TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Implementimi i një depoje të të dhënave me Microsoft SQL Server 2014 (M20463)

** Shfrytëzo Blerjet e Microsofteve (SATV) për 20463 - Zbatimi i një Magazine të të Dhënave me Microsoft SQL Server Kursi dhe Certifikimi 2014 **

Përmbledhje

Audiencë

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

M20463 XCHARX Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2014 Training

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të implementoni një platformë të deponimit të të dhënave për të mbështetur një zgjidhje të inteligjencës së biznesit (BI). Ju do të zbuloni se si të krijoni një depo të dhënash, implementoni ekstraktin, transformimin dhe ngarkimin (ETL) me SQL Server Integration Services (SSIS) dhe verifikoni dhe pastroni të dhënat me Shërbimet e Cilësisë së Dhënave të SQL Server (DQS) dhe Shërbimet Master Data Services të SQL Server.

Ky kurs është i dizajnuar për klientët e interesuar për të mësuar SQL Server 2012 ose SQL Server 2014. Ai mbulon tiparet e reja të SQL Server 2014 si dhe aftësitë e rëndësishme në të gjithë platformën SQL Server të të dhënave.

Ky kurs përfshinë materialin nga Produkti Zyrtar i Mësimit në Microsoft 20463: Zbatimi i një Magazine të të Dhënave me Microsoft SQL Server 2014. Ai mbulon aftësitë dhe njohuritë e matura nga Provimi 70-463 dhe së bashku me përvojën në punë, ju ndihmon të përgatiteni për provim.

Objectives of Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2014 training

 • Konceptet e magazinimit të të dhënave dhe konsideratat e arkitekturës
 • Zgjidh një platformë të përshtatshme hardware për një depo të dhënash
 • Hartimi dhe zbatimi i një depoje të dhënash
 • Zbatimi i rrjedhës së të dhënave dhe rrjedha e kontrollit në një paketë SSIS
 • Debug dhe troubleshoot paketa SSIS
 • Zbatimi i një zgjidhjeje SSIS që mbështet ngarkesat e magazinave shtesë të të dhënave dhe nxjerrjen e të dhënave
 • Zbatoje pastrimin e të dhënave duke përdorur Microsoft DQS
 • Implementimi i Shërbimeve të të Dhënave Master Data (MDS) për të zbatuar integritetin e të dhënave
 • Zgjero SSIS me skriptet dhe komponentët e personalizuar
 • Vendosja dhe konfigurimi i paketave SSIS
 • Si zgjidhjet e Biznesit të Inteligjencës konsumojnë të dhëna në një depo të dhënash

Intended Audience of Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2014 Course

 • Profesionistët e bazës së të dhënave që kanë nevojë për të përmbushur një rol zhvillues të BI, të përqendruar në punën praktike, duke krijuar zgjidhje BI përfshirë implementimin e deponimit të të dhënave, ETL dhe pastrimin e të dhënave
 • Profesionistë të bazës së të dhënave që janë përgjegjës për zbatimin e një depo të dhënash, duke zhvilluar paketa SSIS për nxjerrjen, ngarkimin, transferimin, transformimin dhe zbatimin e integritetit të të dhënave duke përdorur MDS dhe pastrimin e të dhënave duke përdorur DQS

Prerequisites for Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2014 Certification

 • Përvoja minimale dy vjeçare që punon me bazat e të dhënave relacionale, duke përfshirë hartimin e një baze të të dhënave të normalizuar, krijimin e tabelave dhe marrëdhënieve
 • Konstruktet bazë të programimit, duke përfshirë looping dhe branching
 • Përqëndrohu në përparësitë kryesore të biznesit, si të ardhurat, rentabilitetin dhe llogarinë financiare

Course Outline Duration: 5 Days

1. Magazinimi i të dhënave

 • Konceptet dhe Arkitektura
 • Konsiderata për një zgjidhje të Magazinës së të Dhënave

2. Infrastruktura e të dhënave të magazinës

 • Zgjedhje Hardware
 • Arkitekturat dhe Pajisjet e Referencës së Magazinës së të Dhënave

3. Hartimi dhe zbatimi i një depoje të të dhënave

 • Dizajn logjik,
 • Zbatimi fizik

4. Krijo një zgjidhje ETL me SSIS

 • ETL me SSIS
 • Eksploroni të dhënat e burimit
 • Zbatoni Fluksi i të Dhënave

5. Zbatimi i Fluksit të Kontrollit në një Paketë SSIS

 • Fluksi i kontrollit
 • Krijoni Paketat Dinamike
 • Përdorimi i kontejnerëve
 • Menaxho konsistencën

6. Zgjidh Debug dhe Zgjidh Troubleshoot SSIS Packages

 • Debug një paketë SSIS
 • Identifikohu SSIS Paketa Ngjarjet
 • Trajtoni Gabimet në një Paketë SSIS

7. Zbatimi i një Procesi Incremental ETL

 • ETL në rritje

8. Zbatimi i cilësisë së të dhënave

 • Microsoft SQL Server DQS
 • Përdorni DQS për të pastruar të dhënat
 • Përdorni DQS për të përputhur të dhënat

9. Shërbimet e të Dhënave Master

 • Konceptet e Shërbimeve të të dhënave Master
 • Zbatimi i Modelit të Shërbimeve të të Dhënave Master
 • Menaxhoni të dhënat master dhe krijoni një qendër master të të dhënave

10. Zgjero Shërbimet e Integrimit të SQL Server (SSIS)

 • Përbërësit e personalizuar në SSIS
 • Skenari në SSIS

11. Vendosja dhe Konfigurimi i Paketave SSIS

 • Konsideratat e vendosjes
 • Vendosja e Projekteve SSIS
 • Plani ekzekutimin e paketave SSIS

12. Përdorni të dhëna në një depo të të dhënave

 • Zgjidhjet e Inteligjencës së Biznesit
 • Raportimi dhe Analiza e të Dhënave

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime