TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Analiza e të dhënave të Microsoft me PowerBI (M20778)

** Shfrytëzo Shpërblimin Tuaj të Microsoft (SATV) për20778 - Duke analizuar të dhënat me trajnimin e PowerBIKursi & Certifikimi **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

M20778 - Duke analizuar të dhënat me kursin e trajnimit të PowerBI

Në këtë kurs, ju do të njiheni me konceptet kyçe në inteligjencën e biznesit (BI), analizën e të dhënave dhe vizualizimin e të dhënave. Ju do të zbuloni aftësitë e një zgjidhje BI të vetë-shërbimit dhe të mësoni të krijoni një pult dhe Power BI Desktop pyetje.

Objektivat

 • Kryen transformimin e të dhënave desktop të energjisë BI
 • Përshkruani modelimin e fuqisë BI të energjisë
 • Krijo një vizualizim desktop BI BI
 • Zbatoni shërbimin BI
 • Përshkruani si të lidheni me të dhënat e Excel
 • Përshkruani si të bashkëpunoni me të dhënat e BI-së
 • Lidhu direkt me dyqanet e të dhënave
 • Përshkruani API-në e Zhvillimit të BI të energjisë
 • Përshkruani aplikacionin mobil Power BI

Audienca e synuar

 • Analistët e biznesit
 • Zhvilluesit e inteligjencës së biznesit
 • Profesionistë SQL

Parakushte

 • Njohuri themelore të sistemit operativ Microsoft Windows dhe funksionaliteti i tij kryesor
 • Njohja bazë e topologjisë së skemës së skemave të të dhënave (duke përfshirë skemat e yllit dhe të flokut të dëborës)
 • Disa ekspozim ndaj bazës konceptet e programimit (të tilla si looping dhe bronkial)
 • Një ndërgjegjësim për përparësitë kryesore të biznesit si të ardhurat, rentabilitetin dhe kontabilitetin financiar është e dëshirueshme
 • Njohja me aplikacionet e Microsoft Office (veçanërisht Excel)

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Hyrje në Zgjidhjet e vetë-shërbimit BI

 • Hyrje në inteligjencën e biznesit
 • Hyrje në analizën e të dhënave
 • Hyrje në vizualizimin e të dhënave
 • Përmbledhje e vetë-shërbimit BI
 • Konsideratat e vetë-shërbimit BI
 • Mjetet e Microsoft-it për vetë-shërbimin BI

2. Prezantimi i Power BI

 • Power BI
 • Shërbimi i BI-së

3. Të dhënat BI të energjisë

 • Përdorimi i Excel si një burim të dhënash BI
 • Modeli i të dhënave BI
 • Përdorimi i bazave të të dhënave si burim i të dhënave të Power BI
 • Shërbimi i BI-së

4. Formimi dhe kombinimi i të dhënave

 • Pyetjet e punës në BI
 • Formimi i të dhënave
 • Kombinimi i të dhënave

5. Të dhënat e modelimit

 • Marrëdhëniet
 • Pyetje DAX
 • Llogaritjet dhe masat

6. Vizualizimi Interaktiv i të Dhënave

 • Krijimi i raporteve të fuqisë BI
 • Menaxhimi i një zgjidhje të BI-së

7. Lidhja direkte

 • Të dhënat e cloud
 • Lidhur me shërbimet e analizës

8. API për zhvillues

 • Pamje të personalizuara

9. Aplikacionin mobil Power BI

 • Përdorimi i aplikacionit celular Power BI
 • Fuqia BI ngulitur

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime