TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Shërbimet e Microsoft Active Directory me Windows Server (M10969)

M10969 XCHARX Active Directory Services with Windows Server Training Cousre & Certification

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Shërbimet e Active Directory me Windows Server - M10969

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të menaxhoni më mirë dhe mbrojeni aksesin dhe informacionin e të dhënave, thjeshtoni vendosjen dhe menaxhimin e infrastrukturës tuaj të identitetit dhe sigurojni qasje më të sigurt në të dhëna. Ju do të mësoni se si të konfiguroni disa nga karakteristikat kyçe në Active Directory si Active Directory Domain Services (AD DS), Politika e Grupit, Kontrolli Dinamik i Qasjes (DAC), Dosjet e Punës, Vendi i Vendit të Punës, Shërbimet e Certifikimit dhe Shërbimet për menaxhimin e të drejtave (RMS). Ky kurs përfshin materialet nga Produkti Zyrtar i Mësimit në Microsoft 10969: Shërbimet e Active Directory me Windows Server.

Objectives of Active Directory Services with Windows Server Training XCHARX M10969

 • Vendosja dhe administrimi i AD DS në Windows Server 2012
 • Vendosja e sigurt e AD AD
 • Zbatoni faqet e AD DS, konfiguroni dhe menaxhoni replikimin
 • Zbatimi dhe menaxhimi i Politikave të Grupit
 • Menaxho cilësimet e përdoruesit me Politikën e Grupit
 • Zbatimi i hierarkisë së Autoritetit të Certifikimit (CA) me AD CS dhe si të menaxhoni CA-të
 • Zbatimi, vendosja dhe menaxhimi i certifikatave
 • Zbatimi dhe menaxhimi i AD RMS
 • Zbatimi dhe administrimi i AD FS
 • Sigurohuni dhe ofroni qasje në të dhëna duke përdorur teknologji të tilla si DAC, Dosjet e punës dhe Bashkangjitja në vendin e punës
 • Monitorimi, zgjidhja e problemeve dhe krijimi i vazhdimësisë së biznesit për shërbimet e AD DS
 • Zbatimi dhe administrimi i shërbimeve të drejtorisë së lehtë të Active Directory (AD LDS)

Intended Audience of Active Directory Services with Windows Server Course XCHARX M10969

Profesionistë të Teknologjisë së Informacionit me eksperiencë (IT) me përvojë AD DS që kërkojnë të zhvillojnë më tej njohuritë dhe në Windows Server 2012 dhe Windows Server 2012 R2

Prerequisites for Active Directory Services with Windows Server Certification XCHARX M10969

 • Përvojë pune me AD DS
 • Përvojë pune në një mjedis të ndërmarrjes së infrastrukturës së Windows Server
 • Përvojë pune dhe zgjidhjen e problemeve të teknologjive kryesore të infrastrukturës së rrjeteve siç është zgjidhja e emrit, IP
 • Adresimi, Domain Name System (DNS), dhe Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP)
 • Përvoja që punon me Hyper-V dhe konceptet e virtualizimit të serverit
 • Një kuptim i praktikave më të mira të sigurisë së përgjithshme
 • Përjetoni duart e punës me sistemet operative të klientëve të Windows si Windows Vista, Windows 7 ose Windows 8

Course Outline Duration: 5 Days

1. Përmbledhje e qasjes dhe mbrojtjes së informacionit

 • Hyrje në qasjen dhe zgjidhjet e mbrojtjes së informacionit në biznes
 • Përmbledhje e AIP Solutions në Windows Server 2012
 • Përmbledhje e FIM 2010 R2

2. Vendosja e Avancuar dhe Administrimi i AD DS

 • Vendosja e AD DS
 • Vendosja dhe klonimi i kontrolluesve të domain-it virtual
 • Vendosja e Kontrollorëve të Domenit në Windows Azure
 • Administron AD DS

3. Sigurimi i AD DS

 • Sigurimi i Kontrollorëve të Domainit
 • Zbatimi i sigurisë së llogarisë
 • Zbatimi i Autentifikimit të Auditimit

4. Zbatimi dhe administrimi i faqeve të AD AD dhe përsëritja

 • Përmbledhje e AD Replication DS
 • Konfigurimi i faqeve të AD DS
 • Konfigurimi dhe Monitorimi i Replikimit të AD DS

5. Zbatimi i Politikës së Grupit

 • Prezantimi i Politikës së Grupit
 • Zbatimi dhe Administrimi i Procedurave të Veprimit Publik
 • Fusha e Politikës së Grupit dhe Përpunimi i Politikave të Grupit
 • Zgjidhja e problemeve në aplikimin e GPOs

6. Menaxhimi i cilësimeve të përdoruesit me Politikën e Grupit

 • Zbatimi i Templates Administrative
 • Konfigurimi i Redirection Folder dhe Scripts
 • Konfigurimi i Preferencave të Politikës së Grupit

7. Vendosja dhe menaxhimi i AD CS

 • Vendosja e CA-ve
 • Administrimi i CA-ve
 • Zgjidhja e problemeve, mbajtja dhe monitorimi i CA-ve

8. Vendosja dhe menaxhimi i certifikatave

 • Përdorimi i certifikatave në një mjedis biznesi
 • Vendosja dhe menaxhimi i modeleve të certifikatave
 • Menaxhimi i çertifikatave të vendosjes, revokimit dhe rikuperimit
 • Implementimi dhe menaxhimi i kartave të zgjuara

9. Zbatimi dhe Administrimi i RMS AD

 • Përmbledhje e AD RMS
 • Vendosja dhe Menaxhimi i një Infrastrukture RMS AD
 • Konfigurimi i mbrojtjes së përmbajtjes së AD RMS
 • Konfigurimi i qasjes së jashtme në AD RMS

10. Zbatimi dhe Administrimi i PSSH

 • Pasqyrë e AD FS
 • Vendosja e AD FS
 • Zbatimi i FPP për një organizim të vetëm
 • Vendosja e PJES në një Skenar të Federatës Biznes-Biznese
 • Zgjerimi i AD FS tek Klientët e Jashtëm

11. Implementimi i Secure Secure File Sharing

 • Përmbledhje e Kontrollit të Hyrjes Dinamike
 • Zbatimi i komponentëve të DAC
 • Zbatimi i DAC për Kontrollin e Qasjes
 • Zbatimi i Aksesimit të Mohuar Ndihmës
 • Zbatimi dhe menaxhimi i dosjeve të punës
 • Zbatimi i Join Workplace

12. Monitorimi, Menaxhimi dhe Shërimi i AD DS

 • Monitorimi i AD DS
 • Menaxhimi i bazës së të dhënave DSHP
 • AD DS Backup dhe Recovery Options për AD AD dhe zgjidhje të tjera të Identitetit dhe Qasjes

13. Zbatimi i Windows Azure Active Directory

 • Përmbledhje e Windows Azure AD
 • Menaxhimi i llogarive të Windows Azure AD

14. Zbatimi dhe Administrimi i LDS AD

 • Përmbledhje e AD LDS
 • Vendosja e AD LDS
 • Konfigurimi i instruksioneve dhe ndarjeve të LDS AD
 • Konfigurimi i AD Replication LDS
 • Integrimi i AD LDS me AD DS

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime