Ofruesi kryesor i Trajnimit të Korporatës në Indi

Trajnimi korporativ AD1Modalitetet fleksibël të stërvitjes

Trajnimi korporativ AD3Hands-On Learning

Trajnimi korporativ AD2Kurset e Teknologjisë 500 +

Trajnimi korporativ AD4Dorëzuar nga Ekspertët e Industrisë

Trajnimi korporativ AD6Programet e trajnimit 5000 + të ofruara

Na telefononi @ 9313024310

 

Avantazhi i teknologjive inovative të teknologjisë

Inovative Teknologjia Zgjidhje është një kompani të trajnimit të korporatave duke u drejtuar drejt trajnimeve dhe ofruesve të zgjidhjeve për zhvillim të aftësive profesionale IT dhe profesionale. ITS në bashkëpunim me kompanitë zhvilluese të softuerëve dhe pajisjeve që ofrojnë trajnime dhe zgjidhje për shumë ndërmarrje të mëdha dhe të vogla në të gjithë globin. ITS është shitësi i preferuar për MNC si HP, EMC dhe shumë më tepër për ofrimin e dhomat e trajnimit dhe rregullimin e infrastrukturës për nevojat e trajnimit në rajonin APAC / APJ. ITS është i njohur për adoptimin e Inovacionit në shpërndarjen e trajnimeve dhe përditësuar gjithmonë me përmbajtje relevante për ofrimin nga instruktorë të shkëlqyer. ITS është i njohur të jetë më fleksibël në përshtatjen e përmbajtjes së trajnimit dhe i gatshëm për të ofruar trajnime në çdo kohë.

paketat e trajnimit të korporatës

Paketat Trajnim gjithëpërfshirës

Innovative Technology Solutions është një ndër institutet shumë pak në Indi ku udhëtimi, akomodimi, çmimi i ajrit, ushqimi dhe kostoja e punës së përditshme përfshihet në trajnimin e korporatave paketë. Ekskursione në destinacionet turistike aty pranë është një bonus shtesë për nxënësit.

Trajnimi më i madh i Korporatës për trajnim

Numri më i madh i markave të trajnimit IT

Me një bollëk të markave të njohura në partneritet për trajnime të korporatave, Innovative Technology Solutions është numri uno në autorizimet e shitësit. Disa prej tyre janë Cisco, Microsoft, Oracle, Red Hat, ITIL, Prince2, Scrum Study, ndër të tjera.

platform Trajnimi i Korporatës

Platformat Inovative të Dorëzimit të Leksioneve

Në ITS, mësimi dhe mësimi shkojnë krah për krah me inovacionin. Instituti ofron metoda të mësuarit të bërë sipas dëshirës sipas kërkesës dhe aftësive të të mësuarit të nxënësit. Me teknikat e trajnimit si trajnimi në klasë, Live Virtual Classroom, trajnimi një-në-një ITS ka diçka për çdo nxënës.

Trajnimi i Korporatës

Ne ofrojmë trajnime korporative në teknologjitë e mëposhtme

Kapele e kuqe

Numri i kurseveKurse 33

microsoft

Numri i kurseveKurse 48

ITIL

Numri i kurseveKurse 14

KE-Këshilli

Numri i kurseveKurse 13

Burimeve Njerëzore

Numri i kurseveKurse 12

Këndore JS

Numri i kurseveKurse 02

Testimi i softuerit

Numri i kurseveKurse 08

Marketing Digital

Numri i kurseveKurse 01

Devops

Numri i kurseveKurse 04

Siguri

Numri i kurseveKurse 23

Scrum.org

Numri i kurseveKurse 2

Trajnimi I përshtatur për nevojat tuaja

Trajnim i përzier me opsionet për eLearning ose klasë online
Fondacioni, Intermediate, dhe kurrikula e nivelit të Ekspertëve
Trajoni në linjë ose në linjë - në çdo kohë, kudo, në çdo pajisje
Dedikuar në 1-on-1 Training
Trajnim Vetë Paced falas nga ITS

Kërkimet që lidhen me kompaninë e trajnimit në Gurgaon

  • lista e korporatave stërvitje kompanitë në Gurgaon
  • i korporatës trajnimi në Gurgaon
  • lartë 10 korporatave stërvitje kompanitë in Indi
  • korporata më e mirë stërvitje kompanitë in delhi ncr
  • lista e korporatave stërvitje kompanitë in delhi ncr
  • aftësi të buta trajnimi në Gurgaon
  • stërvitje kompanitë in Gurgaon

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!