TipiKursi online
REGJISTRI

Vendosja dhe menaxhimi i Windows 10 Duke përdorur shërbimet e ndërmarrjes (M20697-2)

** Redeem Your Microsoft Vouchers(SATV) for M20697-2 Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services Training course & Certification **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

M20697-2 Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services Training

Në këtë kurs, do të fitoni njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të vendosur dhe menaxhuar kompjuterët, pajisjet dhe aplikacionet e Windows 10 në një mjedis ndërmarrjeje. Ju do të shqyrtoj instalimin e instalimeve të Windows 10 pas vendosjes për të siguruar identitetin e sigurt dhe aksesin e të dhënave duke përdorur teknologjitë që lidhen me Politikën e Grupit, Qasjen në Larg dhe Regjistrimin e Pajisjeve. Gjithashtu do të mësoni të mbështetni një sërë zgjidhje për menaxhimin e pajisjeve dhe të dhënave duke përdorur shërbime si Microsoft Azure Active Directory, Microsoft Intune dhe Microsoft Azure Rights Management që janë pjesë e Enterprise Mobility Suite.

Ky kurs përfshin materialet nga Produkti Zyrtar i Mësimit të Microsoftit 20697-2B dhe mund t'ju ndihmojë në përgatitjen tuaj për provimin 70-697: Konfigurimi i pajisjeve të Windows.

Objektivat

 • Vendosni kompjuterat e Windows 10 ndërmarrjeve
 • Menaxho profilin e përdoruesit dhe virtualizimin e shtetit të përdoruesit
 • Menaxhoni dritaren dhe identitetin e Windows 10
 • Menaxho parametrat desktop dhe aplikacionet duke përdorur Politikën e Grupit
 • Zbatimi i zgjidhjeve të qasjes në distancë
 • Menaxho pajisjet Windows 10 duke përdorur zgjidhjet e mobilitetit të ndërmarrjeve
 • Përdorni Microsoft Intune për të menaxhuar klientët desktop dhe celular
 • Menaxho përditësimet dhe mbrojtjen nga fundi duke përdorur Microsoft Intune

Audienca e synuar

IT profesionistë të cilët janë të interesuar të specializohen në vendosjen e desktopit dhe aplikacioneve të Windows 10 dhe menaxhimin e mjediseve të aplikacionit dhe mjediseve të të dhënave të bazuara në cloud për organizatat e mesme dhe të mëdha të ndërmarrjeve

Parakushte

 • Të paktën dy vjet përvojë në IT
 • Njohuri themelore e mjeteve të instalimit të Windows

Course Outline Duration: 5 Days

1. Menaxhimi i Desktops dhe Devices në një mjedis të Ndërmarrjeve

 • Menaxhimi i Windows 10 në Ndërmarrje
 • Menaxhimi i një fuqie punëtore mobile
 • Mbështetja e Pajisjeve në Ndërmarrje
 • Zgjerimi i IT Management dhe Shërbimeve në Cloud

2. Vendosja e Desktops së Ndërmarrjeve të Windows 10

 • Përmbledhje e instalimit të Windows 10 Enterprise
 • Personalizimi i vendosjeve të Desktopit të Ndërmarrjeve
 • Vendosja e Windows 10 duke përdorur Instalimin e Microsoft Deployment Toolkit
 • Ruajtja e instalimit të Windows 10
 • Menaxhimi i Aktivizimit të Licencës së Vëllimit për Windows 10

3. Menaxhimi i profileve të përdoruesve dhe virtualizimi i gjendjes së përdoruesit

 • Menaxhimi i profilit të përdoruesit dhe gjendjes së përdoruesit
 • Implementimi i Virtualizimit të Shtetit Përdorues duke përdorur Politikën e Grupit
 • Konfigurimi i virtualizimit të përvojës së përdoruesit
 • Menaxhimi i Migrimit të Shtetit të Përdoruesit

4. Menaxhimi i Identifikimit dhe identifikimit të Windows 10

 • Identiteti i Ndërmarrjes
 • Planifikimi për integrimin e identitetit të reve

5. Menaxhimi i cilësimeve të Desktop dhe Aplikacioneve duke përdorur Politikën e Grupit

 • Menaxhimi i objekteve të politikave të grupit
 • Konfigurimi i Desktops së Ndërmarrjeve duke përdorur Politikën e Grupit
 • Preferencat e Politikave të Grupit

6. Menaxhimi i qasjes së të dhënave për pajisjet me bazë në Windows

 • Zgjidhjet e qasjes në të dhëna
 • Zbatimi i regjistrimit të pajisjes
 • Implementimi i dosjeve të punës
 • Menaxhimi i të dhënave në internet duke përdorur cloud-based storage solutions

7. Menaxhimi i zgjidhjeve të qasjes në distancë

 • Zgjidhjet e qasjes në distancë
 • Konfigurimi i qasjes VPN në rrjetet e largëta
 • Përdorimi i DirectAccess me Windows 10
 • Mbështetja e RemoteApp

8. Konfigurimi dhe menaxhimi i klientit Hyper-V

 • Instalimi dhe Konfigurimi i Klientit Hyper-V
 • Konfigurimi i kalimeve virtuale
 • Krijimi dhe menaxhimi i hard diskeve virtuale dhe pajisjeve virtuale

9. Menaxhimi i pajisjeve të Windows 10 duke përdorur zgjidhjet e mobilitetit të ndërmarrjeve

 • Enterprise Mobility Suite
 • Azure Active Directory Premium
 • Azure Rights Management
 • Microsoft Intune

10. Menaxhimi i Klientëve Desktop dhe Celular Duke përdorur Microsoft Intune

 • Vendosja e softuerit Intune Client
 • Politikat e Microsoft Intune
 • Menaxhimi i Pajisjeve Celulare duke përdorur Intune

11. Menaxhimi i azhurnimeve dhe mbrojtja e përfundimeve duke përdorur Microsoft Intune

 • Menaxhimi i përditësimeve Përdorimi i Microsoft Intune
 • Menaxhimi i Mbrojtjes së Endpoint

12. Aplikimi dhe Përdorimi i Burimeve duke përdorur Microsoft Intune

 • Menaxhimi i Aplikimit duke përdorur Intune
 • Procesi i vendosjes së aplikacionit
 • Kontrollimi i qasjes në burimet e kompanisë

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime