TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Microsoft Administrimi dhe Ruajtja e Windows 7 (M50292)

Administrimi dhe mirëmbajtja e kursit të trajnimit 7 dhe certifikimit

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Administrimi dhe mbajtja e kursit të trajnimit 7 të Windows

Në këtë kurs trajnimi 7 të Windows, do të fitoni njohuritë dhe aftësitë që ju nevojiten për të administruar, mbajtur dhe zgjidhur me sukses kompjuterat 7 të Windows dhe ju do të diskutoni mbi tiparet e SP1. Përmes laboratorëve praktikë, do të merrni përvojë të çmuar me instalimin dhe përmirësimet, aksesin në distancë, sigurinë e Windows 7 dhe mjedisin e ri desktop. Do të mësoni se si Windows 7 lejon përmirësime të mëdha në sigurinë, performancën e përgjithshme të sistemit dhe pajtueshmërinë e aplikacioneve - një kombinim i fuqishëm i pashembullt në treg.

Në këtë kurs pesë ditor trajnimi 7, ju do të përqëndroheni në konfigurimin e suksesshëm të mjeteve dhe aplikacioneve IT Pro që dërgohen me Windows 7. Do të mësosh të identifikosh problemet teknike që mund të ndodhin në kompjuterët e klientëve të organizatës tënde dhe do të zbulosh veglat e Windows 7 që përdoren për të monitoruar dhe mbajtur ato kompjuterë. Deri në fund të këtij kursi, do të keni instaluar dhe konfiguruar një desktop Windows 7 që është i sigurt dhe në rrjet, duke u fokusuar në pesë fusha kryesore të problemeve: sistemi operativ, hardware, rrjetëzimi, siguria dhe aplikacionet.

Ky kurs përfshinë materialin nga Produkti Zyrtar i Mësimit në Microsoft 50292: Administrimi dhe Ruajtja e Windows 7 dhe mund t'ju ndihmojë në përgatitjen tuaj për provimin 70-680: TS: Windows 7, Konfigurimi.

Objectives of Administering and Maintaining Windows 7 Certification

 • Si të përdorni llojet e ndryshme të instalimit dhe shtigjet e përmirësuar në dispozicion
 • Konfiguro dhe menaxho desktopin e Windows 7
 • Karakteristika të reja të Windows 7 SP1
 • Shto një desktop të Windows 7 në një rrjet aktiv IPv4 / IPv6
 • Konfiguro Windows 7 për një mjedis të Active Directory dhe cilësimet e reja të Politikës së Grupit
 • Konfiguro mjetet dhe aplikacionet e Windows 7 IT Pro
 • Windows 7 aftësitë e largëta dhe shërbimet
 • Si të përdorni Windows Firewall me veçori të avancuara dhe profile të rrjetit
 • Konfiguro Windows 7 qasje të largët dhe aftësitë e largëta
 • Si të përdorni Windows 7 Mobility Center për të menaxhuar makinat e Windows 7 celular
 • Siguroni desktopin e Windows 7
 • Konfiguro dhe përdorni kontrollin e llogarisë së përdoruesit në profile të ndryshme të rrjetit
 • Konfiguro aplikacionet e palëve të treta të Windows 7 me Standard User Analyzer dhe toolkit për pajtueshmërinë e aplikacioneve
 • Monitoroni dhe troubleshoot kompjuterat Windows 7 për problemet me sistemin operativ, hardware, sigurinë e rrjetit dhe aplikacionet

Intended Audience for Administering and Maintaining Windows 7 Course

Profesionistë IT me përvojë të nivelit sipërmarrës të cilët përqendrohen në një gamë të gjerë të sistemit operativ të desktop, aplikacioneve desktop, pajisjes celulare, rrjeteve dhe çështjeve të mbështetjes së harduerëve, të cilët kanë përvojë në sistemet operative të serverëve Windows dhe punët e tyre kërkojnë që ata të qëndrojnë të ditur dhe të kualifikuar versionet e reja dhe përditësimet e teknologjisë siç përcaktohet nga mjedisi i biznesit.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Hyrje në Windows 7

 • Evolucioni i sistemit operativ Windows Desktop
 • Produktet dhe karakteristikat e Windows 7
 • Përshtatshmëria e harduerit dhe softuerit të Windows 7
 • Karakteristika të reja të Windows 7 SP1

2. Instalimi i Windows 7

 • Instalimet e reja të Windows 7
 • Përditësimi në Windows 7
 • Windows Server 2008 R2 Zbatimi i teknologjive për Windows 7
 • Procesi i nisjes së Windows 7

3. Konfigurimi dhe menaxhimi i cilësimeve të Windows 7

 • Prona të sistemit
 • Përdorimi i panelit të kontrollit të Windows 7
 • Menaxhimi i llogarive dhe profileve të përdoruesit
 • Konfigurimi i kërkimit dhe indeksimit

4. Personalizimi i Ndërfaqes së Përdoruesit të Windows 7

 • Modeli i ri i modelit të ekranit të Windows
 • Menuja Start dhe Cilësimet e Taskbar
 • Personalizimi i Desktopit
 • Përvoja Windows 7 Aero

5. Windows 7 në Grupin e Punës

 • Grupet e punës përballë Fushat e Active Directory
 • Bashkimi me një grup pune Windows 7
 • Windows 7 HomeGroups
 • Bibliotekat e Windows 7
 • Ndarja e Burimeve

6. Integrimi i Windows 7 me Active Directory

 • Përmbledhje DNS
 • Windows Server 2008 R2 Active Directory
 • Bashkimi me një Domain Active Directory
 • Përdorimi i mjeteve të Active Directory në distancë
 • Zbatimi i Politikës së Grupit

7. Windows 7 Networking

 • Bazat TCP / IP
 • Gjenerata e ardhshme TCP / IP Stack
 • DHCP
 • Rrjeti dhe Qendra e Ndarjes
 • BranchCache

8. Windows 7 Aftësitë e Largëta dhe Utilities

 • Windows 7 Virtual Private Networking
 • Windows 7 DirectAccess
 • Desktop në distancë
 • Mundësitë e Menaxhimit të Energjisë
 • Skedarët dhe Dosjet Offline

9. Duke punuar me File Systems

 • Menaxhimi dhe Ndarja e Diskut
 • Montimi i skedarëve VHD
 • Karakteristikat e NTFS Version 6.x
 • Siguria e sistemit të skedarit
 • Përdorimi i EFS për të siguruar skedarët

10. Sigurimi i Windows 7

 • Cilësimet e kontrollit të llogarisë së përdoruesit
 • Konfigurimi i Windows 7 Firewall
 • Microsoft Security Essentials
 • Windows Update
 • Përdorimi i BitLocker për të siguruar diskun
 • Implementimi i mbrojtjes së qasjes në rrjet

11. Windows 7 Rezervë dhe Rimëkëmbje

 • Windows 7 Mbrojtja e Sistemit
 • Rivendosja e versioneve të mëparshme të dosjeve
 • Backup dhe Restore
 • Rikthimi i imazhit të sistemit të Windows 7
 • Ndërtimi i një Disku Riparimi të Sistemit
 • Ndërtimi i një disku WinRE të personalizuar

12. Zgjidhja e problemeve dhe monitorimi i Windows 7

 • Analiza e Performancës së Sistemit
 • Mjetet e monitorimit
 • Mjetet e zgjidhjes së problemeve
 • Optimizimi i performancës së Windows 7

13. Aplikacionet e drejtimit dhe zgjidhjes së problemeve në Windows 7

 • Mjetet e pajtueshmërisë së aplikacionit për Windows 7
 • Windows 7 Virtualizimi i skedarit dhe regjistrit
 • Microsoft Virtual PC dhe XP Mode

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime