Blog

PMP-vs-prince2-certifikimit-sipërmarrje-administratës
28 nëntor 2016

Krahasimi në mes PMP V / s PRINCE2 Certifikata

/
postuar Nga

PMP V / s PRINCE2:Zhvendosja fillestare drejt arritjes mund të jetë marrja e një thirrjeje, megjithatë, hapat e mëposhtëm janë të sigurta për të zgjedhur midis instrumenteve të ndryshme të mësimit dhe konfirmimeve që rrisin aftësitë e nevojshme për të qenë më të pajisura në mënyrë ideale, të përshtatshme për punësim.

Në Administrim Sipërmarrje, dy akreditimet kryesore që vlerësojnë mbështetje të madhe me specialistët e regjistrimit janë PRINCE2 - një akronim për Detyrat në Situata të Kontrolluara dhe PMP-rregullisht të mbetura për Administrativ të Venture Administration. Si ekspert i ri i pjekurisë, si mund të zgjedhë se cili akreditim do të japë ndikim të vërtetë të domosdoshëm kundër kundërshtarëve dhe do të japë forcën lëvizëse në fushën shumë të agresive të Administrimit Sipërmarrës?

PMP V / s PRINCE2: Cila është konfrontimi verbal?

PMP është një konfirmim. (PMP fokusohet në Si).

Në çdo rast, PMP nuk është vetëm një kurs zakonor që mund të përjetohet. Është një akreditim, megjithatë më shumë se një program aftësie, i cili fillimisht filloi në SHBA. Është një standard që organizatat më të përfolura konsiderojnë një shkop matës për të përcaktuar cilësinë e një përzgjedhjeje në fushën e administrimit të sipërmarrjeve dhe përfshin filozofinë e shpërndarë në mënyrë të tërthortë mbi ndërmarrjet e ndryshme, procedurat e mësimit dhe ekzekutimit dhe kapacitetet e të menduarit kritik që kërkohen për të përfunduar një Shef Venture të ardhshëm.

Individët që janë duke hyrë në biznes do të gjejnë që konsolidon dhe referencën e plotë të termave që do t'i ndihmojnë ata të kuptojnë më mirë procedurat e administrimit të sipërmarrjes. Pa dyshim, ai garanton një pako më të lartë pagese dhe ata që parashikojnë të bëjnë një profesion në Amerikën e Veriut si Drejtor i Përmirësimit të Biznesit janë të sigurtë që përfshijnë vendet e para në kolonën e përparme. Ai jep sisteme awesome hapje të administrimit, duke ndihmuar klientët të arrijnë me një ndërmarrje të pabesueshme të parë që e bën CV të vërtetë të madhe gjatë ngarkesë të gjatë.

Pastaj perseri, PRINCE2 - imagjinuar në Mbretërinë e Bashkuar (Focusses on Pse) - është një sistem Administrimi Venture në vetvete, i cili ka rregulla të veçanta në lidhje me mënyrën e organizimit dhe ekzekutimit të një sipërmarrjeje, të përfundojë me faza të pagabueshme të rregullimit, formateve dhe mendimeve që mund të përdoren mes procedurës . Gjithashtu, pjesa dhe detyrimet që secili koleg do të përpiqet. Elementet e tij përfshijnë rregullimin e rregullimit të ndërmarrjeve në dritën e marrëveshjeve për sipërmarrje, organizimin e planeve dhe aranzhimeve grupore.

Individët të cilët tashmë e kanë përjetuar këtë filozofi janë të mendimit se është sipërmarrje dhe proces i përqendruar, duke plotësuar rregullisht kapacitetet e dyfishta. Duke qenë se është një pohim shumë i plotë, ai në thelb përgatit nxënësin përgjithmonë, duke i treguar atij aftësitë e nevojshme për rregullimin e një sipërmarrjeje në çdo përparim dhe e ndihmon atë të përmirësojë si një varr edhe pagën e gjerë që ai do të tërheqë kur të arrijë një administratë të favorshme pozicion. Me qasjen e saj të institucionalizuar, klientët nga çdo komb mund të kuptojnë dhe zbatojnë aranzhimet në aktivitetet e tyre të veçanta, duke e bërë teknikën në një masë të madhe të rëndësishme në çdo mjedis biznesi.

Kontigjent se si një ekspert duhet të grumbullohet mirëkuptimi, ku duhet ta shohë veten dhe në cilën industri ai duhet të punojë dhe ku ai është i rregulluar në mënyrë gjeologjike, ai mund të vendosë mes të dyve.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!