TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Microsoft Advanced Automated Administrata me Windows powershell m10962

** Të rimbursoni kuponat tuaja të Microsoft (SATV) për 10962 - Administrimi i avancuar i automatizuar me kursin dhe certifikatën e trajnimit të Windows PowerShell **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

M10962 - Administrimi i avancuar automatik me Trajnimin e Windows PowerShell

Mësoni si të automatizoni dhe përditësoni detyrat dhe funksionet e përditshme të menaxhimit dhe administratës në infrastrukturën tuaj Windows Server. Mësoni rreth fushave të tilla si krijimi i funksioneve të avancuara, moduleve të shkrimit, atributeve të parametrave të avancuar dhe skriptave të kontrollorëve. Gjithashtu mësoni se si t'i bëni skriptet tuaja më të fuqishme duke mësuar për trajtimin e gabimeve të skripteve dhe analizimin dhe debugimin e skripteve të Windows PowerShell. Kursi gjithashtu do të mbulojë përdorimin e cmdletave të Windows PowerShell me .NET Framework si dhe sigurimin e të kuptuarit të punës së Windows PowerShell.

Objektivat eAdministrimi i avancuar automatik me Windows PowerShell Training

 • Funksione të avancuara
 • Cmdlets dhe Microsoft .NET Framework në Windows PowerShell
 • Skriptat e kontrolluesit
 • Trajto gabimet e shkrimit
 • Përdorni skedarë të dhënash XML
 • Menaxhoni konfigurimin e serverit duke përdorur konfigurimin e dëshiruar të shtetit
 • Analizo dhe zgjidh debugging scripts
 • Workflow Windows PowerShell

Publiku i synuar iAdministrimi i avancuar automatik me kursin Windows PowerShell

Profesionistë të TI-së të cilët dëshirojnë të mësojnë se si t'i ndërtojnë mjetet e tyre për përdorim të përgjithshëm të përgjithshëm në organizatën e tyre, duke përdorur çdo produkt të Microsoft që mbështet menaxhimin e Windows PowerShell

Parakushtet përAdministrimi i avancuar automatik me Certifikimin e Windows PowerShell

Kandidatët duhet të kenë bërë " Automatizimi i administratës me Windows PowerShell "Trajnimi.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Krijimi i funksioneve të avancuara

 • Konvertimi i një komande në një funksion të avancuar
 • Krijimi i një Moduli të Skriptit
 • Përcaktimi i Atributeve të Parametrave dhe Validimit të Inputeve
 • Funksionet e shkrimit që përdorin objekte të shumëfishta
 • Funksionet e shkrimit që pranojnë hyrjen e tubacionit
 • Prodhimi i funksionit kompleks të prodhimit
 • Funksionet e Dokumentimit duke përdorur Ndihmën e Bazuar në Përmbajtje

2. Përdorimi i Cmdlets dhe Microsoft .NET Framework në Windows PowerShell

 • Kryen komandat e Windows PowerShell
 • Përdorimi i Microsoft .NET Framework në Windows PowerShell

3. Shkrimi i Skriptave të Kontrolluesit

 • Kuptimi i skripteve të kontrolluesit
 • Shkrimi i skripteve të kontrolluesit që tregojnë një ndërfaqe të përdoruesit

4. Trajtimi i gabimeve të skriptit

 • Kuptimi i trajtimit të gabimeve
 • Trajtimi i gabimeve në një skript

5. Përdorimi i skedarëve të të dhënave XML

 • Leximi, përpunimi dhe shkrimi i të dhënave në XML

6. Menaxhimi i konfigurimeve të serverëve duke përdorur konfigurimin e dëshiruar të shtetit

 • Kuptimi i konfigurimit të dëshiruar të shtetit
 • Krijimi dhe Vendosja e një Konfigurimi DSC

7. Analiza dhe Debugging Scripts

 • Debugging në Windows PowerShell
 • Analiza dhe Debugging dhe skript ekzistues

8. Kuptimi i Workflow i Windows PowerShell

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime