• LOGI I TIJ Madhësia e plotë përfundimtare - Kopjo

ITS Forumi i Shkollës Teknike

ITIL
Postime
Temat

ITIL Diskutim

Diskutim i përgjithshëm mbi të gjitha aspektet e Bibliotekës së Infrastrukturës së IT (ITIL)

0
0

ITIL Jobs

Forum for job seekers and employers in the ITIL arena.

0
0

Certifikimi ITIL

Diskutimet në lidhje me certifikimin ITIL, trajnimin dhe provimet.

1
1

Udhëzuesi i hapur për ITIL

Diskutime, pyetje dhe përgjigje në lidhje me projektin e hapur: Udhëzuesi i ITIL

0
0

ITIL Training & ITSM Conferences

Notification of conferences and seminars which focus on, or include, ITIL content

0
0

Desk i Shërbimit ITIL

Një diskutim i hapur për çështjet që lidhen drejtpërdrejt ose kryesisht me shërbimin ose me ndihmën.

0
0

Menaxhimi i problemeve

Diskutim mbi çështjet që lidhen drejtpërdrejt ose kryesisht me menaxhimin e problemeve të ITIL.

0
0

Menaxhimi i ndryshimit

Discuss and debate ITIL Change Management issues

0
0

Menaxhimi Konfigurimi

Discussion forum dedicated to configuration management and ITIL

0
0

ITIL Service Delivery

Forum to discuss ITIL issues and disciplines covering Service Delivery.

0
0

Temat e ngjashme

Discuss topics on the fringe of ITIL, including relationships with other approaches.

0
0

i llojllojshëm

Diskutimi i çdo ITIL ose çështjeve të lidhura që nuk përshtaten mirë me ndonjë nga të mësipërmet.

0
0

Share:
  
Pune

Ju lutem Hyrja or Regjistrohu

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!