnimit Citrix dhe Certifikatat

Zgjidhjet Teknologjike Inovativeështë një nga Qendra kryesore e të mësuarit Citrix në Indi për trajnimin Citrix në Gurgaon, Bangalore, Chennai, Delhi, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida & Pune India. Ne ofrojmë zgjidhje të plota Citrix Trajnim si Citrix Online Trajnimi, si dhe Trajnimi i Korporatës në të Gjithë Botën si Mbretëria e Bashkuar, SHBA, Australia Klasë Trajnimi, Boot Camp Trajnimi etj A jeni gati për të ndërtuar Carrer tuaj me Citrix Trajnim & Certifikata

1. CXS-203 Citrix XenServer Administrimi 6.0

Në kursin e Citrix XenServer 6.0, nënvlerësimet janë të pajisura me krijimin e rëndësishëm për të instaluar, konfiguruar, rregulluar dhe hetuar në mënyrë adekuate XenServer 6.0. Kuptimet gjithashtu do të kuptojnë se si të konfigurosh një shërbim Provisioning Services 6.0 host, dhe bëni dhe mbikëqyrni vDisks në një situatë XenServer. Përdorimi i laboratorëve praktikë do të fitojë aftësitë që pritet të konfigurojnë Switch Virtual Distributed (DVS) dhe gjithashtu Workload Balancing (WLB). Gjithashtu, studiuesit do të bëjnë dhe do të mbikëqyrin makinat virtuale të Windows dhe pishinat e aseteve në të cilat do të vendosen.

Pas përfundimit të frytshëm të këtij kursi, nënkuptimet mund të:

 • Instaloni dhe zbatoni XenServer
 • Bëni dhe Manage Rrjetet
 • Konfiguro ruajtjen
 • Mbikëqyrja dhe mbajtja e makinave virtuale
 • Instaloni dhe konfiguro shërbimet e sigurimit
 • Mbikëqyrë vDiskët dhe pajisjet e synuara
 • Aktualizo bazat e resurseve
 • Aktualizoni Virtual Switch Shpërndarë (DVS)
 • Aktualizimi i balancimit të ngarkesës së punës (WLB)
 • Konfiguro Disponueshmërinë e Lartë
 • Mbikqyrni dhe Troubleshooting XenServer

2. CXD 300 Vendosja e aplikacioneve dhe zgjidhjeve desktop me Citrix XenApp dhe XenDesktop 7.5

Ky kurs ofron njohuri me aftësitë e kërkuara për të dërguar në mënyrë efektive një aplikim të kompletuar Citrix dhe virtualizim desktop në një mjedis të Windows Server 2012 R2. Të gjithë përmes këtij kursi, studentët do të kuptojnë se si të konfiguroni një domen që përfshin segmentet shoqëruese Citrix: XenServer, XenDesktop, Citrix License Server, MCS, PVS, vDisk personale, StoreFront, NetScaler (ICA Proxy, Balancing Load, dhe Citrix Receiver. Pas përfundimit të kursit, nënkuptuesit do të kenë kapacitetin për të prodhuar një mjedis XenDesktop 7.6 pa përgatitje dhe testimin e ekzekutimit për të garantuar që të gjitha segmentet të plotësojnë natyrisht dhe që klientët në fund dhe në fund të fundit mund të përfitojnë nga aktivet XenDesktop në mënyrë efektive.

Pas përmbushjes efektive të këtij kursi, nxënësit mund të:

 • Vendosni hipervizorin
 • Vendosni segmentet e themelimit
 • Vendosni segmente XenDesktop 7.6
 • Konfiguro asetet XenDesktop 7.6 (Makinat e OS Server, aplikacionet e lehtësuara dhe makinat e Desktop OS)
 • Konfiguro profilet dhe strategjitë
 • Ngrini Shërbimet e Sigurimit
 • Miraton përdorimin
 • Konfiguro NetScaler për të dhënë qasje të jashtme në pasuritë XenDesktop 7.6

3. Administrimi CXA-206 Citrix XenApp 6.5

Citrix XenApp 6.5 Administrata klasë mësimore i jep themelimit të rëndësishëm drejtorëve për të përqendruar dhe mbikëqyrur në mënyrë adekuate aplikacionet në datacenter dhe menjëherë t'i përcjellë ato si një administratë për klientët kudo. Nxënësit do të përgatiten për instalimin dhe rregullimin e Citrix XenApp 6.5, Citrix Receiver dhe moduleve, dhe gjithashtu të përdorin konsolë dhe pajisje menaxheriale për konfigurimin e aseteve, strategjive, serverit dhe mjedisit, printuesve, aplikacioneve të virtualizuara dhe kjo është vetëm maja e ajsbergut.

 • Temat e diskutuara në këtë kurs përfshijnë:
 • Paraqitja e XenApp
 • Autorizimi i XenApp
 • Instalimi i XenApp
 • Konfigurimi autoritar
 • Instalimi dhe Konfigurimi i Interfaqes Web dhe StoreFront
 • Shpërndarja e aplikacioneve dhe përmbajtjes
 • Citrix Receiver
 • Aplikimi Streaming dhe Integrimi App-V
 • Hartimi i politikave
 • Projektimi i Menaxhimit të Ngarkesës
 • Përmirësimi i përvojës së përdoruesit
 • Projektimi i Printimeve
 • Siguria XenApp
 • Vëzhgimi i XenApp
 • Komponentët shtesë

4. CNS-207 Zbatimi i Citrix NetScaler 10.5 për aplikacionin dhe zgjidhjet desktop

Qëllimi i këtij kursi është të japë idetë themelore dhe të edukojë aftësitë e rëndësishme për ekzekutimin, konfigurimin, sigurimin dhe ekranin e një kuadri të Citrix NetScaler me NetScaler Gateway në një mjedis virtualizimi desktop.

Ky kurs është ridizajnuar në funksion të ardhjes së fundit të elementit NetScaler (interpretim NetScaler 11). Si një pjesë e këtij përmirësimi, substanca ka qenë më e fuqishme në qendër rreth përdorimit të Gateway NetScaler sesa në çdo kohë tjetër, dhe mbulon komponentët e rëndësishëm të paraqitur në variantin NetScaler 11.

Ky kurs është planifikuar veçanërisht për ata që kanë kufizuar ose nuk kanë hasur NetScaler në të kaluarën. Ndërmarrjet do të kenë hyrje në aktivitete praktike brenda një ambienti laboratorik virtual. Ky kurs varet nga elementi i Citrix NetScaler 11, por aftësitë dhe idetë themelore shkencore janë themelore për format e artikullit të mëparshëm.

 • Pas mbarimit të frytshëm të këtij kursi, nxënësit mund:
 • Njohni aftësitë dhe dobinë e NetScaler
 • Sqaroni NetScaler thelbësore të organizojë inxhinieri
 • Fitoni, instaloni dhe mbikëqyrni licencat NetScaler
 • Dalloni kapacitetet dhe dobinë e NetScaler Gateway
 • Shpjegoni se si SSL është përdorur për të siguruar NetScaler
 • Konfiguro konfirmimin për klientët në NetScaler Gateway
 • Ekzekuto miratimin për të vendosur se cilat klientë të pasurisë kanë hyrje
 • Konfiguro NetScaler për qasje të lartë
 • Koordinoni NetScaler Gateway me Storefront ose Web Interface për të dhënë qasje të largët në Web, SaaS dhe aplikacione të gjithanshme.
 • Aktualizoni rregullimin e stack dhe GSLB në kuadrin NetScaler
 • Redo kuadrin NetScaler për rrjedhën e lëvizjes dhe parakushtet e veçanta të substancave
 • Konfiguro hetimin e udhërrëfyesit në fund për të vendosur nivelin e aksesit për pajisje të veçanta
 • Fuqizimi i qasjes në aplikacione dhe informacione për shoqatat e klientëve
 • Trego respektimin dhe raportimin përmes pajisjeve lokale të identifikimit NetScaler
 • Konfiguro NetScaler Insight Center për të shfaqur një mjedis virtualizimi desktop
 • Përdorni aparatura dhe procedura të përshkruara për të hetuar sistemin bazë NetScaler dhe çështjet e rrjetit
 • Njohni një nga një lloj aftësitë dhe dobinë e fazës NetScaler SDX.
 • Njohja e atributeve të administrimit të sistemeve të fazës NetScaler SDX.
 • Qartësimi i rrugës drejt ofrimit dhe organizimit të shfaqjeve të NetScaler VPX në një makinë NetScalerSDX.

5. CNS- 205 Citrix NetScaler 10.5: Essentials dhe rrjetëzimi

Qëllimi i kursit të Citrix NetScaler 11 Essentials dhe Networking është të japë idetë themelore dhe aftësitë e nevojshme për të aktualizuar, konfiguruar, siguruar, ekranizuar, avancuar dhe hetuar një kuadër Citrix NetScaler brenda një strukture të administrimit të sistemeve. Ky kurs është i përbërë veçanërisht për ata që kanë kufizuar ose nuk kanë hasur në NetScaler. Studentët do të kenë hyrje në aktivitete praktike brenda një ambienti laboratorik virtual.

Ky kurs varet nga elementi Citrix NetScaler 11, megjithatë aftësitë dhe idetë themelore shkencore janë themelore për format e artikullit të mëparshëm. Një modul diskrecionar në makinat NetScaler SDX është inkorporuar me punimet e rikthimit të fortifikimit.

Me kulmin e frytshëm të këtij kursi, nxënësit do të kenë aftësinë për:

 • Njohni dobinë dhe aftësitë e NetScaler
 • Sqaroni NetScaler thelbësore të organizojë inxhinieri
 • Merrni, instaloni dhe mbikëqyrni licencat e NetScaler
 • Sqaroni se si përdoret SSL për të siguruar NetScaler
 • Përmirësimi i kuadrit NetScaler për lëvizjen që merret me kujdesin dhe administratën
 • Ndryshimi i kuadrit NetScaler për rrjedhën e lëvizjes dhe parakushtet e veçanta të substancave
 • Trego respektimin dhe raportimin përmes pajisjeve lokale të identifikimit NetScaler
 • Shfrytëzoni pajisjet dhe sistemet e sugjeruara që totroubleshoot sistemin bazë NetScaler dhe çështjet e rrjetit
 • Realizoni inovacionin NetScaler TriScale, duke numëruar grupim
 • Konfiguro rregullimin e pirgeve të lëvizur dhe GSLB në kuadrin NetScaler
 • Dalloni atributet e aftësive, dobisë dhe administrimit të sistemeve të fazës NetScaler SDX
 • Qartësimi i rrugës drejt ofrimit dhe drejtimit të rasteve të NetScaler VPX në një aparat SDS NetScaler
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!